Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözümün önünde, onun seni sevişini izliyorum.
Sana dokunduğu anları görüyorum.
Fotoğraflarınız hep gözümün önünde ...
O kızın sana nasıl sevgi dolu masum gözlerle baktığını görüyorum.
Sonra senin gözlerine bakıyorum, göremiyorum. Çünkü makineye bakmamışsın bile.
Gözlerin hep uzaklarda başka yerlerde... Boş bakıyor. Gülümsemiyorsun. Ağzında sıkılmış, bıkmış bir ifade.
Sevmiyorsun onu, aynı söylediğin gibi biliyorum. Ama yine de kıyamıyorsun ona. Biliyorum ben de kıyamadım ve kendime kıyıp vazgeçtim senden.
Kim için ? O kız için. Yine her defasındaki gibi kendimi düşünmedim ve yine başkaları uğruna kendi duygularımı kurban ettim.
Ben ikinci kez sevdiğim adamı başkasına emanet edip gittim..
Seni ondan çok severdim. Biliyorum. Senin de dediğin gibi " kadın erkeğini taşımalı"... Ben taşırdım seni.
O iri bal-yeşil gözlerini özledim. Gözlerini perdeleyen uzun kumral kirpiklerini ...
Tırnaklarını yiyip yiyip maymun eline çevirdiğin ellerini ... Ki ben hiç sevmem tırnak yiyenleri ...
Erkek Ayaklarından tiksindiğim halde, o şirin ayaklarını özledim ...
O tombiş baldırların ... Çok mu saçmalıyorum bilmiyorum ama göğsünde kıllarını bile özledim.
İçimdeki arzum sana karşı hep oldu, sanırım uzun bir süre de olacak ...
Nasıl bir tensel çekim bu, yüzünü ne zaman yüzüme yaklaştırsan, iki elimle o güzel yüzünü avcuma alıp yüzünün her yerini öpesim geliyor.
İşin dahası bunu kimselere anlatamıyorum. Sapık sanarlar ya beni , oysa bu içimdeki tarifsiz bir çekim.
Sana sarılsam, sanki vücudundan geçip ruhuna karışacakmışım gibi ...
Sen bilmiyorsun ve bilmeyi de hak etmiyorsun ya kötü adam, ben seni seviyorum.
Bu yazımı kışa çevirdin o öpücüğünle ...
Beni seviyorsun, değer veriyorsun biliyorum . Ama bu yetmiyor.
Ayrı dünyaların insanları hep filmlerde olur sanırdım, ta ki yaşayıncaya kadar ...
Şimdi geriye, fotoğraflarımız kaldı ... Ne güzelde yakışmışız oysa, ama sevgilim ALLAH bizi yakıştırmadı ...
Ve ben yine hoşçakal demek zorundağım sevdiğim adama ...
İçimde bir şeyler ölüyor artık ...

[video=youtube_share;Lk88BhyuyiE]http://youtu.be/Lk88BhyuyiE[/video]

Durum aynen bu . Başka açıklaması yok.

Son düzenleme:
Baby sitter lık yaparım da parasını verirsen
Ama senin gibi adamı avutamam bu vakitten sonra
Eskidendi o hadi yavrum hadi
Koca bebek

Hayatımdan iki erkegi çıkarmışım, 3. sü yolda
Aglamıyorum
Kuulluktan soguk kapmasam mı acaba ?

Sen mükemmel insan
Ugruna her seyi yaparım diyecegim insan
Sen hiç bir zaman gelmeyeceksin biliyorum
ve ben artık bunun için üzülmüyorum. Hayal kırıklıgı da yok.
Biraz aglıyorum ama o da olacak artık
Gozyaşımla akıp gidiyor kalbimin köşesindekiler
Onlar ki kalbimin içine hiç giremediler

olur olmadık yerlere baz istasyonu dikiyorsunuz ya diksenize bi tane de yaylaya ne olur sanki yani...

hayır paranız da var üşeniyonuz mu anlamadım ki

cok mutsuzum cünkü cok sogukdun.kapamak için can attın.bana nasılsın die bile sormadın.canım cok sıkkın tarifi yok.defolup gitsem diyorum hayattan.zaten kimsem yok ölsemde kimse üzülmez

Içim yanıyor cok sogukdun cok soguk.askım desende soguktun biliyorum.aslında bi bulussak hersey düzelecek.sabretmem gerek 1 hafta daha.insallah geldiğimde gülerken görürüm seni.bana gülümsemeni özledim.allahım yardım et.bana herkese yardım et rabbim...

Toz pembe bir hayat bu; beni öptüğünde cennet iç çeker ve gözlerim kapalı olsa bile, toz pembe görürüm hayatı...

güzel gözlüm şafak 20 kaldı bak bitiyo ..gülen gözlerini özledim sıcacık ellerini özledim o miisss kokunu özledim seninle çiğ köfte yemeyi saatlerce dkmız biter mi korkusu olmadan telefonda konuştuğumuz günleri özledim..artık geçsin şu zaman beni aşkıma kavustursun

Ben seni; icimde tuttugum cümlelerde sevdim
Sanırım ben bu adamin kitabını alacağım sevgilim
Ve burdan, asagidaki safak sayarimi kocaamaaaann öpüyorum

Ne söylesem çok, ne kadar sussam az ...
Hüzün akıyor her bir zerremden ve biliyorum ki mutlu değilim ben.
Neden, niçin bilmiyorum..

Hatayı nerede yaptık biz ?

Beni ben yapan senin varlığın A.Ş.K...

Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler...Tanışma yıldönümümüz kutlu olsun.

Seni çok ama çok seviyorum.

benim uğraştığım çabayı görseniz sorunun benden değil senin can oğlundan oldugunu ve senin yüzünden size gelmek istemediğini anlasan ne iyi olur niye belli yerde durmuyorsun.. niye o artık evli demiyorsun... sana göre değişen oğlun ama asıl sorun senin kelimelerin..benim yüzümden sogumadı senden senin cümlelerinden sogudu.. kendi annem gibi koyup seni sürekli gidelim annene dedim ama sen bunları bilmiyorsun hatta beni suçluyorsundur ama ondan değil senden... benden değil senden...

bilsen her sözüne rağmen görmezden gelip yine annendir diye hep merhametli davranıp sakince eşimi ikna etmeye çalıştığımı gelin değil kendi kızından daha da yakın kız aldığını anlardın.. Allah büyük.. herkesin gönülüne göre.. bundan sonra ben de mesafeli duracağım.. dil dökmeyeceğim oğluna.. yıpranan ben olduktan sonra..

biz 2 kişi gayet mutluyken birşeyler çıkartmayı nasıl becerebiliyorsun huzurumuzu kaçıracak..yapma lütfen..

Son düzenleme:
sen fencisin ben tmci,
buna rağmen nasıl benim imlâ ve yazım hatalarımı buluyorsun ki benim Türkçe konusundaki hassasiyetimi de bilirsin.
neyse insanlık hali
bloğa yönetici yaptım seni de, hodri meydan.
düzelt bakalım hatalarımı

seni çok seviyorummmmm

iyiki hayatımdasın herşeyim

soylemezsem catlayabilirim

Yillarca dogup büyüdüğün ilceyi begenmedin, baska sehirde okudun diye "bundan sonraki yerim yurtdışı olur, asla o ilceye dönmem" dedin.. ve suan da sen o ilceden biriyle evleniyorsun, o ilcede evini kurdun, dugunu o ilcede yapiyorsun ve fotograflarini bile o ilcede cektiriyorsun
Noldu eski dost, burnun sürtüldü mü yazık oldu, en iyi dostum dedigim yillarima.. niye küstün niye sogudun anlamadim.. buna ragmen düğünüme özel olarak cagirdim gelmedin.. facebook duvarimdan bile iyi dileklerini görmedim.. Misillemeyi sevmem ama bu sefer bende yaptigini yapacagim..

Sana mutluluklar..

Dün yanındann ayrıldığımdan beri içim bi buruk evet biliyorum seninkide öyle ama yapacak birşek yok sabreceğiz. :26: Hep sen beni arkanda bırakıp gittin, ve ben yemin töreninden sonra ikince kez seni arkamda bırakıp geldim evime.. O yanakların zamanla şişiyor mu yoksa benim hasretten gözlerime mi öyle geliyor? Ama askerlik sana baya yaradı, tontiş oldun tam istediğim gibi. Ve seni çok özlemişim, gene çok özledim. Yanından ayrıldığım anda, başladı hasretin.. Özür dilerim bitanem, seni bırakıp gitmek zorundaydım. Ama seni çok seviyorum yüreğimin neşesii. Gülüşünden öpüyorum.

yasemin, farzediyorum ki burayi okuyorsun o bana nedenini anlayamadigim sekilde kustukten sonra o benim hic biseyimi kutlamadi ama yinede esim yapma bosver demesine ragmen ben onun nikahini kutladim, dogum gününu kutladim.. karsiliginda tesekkurler bile yazmadi .. daha fazla havalandirmaya gerek yok diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…