Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni kıskandığını biliyorum ama yapma böyle küçük numaralar be canım

bir anlasam neden böylesin. . tmam bana minnetin yok, tamam varlığım ile yokluğum farketmez, hatta hiç farektmez, nokta gibi bir ayrıntıyım senin için; sen kaprise gelemezssin, sen özgürsün, sen şahsına münhasırsın, dilersen olur dilemezssen olmaz ama ben neyim. belki benim için varlığın farkediyor, belki benim için önemli bir ayrıntısın bunları bile bile bana bir hiç gibi davranman ne anlama geliyor?bu bencillik, kendi istek ve ihtiyaçlarından başka hiç bir şeye önem vermeyişinden. tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış , benim kide böyle bişey işte. farzettim okudun....................

Seni seviyorum kelimesini sana benden başka kimse söylemesin,
Yalnız bana sakla dudaklarını seni benden başka kimse öpmesin,
Ne olurdu her seven sevilse sanki, bu dünyada aşktan güzel ne var ki,
Gel kollarıma öyle sarıl ki kimsenin çözmeye gücü yetmesin

Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde,
Hissettiğin o bir damla serinliği benimle paylaşmak istersen,
Yönünü rüzgara dön ben o rüzgardayım

Seni uzaktan sevmeyi, bana bakmadan görmeyi,
Seni duymadan dinlemeyi, gözyaşlarımla gülmeyi
Ve kavuşmak için sabretmeyi,
Her şeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

Allahindan bul insallah. o profesorluk unvanini aldiginin haberini verirkenki o masum hallerin geliyor gozlerimin onune.
ama beni bu dersten biraktin ya , ustune ustluk "tekrar alirsin" dedin ya,
her seyin o kadar kolay olmadigini Rabbim gostersin sana.
Beddua etmiycem sana ama dilerim ki Rabbim dunya gozuyle bana da gostersin bu ettiginin bedelini.
helal etmiyorum etmiyorum ve etmiyorum hakkimi !!!

aşk yeniden mümkün olabiliyormuş...

bana tüm acıların, umutsuzlukların geçebileceğini gösterdin, unutturdun...

unutup yeniden sevmenin aslında zor olmadığını gösterdin...

iyi ki geldin koyu kumral yarim

Mehmet Erdem'in söylediği hakim bey var ya onun tam da gelsin Jandarmaa polis karakolda kısmında ki Jandarmayı bağrışımdan herkes jandarma bi askerim olduğunu biliyo heralde

Bu arada ben gelicem evet ama az sabret yaa ne zaman izinden dönsen bana bağlıosun ne zaman gelcen diye imkan olsa gelcem ama şimdi değil yeni gittin biliosun ki he bide sen bizi evli sanıosun gerçektn ama benmde bi babam var o ne kadar anlayışlı olsada bana karşı izin almak söylemek çok mu kolay beyfendiiiii sen sanıosun ki ben kafaama göre çıkıcam evden çok alemsin be adam çok yerim seni ama ya sen bi gel bu sayfaları açıp okutcam sana gerçekten Benim gelmem için para biriktirmem lazım ben evden isteyemem biliosun henüz iş bulamadım banka sınavıda olmadı şimdi cumaya odaklandm o günkü iş görüşmesi bakalım nolcak bana diosun ya işe girsen hemen izin mi vercekler diye valla cumadan atlarım o zaman cumartsi pazar birlikte geçer işte ayda bir böyle yaparız daha nolsun ama şimdi çalışmıyoken ailemden isteyemiyorum extra bi durum olduğu için he istesem verirler bana ama ben yapamıyorum işte biliyosun beni...:44::44:

Ben para biriktirmeye şimdi başlayamıcam çünkü sana kışlık baharlık hırka sweat alıp göndrcem üşüdüm dedin ya içime oturdu ben burda evin sıcaklığında otururken senin gurbetlerde üşümene katlanamam ben ... belkide bi sürpriz yaparım sana yarın kıyafet yollarım haftaya kek börek bunlar senin enerjini biraz ayakta tutar ...

Ah be gurbet zorsun hasret gittikçe daha da artıyosun

Napıyon len eşşek severim seni kıymetimi anladın da acık geç oldu neyse öptüm hadi bay bay

güzel gözlüm günler artık daha zor geçiyo son 20 küsürlere geldik bile ama artık yeter diyorum bazen artık öyle özledim ki dayanamıyorumşunu bil güzel gözlüm seni çok seviyo sevgilin

Içim hala buruk yanında olsam hersey farklı olurdu biliyorum sarılıp barısırdık atardık bu kötü anları.insallah bu kötü günlerimiz gecer.içim cok buruk.senide özledim.allah bana senin yoklugunu göstermesin.insallah hersey düzelir.ama sunu bil günahımı alıyosun.ben seni sadece seviyorum.ah bir anlasan bunu ahhhh.ölsem bile son nefesimin kalbimin sen oldugunu bilsen keske.

öyle korkuyorum ki birşey olacak sana diye ne olur beni yanlız bırakma sevdiğim gel bana gittiğin gibi...gerçekleşmeyi bekleyen o kadar çok hayal var ki bırakma beni hayallerimizle başbaşa dayanamam buna

İnsanlar,sen istediğin kadar hayatındalar,
göz yumduğun kadar dürüstler
ve onları affettiğin kadar iyiler.

cok güzel sözler aska dair içimi sızlattın

dün seninle hiç ilgilenemedim sevgilim özür dilerim...
ama senin yatağa girip bana sarılarak uyuman ömre bedeldi..

sen ömrümsün...
ömrüme bedelsin..
ÖMRÜMÜN SAHİBİSİN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…