Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buraya yazmak beni acayip rahatlatıyor ya
Dün ilk görüşmemizi gerçekleştirdik
O kadar edepli,zeki,akıllı,hazır cevapsın ki zekana,edebine hayranım
Bazen diyorum ki biz cidden olamayız olsak bile ben senin esamen olamam o kadar o kadar o kadar iyisin ki
Allah karşımıza güzel insanlar çıkarsın..Sevelim sevilelim Bak dualar ediyorun sana çünkü benimle zaten bi geleceğin olamaZ..

Seni asla affetmeyeceğim.. Ömrüm boyunca.. (ömrüm u yazarken bile yüreğim sızlıyor)

Seni kalbimde affediyorum.
Yaşanan güzel günler hatrına..
Affediyorum ki benden çık ve uzaklara sürüklen.
Biliyorum ki affetmezsem hep içimde kalacaksın.
Bu yüzden artık özgürsün..

Ben kendi kendime her şeyi bitirme kararı alıyorum, sonra vazgeçiyorum; yine kendi kendime...

Sana söyleyince olmuyor çünkü.
Sessizce gitmem gerek.
Ama ya bir gün benden önce davranıp sen beni bırakırsan? =/

İnanılmaz bir paranoyaklık bendeki.
Gereksiz düşünüyorum.

Benim için göze aldıklarını hatırlayıp sevinmem gerekir oysa ama hep olumsuzluk kısmındayım.

Senden vazgeçebilmek için öyle bir yol izliyorum belki de ama hiç işe yaramıyor.
Bırakamıyorum.
Bunca insandan bir çırpıda vazgeçebilmişken senden vazgeçişlerim ölüm oluyor bana.

Fakat zaten yeniden doğmak için ölmek gerekir. Ama ben o acıya hazır değilim şu an.

Yakında olacağım inşallah. O zaman nokta koyabileceğim her şeye.

Bu arada seni çooookk özledim. Yanımda oluşun hep cennet bana. Fazla aşığım.

Kalıbının adamı değilmişsin. 2,5 yıl boyunca dag gıbı adam dedıgım tepeceik bile değilmişsin. Koca bi yalanmışsın, yureksiz herif. Allah a havale ettım. Senı de o Allah ın bana yazdıgı kaderı begenmeyen babanı da.
Ayy daha cok şey var da yazamıyorum, yazdıkca yukseliyorum ....

Size açıkça söyleyemedim ama bu işi almaya o kadar ihtiyacım var ki!!! Bildiğim şeylere cevap veremeyio kahroldum. Lütfen sonuç güzel olsun şütfen ben bu değilim heyecandan öldüm. Allah'ım sen yardım et

iyi ki geldin iyi kii.
hiç ummadığım anda mutluluk getirdin Ankara dan :)

hatırladın mı? Ayrılacağını bilmeden yollamistim sana... Ben sadece bunu istedim..Ama sen çoktan vazgecmistin.. imkansizi istemisim.. Ne diyeyim Yüce Rab görüyor..

Seni çok özledim keşke sende beni biraz özlesen. Yüreğin sızlasa ...

bugün bütün gün doğum günün için internette sana gömlek baktım ama işin kötü tarafı doğum gününe 1 ay var ama gömlek indirimde ve biz daha seninle çok yeniyiz. Şimdi 1.si o gömleği almak çok istiyorum sana ama korkuyorum da şu 1 ay içinde ayrılırız diye hufff 2.si hiç hayatımdan çıkma olur mu ben bir kez daha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sonumuz güzel bitsin istiyorum ya hayırlısıyla.
hıı bi de son olarak artık farklı bi hitap şekline geçsen iyi olur valla bayılacağım sana ne diye hitap edeceğimi düşünmekten yoruldum gün içinde

Yapmacık hallerine benim ile ilgili konuştuğun her yalanin farkındayım elticigim sana senin gibi davranmakta karakterime yakışmıyor
Dün atarli bi watsap durumu yazdım üzerine alıp hemen sende watsap atarli bir durum yazdın yasin 40 ama beyin gelisimin tamamlanmamış senin

Her gün damla damla acıtıyorsun yüreğimi, bazen sevginle boğuyorsun ama bazen de tek bir sözünle dünyamızı altüst ediyorsun...
Yanında huzur bulduğum adam şimdi neden bu kadar uzaklaştırıyorsun beni kendinden???

Ne oldu da o sakin huzurlu limanda böyle fırtınalar eser oldu?
Söyleyecek o kadar çok şeyim varki. Ama susmak da kolay geliyor, nasılsa cevap gelmeyecek, ha duvar ha sen bazen....

Sadece pişman olup olmadığını merak ediyorum. Bir kere bile ahh keşke! Dedin mi? Aklından ne geçiyor bilebilsem keşke bilsem de ona göre yolumu çizsem.

Ama hep kaçak dövüşüyorsun bir adım ileri iki adım geri yoruldum Allah'ım çok yoruldum sen sonunu selamet eyle.

Hari ini saya sidikit gembira.
Saya sangat rindu awak la.
Kenapa awak tak hantar mesej aku kenapa?
Saya hari2 fikir kamu tapi awak.
Awak ada ke orang yang cinta.
Saya cinta kamu.
Mesej la sila hantar mesej.
Saya tunggu shja saya apapun tak boleh buat .
Saya malu la .
Saya dah cerai .tspi awak bujan..
Kita maca mana hidup bersama?
Boleh ke?kita gembira hidup senang.
Saya rinduuu awak la.
Saya di seni anda di mana???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…