Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahın belası vasıfsız, eğitimsiz, cahil, dengesiz, özgüvensiz, yetersiz pislik! O çok önem verdiğin gururun sana yol,su olarak dönsün! Senden fitil fitil çıksın ona yaşattıkların, bu tavırların asla unutulmayacak asla!

bugün dolmuşta oturup durmadan arkadan para gönderdiği için terslediğim kız sana sesleniyorum

26 yıllık hayatımda ilk kez birini tersledim

ben nasıl kalkıp ayakta kalma pahasına dolmuş ücretini şoförün eline veriyorsam bi zahmet sen de kalkıp ver di mi? ben muavin değilim
geçip en kenara oturmuşum paramı vermişim
sen neden tembellik ediyorsun
binerken versene

Bu denli kahrolacak kadar sevdigimi bilmiyordum. Sen de bu kadar sevildigini ve ne kadar ozlenecegini.. keske bilseydin keske diyebilseydim. Daha huzurlu giderdin belki. Beni ne cok bekledin.. düşündükçe mahvoluyorum. Gerçek degil sanki kabullenmek ne zormus. Seni orada yapayalniz birakip gelisimiz cok zoruma gidiyor. Simdi sensiz koca bi ömür var onumde yoklugunu once kabullenip sonra hic mümkün degilmis gibi gelse de alismak dilegiyle..

Ben sana cok deger verdim, hic bi zaman yalan söylemedim. Tüm safligimla, temiz kalbimle sevdim. Ama ne yapsam sana yaranamiyorum hissini veriyorsun bana. Ben seni hep mutlu etmek isterken, sen beni mutzuz ediyorsun. Ben seni fazlasiyla sevgiyle, sefkatle beslerken, sen beni ac birakiyorsun. Hic mi degerli degilim senin icin artik, baslarda icten icten söyledigin gibi. Nerede eskisi gibi söyledigin sözler, yaptpgin güzel hareketler. Bensiz olamamaklar. Cok mu simarttim seni. Hep kacan kovalanir mi oynamamiz gerek. Cok üzüyorsun beni, sevgisiz birakiyorsun. Maddi hic birsey istemedim istememde. Bana gün icerisinde bir kez olsun "askim" desen. "özledim" desen. Niye böylesin, anlamiyorum. Ben sensiz bir gün bile ayri durmak istemezken, sen haftalarca ayri kalabiliyorsun, sesimi bile duymadan. Böyle devam edermi mi bu evlilik. Ederse, ne zamana kadar. Icim cok aciyor. Sevgisizlik cok kötü birseymis.

vur kaç.. sen bunu bilirsin.. büyüyememişsin.. seninle baş edebilirim aslında, ama kırılmaktan korkuyorum.. güzel olabilirdi, eğer sen de isteseydin.. ne yapacağım ben seni.. ben kaçmaya çalışırken yaklaşıyorsun, yaklaştığımda yoksun.. ne yapacağım seni söyler misin...

Aşkım hastanedeydin tüm gün ama ben neden telefonda o işareti göremiyorum ki? neden bebeğim? =(
İşte olduğunda hep görürdüm o yazıyı. Şu an yok. Sabahtan beri yok! Anlayamadım. Hayırlısı.

Seninleyken seni özlemek.. Son günlerde öyle yoğunuz ki, dinginlik istiyor, sakinlik istiyor, huzur, deniz istiyor bu gönül

Geçmişimiz çok güzel.. Geleceğimiz de öyledir muhakkak..
Bugünümüz neden zor?
Pfff sıkıldık bu şehirde

İyi ki tanımışım seni sevgilim, nice yıldönümlerimiz olsun. Eksilmeyelim, çoğalalım. Ha bir de bir sonraki kutlamada inşallah 3 kişi olalım

Bana neden bunu yapıyorsun?
Yapma nolur..Bak yüreğim her geçen gün parçalıyorsun yapma..
Aşık olumak istemiyorum sana ama sesin bile hiç ediyor beni yapma !!
Selamı okurken ağlama aynı kıraatte oku olur mu? Bende o zavallı cariye gibi öleceğim sana olan hasretimden..
Edebim müsade etmiyor..Rabbim izin versin artık kavuşalım nolur...

evleniyormuşsun. iyi ki terk ettin beni
yoksa koca bebeğimi,biricik sevgilimi,güzel gözlümü,mis kokulumu nasıl bulacaktım ki.
hiç kimseyi sevmediğim kadar seviyorum onu.

Dünyanın ayrı uç noktalarında da olsak seni seveceğim.
Aynı şehrin havasını solumak bile güven veriyormuş, bunu farkediyorum. Farkında olduğum birçok şey var. Bana bakıp parıldayan yüzünü görememek en acısı galiba. Kokunu alamamak da ve veya sarılamamak. Tamam, sana ait ne varsa özledim. Gelmeni, boynuna dolanıp kokunu çekmeyi iple çekiyorum. Seni seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…