Gözümün önünde, onun seni sevişini izliyorum.
Sana dokunduğu anları görüyorum.
Fotoğraflarınız hep gözümün önünde ...
O kızın sana nasıl sevgi dolu masum gözlerle baktığını görüyorum.
Sonra senin gözlerine bakıyorum, göremiyorum. Çünkü makineye bakmamışsın bile.
Gözlerin hep uzaklarda başka yerlerde... Boş bakıyor. Gülümsemiyorsun. Ağzında sıkılmış, bıkmış bir ifade.
Sevmiyorsun onu, aynı söylediğin gibi biliyorum. Ama yine de kıyamıyorsun ona. Biliyorum ben de kıyamadım ve kendime kıyıp vazgeçtim senden.
Kim için ? O kız için. Yine her defasındaki gibi kendimi düşünmedim ve yine başkaları uğruna kendi duygularımı kurban ettim.
Ben ikinci kez sevdiğim adamı başkasına emanet edip gittim..
Seni ondan çok severdim. Biliyorum. Senin de dediğin gibi " kadın erkeğini taşımalı"... Ben taşırdım seni.
O iri bal-yeşil gözlerini özledim. Gözlerini perdeleyen uzun kumral kirpiklerini ...
Tırnaklarını yiyip yiyip maymun eline çevirdiğin ellerini ... Ki ben hiç sevmem tırnak yiyenleri ...
Erkek Ayaklarından tiksindiğim halde, o şirin ayaklarını özledim ...
O tombiş baldırların ... Çok mu saçmalıyorum bilmiyorum ama göğsünde kıllarını bile özledim.
İçimdeki arzum sana karşı hep oldu, sanırım uzun bir süre de olacak ...
Nasıl bir tensel çekim bu, yüzünü ne zaman yüzüme yaklaştırsan, iki elimle o güzel yüzünü avcuma alıp yüzünün her yerini öpesim geliyor.
İşin dahası bunu kimselere anlatamıyorum. Sapık sanarlar ya beni , oysa bu içimdeki tarifsiz bir çekim.
Sana sarılsam, sanki vücudundan geçip ruhuna karışacakmışım gibi ...
Sen bilmiyorsun ve bilmeyi de hak etmiyorsun ya kötü adam, ben seni seviyorum.
Bu yazımı kışa çevirdin o öpücüğünle ...
Beni seviyorsun, değer veriyorsun biliyorum . Ama bu yetmiyor.
Ayrı dünyaların insanları hep filmlerde olur sanırdım, ta ki yaşayıncaya kadar ...
Şimdi geriye, fotoğraflarımız kaldı ... Ne güzelde yakışmışız oysa, ama sevgilim ALLAH bizi yakıştırmadı ...
Ve ben yine hoşçakal demek zorundağım sevdiğim adama ...
İçimde bir şeyler ölüyor artık ...
[video=youtube_share;Lk88BhyuyiE]http://youtu.be/Lk88BhyuyiE[/video]
Durum aynen bu . Başka açıklaması yok.