Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunca olan şeye rağmen hala elimi açtığımda 'allahım lütfen iyi olsun' dediğimsin. Biliyorum ki biz ikimiz olmayız, o yüzdendir duvar olmam da. Sen bu sevgimi hep kullandın, yine kullanırsın. Artık benden sana adım gelmez bu yüzden.

Yine de iyi ol sen. Ben görmeyeyim ama iyi ol. Hırpaladık birbirimizi, olsun, dünya hayatı böyle işte. Seni rabbime emanet ediyorum.

Dun gece bır rüya gördum. Keske sana anlatabılsem. Bır bebegımız olmustu, kız bebek. Cok tatlıydı gelip sevıyordun sana ne kadar benzıyor dıyordun. Ben de gözleri ve kasları sana benzıyor dedim. Hayatımda ılk defa bebek gördüğüm bir rüyadan korkmadan uyandım. O kadar güzeldi ki. Uyandıgımdan beri ağlıyorum. O günleri göremeyecegimizi bilmek cok uzucu. Rüyaların en uzunu yedı saniye surermıs, birkaç sanıyelıgıne bıle olsa cennet ne demek anladım gercekten. Rabbim cok buyuk

Çok iyi biliyorsunuz neye bozulduğumu da, neyse.

Sevgilimm ömrüm gecmisimde en güzel anılarım bugunumde sabırla bekledigim gelecekten tek umudum. Artık internette cekmemeye başladı sanırım orda 6ay çok zor olacak ama Allahın da izniyle sonu öyle güzel olacak ki. Sabırla umutla özlemle bekleyeceğim seni..

Ayrılığın 2 .ayı.. 2 ayı da devirdik..İçin rahat mı? Gercekten mutlu musun? Ben burda yanarken sen ne alemdesin? Bosverrrr..Sen bosverr .. VICDANIN SIZLASIN..

Olmuyor çok rahatsız oldum artık, uyaracağım.

Beynimde bin bir soru??
Nolacak bi işin sonu???
Nolacak??
Ne zormuş şu gençlik yılları..
Ararsın sorularına cevaplar..
Biri çıkıp doğru cevabı vermez veremez!!
Soruların sorusuz kalsada olmaz...

Tek istediğim bi yudum aşk bi yudum mutluluk iken sen beni hiçe saydın ya git ne halin varsa gör.Aramazsın anlarım yazmazsın onuda anlarım bi gün beni başkasıyla görürsen onuda sen anla.Umrumda değilsin artık NOKTA

Bilmiyomusum her gece resmime bakip uyudugunu. Sen neler bilmiyosun biliyo musun? Seninle ilgili tek bir hayal bile kuramadim, biliyo musun? Sen bana seninle ilgili tek bir hayal kurma luksunu bile bahsetmedin. Her gün bana öldügünü soyledin, ama beni yasamaya niyet etmedin. Belki kimsenin beni sevmedigi kadar sevdin, ama seni sevmeme musade edecek yollari kapadin. Sonra "beni babasinin cocugunu azarladigi gibi azarliyosun" diye sitem ettin. Ben de annesinden dayak yiyen cocugun anne diye aglamasi gibi sana gelip sen diye agladim. Ama sitem etmedim. Rolleri degistik mi? Cunku sen korkaksin. Korkaklik duygusal varliklarda yogun. Ben acimi bile korkmadan yasiyorum. Sen benimle asik atamazsin. Baskalariyla gulmeye devam et. Benim o kadar gulecek kadar cok derdim yok. Yarin da yanina gelip aslan gibi aglayacagim. Aslanlar aglarken de aslandir. Okuzler gulerken de okuz. Dogada guc dengesi halet-i ruhiyeye bakmaz

Sende ici boş çıktın. Yeniden aşık olabilme hayallerim böylelikle uçup gitmis durumda

Hayatında biri varken neden bana ümit verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…