Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni özlemenin kitabını yazıyorum
dokunamamanın
acısını duyuyorum yüreğimde
bedenimde
kanım donuyor sensiz
hiç bu kadar aciz olmadı
hiç bu kadar çaresiz.

Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi... olmaz.
Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür…

Eşim olma, kocam ol! Bana benzemeye çalışma sakın.
Bana benden lazım değil bir tane daha.
Ama unutma ki sensiz yarımım.
Her zaman söylemem, ama sen anla.
Eşim olma, kocam ol! Beni tamamla

Rüzgar okşa onun saçlarını benim yerime
Fısılda kulağına sevdiğimi
Rüzgar dolaş onun etrafında dön gel bana
Getir bıraktığı nefesi

Aniden mutfakta arkamda belir yine her akşam

"Şampiyon Karım Benim" deyip omuzlarına al...

Ben de yine şakacıktan kızıyormuşum gibi yapıp "Ne yapıyorsun düşüreceksin şimdi" diyeyim.. Asla düşürmeyeceğini bile bile üstelik..

Bir gece bile... Tam bin gece kadar özlüyorum !

"Fitne öldürmekten daha şiddetli,büyük bir suçtur." diyor yaradan.....

kalbim nasıl pırpır ediyor bilsen o şehri düşününce
yağmur, bulut, deniz...
biyokimya bizim olsa, hakkımızda hayırlı olsa, hayallerimdeki şehirde yaşamaya başlasak
halkının konuşması bizi güldürse,
ineceğimiz bir sahilimiz olsa,
yağmurda mutlu ve huzurlu yürüsek,
sen her gün beşten sonra eve gelsen ve ben de yemek hazırlasam sana koştur koştur,
sonra merdivenlerde beni görünce yine sırıtsan,
evimizin direği elinde poşetlerle gelsen hala,
seni mutlu ve kafan rahat görsem,
köyüne gitsek arada,
yeşilinde kaybolsak memleketinin,
doğa yürüyüşleri yapsak,
beyaz bir mutfağımız olsa,
evimizin duvarları da bembeyaz olsa...
daha neler neler olsa di mi bonibon prens?
iyi ki bizi buluşturan bir evimiz var ve iyi ki evlenmişiz.
hiç pişman olmadım.

[video=youtube;6s24pUJn1Fw]http://www.youtube.com/watch?v=6s24pUJn1Fw[/video]

sen daha güzel söylüyorsun ama idare et

Son düzenleme:
elhamdülillah Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmıyor...

Herkes hak ettiği gibi yaşıyor....

Ben mesela üzgün oluyorum ya bazen ya da kafamı bişeye takıyorum, saçma sapan şeyleri dert ediyorum.
Sonra sen geliyosun, yeşil gözlerinle bana bakıyosun, dünyada senden başka bişeyi düşünmemi engelliyosun

Binlerce kez şükürler olsun...

Ömrümm Sen nasıl bir lütufsun böyle.. Hiç inanmazdım böylesine bir aşkın bir gün gelipte beni bulacağına .. Bir gün gelipte böylesine sevilip mutlu olacağıma .. Senden öncesi öyle boş geliyor ki bundan sonrasında her anımı senin yanında geçirmek istiyorum.. Bütün gün başımı omzuna yaslayıp nefesini, saçlarımı öpüşünü hissetmek istiyorum.. Seni yanımdayken özlemek istiyorum .. Bana hissetiridiğin her şey için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum bitanecik sevgilim, çok ..

Bu güven meselesi değil. Ben bugun buna he dersem yarın başka bir zırvalıkla çıkacaksın karşıma. Seni seviyorum, senin de beni sevdigini biliyorum. Emin ol hiç bir korkum, kaygım yok aldatılmakla alakalı. Ama olmaz, ben senin hayat tarzına musemma gösteremiyorum. Sen kendini değiştirmek zorunda değilsin. Ben de herkes gibi normal bir mutlulugu hakediyorum. O zaman, buraya kadar.

ve sen,
Sen ki bu hayatta gördüğüm en salak en enayi insansın
Ben sana ettigim kötülükler için hiç vicdan azabı hissetmez oldum
Bu hafta sonu yapacagım kötü sürpriz için de hissetmeyecegim
Enayisin cünkü.

Gel askım gel seni bekliyorum lütfen sinirli olma güzel gülüsünü özledim.nolur hersey düzelsin.seni cok özledim askım.cok pişmanın cok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…