Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buraya hep yazdım ya şafak yarılancak şu kadar kaldı bu kadar kaldı diyee veeeee bu gece 00.00 dan itibaren tam 230 kalıyo Allahım bu kalan 7.5 ayımız yani 230 günümüz su gibi geçsin yarabbim geldikten sonra güzel günler bizi bekler inşallahhh...
Senle izlediğimiz filmlerden Ya sonra vardı dün akşam tv de valla bazı sahnelerde nasıl bakıosam artık annem bile aynaya bi baksana sırıtıosun hep dedi ben orda aslında o çifti değil ikimizi görüyorum
Şimdide Evim sensinin bazı bölümlerini açtım nasıl ağlamştk sinemada bide yok yok ben ağlamadım diodun

Hadi iyi geceler askerim benimmm Allah seni ve Tüm askerlerimizi korusun sevdiklerine bağışlasın

Durmak yok şafak atmaya devam atarsa 230 olcak

9gün nasıl geçer ki sensiz
baktığım her yerde
aldığım her nefeste SEN kokacaksın bitanem..

kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına......
ey ufuklar diyorum; yolculuk var yarına........

Yanında öylesine huzurluydum ki öyle güzel gülüyorsun ki sevgilim

artık hiç mantıklı düşünemiyorum sevgilim bir dakikam diğerini tutmuyor bir ağlıyorum bir gülüyorum durduk yere hüzünleniyorum mesela geliyorsun işte artık mutlu olmam lazım sevinmem lazım ama yokluğun o kadar çok canımı yakıyor ki sevinemiyorum bile.bugün hastanedeydim tansiyonum düşmüş midemde kötüydü zor gitmiştim işe de daha 2. günden halsiz düştüm toparlayamadım kendimi gücüm kalmadı ki artık benim sensizlikle baş etmeye çok özledim seni bebişim keşke bugün yanımda olsaydın sarılsaydın baş ucumda bekleseydin beni az kaldı dimi sevgilim bir daha ayrılmayacağız hep beraber olacağız bir an olsun bırakmayacaksın elimi meleğin seni çok özledi

Kocam
Yine uyuyamiyorum geleceğini düşünmekten bir manik hallerdeyim
Napsam simdi:44: bi kek mi cirpsam, yoksa bi film mi açsam kendime :44: kiyafet dolabimizi mi duzenlesem yoksa kece calismalarima devam mi etsem :44: bi kitap mi okusam yoksa dag gibi biriken ütüleri mi yapsam :44:

Oynatmama az kaldi doktorum nerde

:118::122::121::124:

kusura bakma ... hanım senin triplerini hiç çekemem. diğerleri gibi sana yüksekten bakmamakla hata etmişim

Son düzenleme:
senin ağzınıı gözünüüü kıra kıraaa öperimmm öperimmmmm

her türlü kazadan beladan şerden sana sığınırım Allahım
özellikle de içinde boğulduğum bu durumdan..
sen herşeyi görüyor ve biliyorsun yarabbim beni bu insanların oyununda yok etme
içimdeki neyse ona göre bi sonuç ver bana Allahım..

nedense dua etmek istedim okunması farzedilen bi yazı değildi ama olsun..
beni bu hale getiren insanlara da akıl fikir ve ıslah diliyorum
bunu biraz anlasalar bile yeter okumaları mesele değil

bebişkosuuuu şunlara bak

Haydi Okula

hepsinden istiyorum
biliyorsun şu sıralar yorgun ve mutsuzum, bunlar çok iyi gelir
tamam tamam duydum, kendimi ikeaya saklıcam
ama bu yorgunlukla ikeada mutlu olur muyum, bilmiyorum ki
neyse üzülme sen

Son düzenleme:
Kahvaltı için küçük sürprizler hazırladım ve çok beğendin.
Seni iştahlı bir şekilde sürprizlerimi yerken görmek benim gönlümü doyurdu sevgilim

Küçüklüğümden beri ne zaman bir eve girsem ilk işim evin kokusunu çözmek olur...

Çünkü bence her evin tıpkı insanların parmak izleri gibi kendine özel kendine has ve diğer evlerden farklı bir kokusu olur.

O koku orada yaşayanların tenlerinden ve en önemlisi ruhlarından gelir bana göre....

Peki bizim evimizi böyle güzel kokutan sen misin?

Nedense evimiz senin tenin gibi kokuyor :44:

Peki ya bulutlardan yastıkları getiren, yıldızlardan yorganları üzerime seren de sen misin? :44:

Nedense senin ellerin kadar yumuşak, gözlerin kadar parlaklar... :44:

O zaman dur tahmin edeyim:

Sanırım evimizin içine her sabah doğan güneş de sensin!

Değil mi?

Beni Yokluğunla Savaştırma. . .
'Kaybederim'
Ölürüm!

Özdemir ASAF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…