Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayat çok değişik, kuşlar, çiçekler, bir örümcekle zürafanın hatta insanın bir hayvan olması felan. Bildiğin hayvanız işte, kendimizi abartmanın anlamı yok.

ben bir hayale aşığım.. o hayalin ismi değişir, cismi değişir, bambaşka adamlara bürünür de hep aynı kişidir o.. siz size aşık olduğumu zannedersiniz.. ama öyle değil.. o yüzden vazgeçmek öyle kolay.. kolay da, şu an kalbim algılayamadı senin o olmadığını hala..

Sana ne hissettigimi bende bilmiyorum aslinda o yuzden seninde anlamaman normal ama beni takmayisin gormeyisin beni cildirtiyor biraz hissetsem sevdigini sadece begendigini bile hissetsem hersey belki cok farkli olucak gör artık beni

Vaay beee... Sizin arkamdan yazistiklarinizi goren ben.. Beni aramayan,sormayan siz..
Ben bu kadar kötü birisiydim neden bana kardesimsin , kardesimden daha yakinsin diyordunuz..
O dedikoducu ara bozan kuzeninizden farkıniZ yokmuş sizinde.
İki yuzluler dedikoducular.. Korkaklar.. Eşime.dediklerini yüzüme söylesene..
Arkamdan konuşursun ancak
.

BİR GÜN ANLAYACAKSIN NEDEN SESSİZCE GİTTİĞİMİ...

Okumazsın sen burayı ama olsun ben yazayım seni sevmiştim çıkarsız yalansız ya sen helalim ?

Amaaan görümcelerim Ohh ohh da görümcelerimmm .siz çatlayın diye face eşimle tatil fotolarımızı gezdiğimiz yerleri kocama da iyice sarılarak ve çoook mutlu pozlarımızı koydum görgüsüz gibi.ohhh ohhh da ohhhh amaaan çatlayın da patlayın emi fesat kıskaçlar.aman da ne güzel çıkmışım haaa haaa.oh rahatladım onları çatlatmaya bayılıyorum.sinsi hain yılanlar.allah hakkımda düşündünüzü size versin inş misliyle

uzun bi ara konuşmayıp, dayanamayıp yine ben sana yazdığımdaki tepkini hatırlayıp gülüyorum.. "özledim sohbetini o sesini özledim" demene nasıl sevinmiştim.. şimdi selami şahin'den o şarkıyı dinliyorum.. "senle geçen günlerimin değerini bilmedim" diyor.. sen de öyle diyor musun.. aramızda bi şey var.. ne olduğuna dair en ufak bir fikrimiz yok.. ama gittikçe kayboluyor gibi hissediyorum.. şimdi ben sevdalı sen belalıyı dinlicem.. içimden sana "bu sevda bir anda bitebilir mi" diye sorucam.. ahahah..acıklı acıklı yazıyorum ama bi yandan da gülüyorum.. çok zorsun çok... şimdi ne dinliyorum bak; yalaan yalaan yalaaan seni sevmediğim yalan, kızgın bir anımda söyledim yalaan...

Son düzenleme:
Çok iyiniyetlisin diye kızıyorum sana sana belkide bu kadar iyi niyetini başkalarının görüp sana zarar vermesinden korkuyorum.
Her şeye rağmen iyi ki varsın be ADAM.
İyi ki seni tanımışım.
İyi ki her gün gözlerime aşkla bakıyorsun.
Bu kadar sevilmeyi hak ediyor muyum bilmiyorum ama iyi ki beni seviyorsun...

ilk tatilimizin geçtiği bodrum'da çektiğim fotoğrafımıza bilgisayarımın ekranında baktım bir de sevgilim, sevdiğim, misler kokan aşkımm.
sen ve sakalların ne kadar güzelsiniz öyle! sana baktıkça iştahım kabarıyor.

İyi ki aramadın, zaten bu hafta tam gün çalışıyorum, isabet oldu :)))))))))

benim kafama taktığım sorun olarak gördüğüm şeyleri küçümseyince çıldırıyorum

Gece gece nerden çıktı dondurduğum hesabı açmak. Bir de senin, ailenin, sözlünün, herkesin profiline bakıp stalkın anasını ağlattım. Mideme vurdu yine ağrı ama artık yıkılmıyorum. Üzülmedim dersem yalan olur. Neye üzüldüğümü de bilmiyorum ama üzülüyorum işte. Diyecek bir şey yok ama dolu dolu konuşmak istiyorum. İçim sana karşı hala dolu. Belki yine dökme fırsatı bulurum belli mi olur

Seni artik gercekten de sevmiyorum sanirim. Herkes gibi geliyorsun. iyi olduguna sevindim. umarim kendini toparlayabilirsin. Hayatta iyi sanslar diliyorum

Cok buyuk kavgalar atlattik, bosunma yoluna bir kez girdim duzelecegim diye yalvardin geri dondurdun..

Benden cok ailem inandi duzelecegine deni destekleyip geri gonderdiler beni. Belki bende hala icimde sevgiden dondum onlari bahane ederek.

Doneli bir yil olacak neredeyse. Ilk baslarda zorlandim ama evet inceliyorum ve de gozlemliyorum. Gercekten degistin, gercekten cabaliyorsun belki bilerek belki bilmeyerek ama beni dondugume pisman etmedin.

Tesekkur ederim cabalarin icin, tesekkur ederim sadakatin icin...

Artik bende elimi tasin altina koyup senin cabalamana destek verecegim ve icimde ki umidimi daha da yesertecegim.

Umarim onumuzde ki gunler bizim icin daha iyi olur, umarim gercekten basarabiliriz guzel bir aile olabilmeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…