Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Profil mesajlarına günlük yazma limiti getirin lütfen, beyin nöronlarımdan geçen her şeyi yazıyorum bıktım kendimden sevgili yönetim.

7 aylık aşk serüvenimi bu kez hiç içim acımadan, aksine hafifleyerek bitirmiş bulunuyorum. =)
Bu resmen en uzun ilişkim. Senden önceki 6 aydı. Ahahah =D
Ben 6-7 aydan yukarı çıkamayacak mıyım bu işte? =)) Doğru adam çıkınca karşıma bir ömür sürer inşallah. Bekliyorum.

Önceki denemelerim gibi ölüm olmadı. Mutluyum.
Bu bitişin yepyeni ve hak ettiğim gibi iyi bir ilişkinin önünü açacağına inanıyorum.
Bunu zaten seninle hiçbir şekilde görüşmeyeceğimi görünce sen de anlayacaksın. Nasıl olur? Ama bu kız bana çok aşıktı? diyeceksin sonra sanırım.

Sen ayrılmayı kabul etmediğin için bir şey demeden iletişim yollarımızı kapattım. Açılmamak üzere hem de. Demek ki her şey için bir hazır olma vakti var.

Önceden hazır olamıyordum. Ama sonra aniden her şey değişti. =)

İyi ki hayatıma girdin. Çok şey öğrendim. Çok güzel bir aşk yaşadım. tatilimizi bile yaptık. Diplerde de oldum seninleyken zirvelere de çıktım. Dolu dolu yaşadım. Fazlasına lüzum kalmadı. ^.^

Sessiz gidişimin ardından üzülmeni umuyorum şimdi. Gerisi umrumda değil. Hatta galiba üzülüp üzülmemen bile umrumda değil. =) baybay mis kokan bebek aşkım.

Ya ben seni sevmiştim.. Başka bir şey diyemiyorum sana.. Sevmiştim.. Alışmıştım.. Bunu bana yapamazsın ya..

Babacığım canımın içi sana yaşattıklarim için çok ama çok pişmanım senden beni affetmeni bile isteyemiyorum...ve asıl yüzyüze geldiğimizde sana neler anlatmak istiyorum bir bilsen

Biliyor musun sen çok iyi birisin bugün sana msinirle mesaj atarken kesin kavga ederiz dedim içimden ama öyle bir yere geldik ki seni çok seviyorum canim kardeşim diye vedalaştık..Sen bana bugün hayat dersi verdin dostumöz ablamın bana kibir yaoıp söylemediklerini sen bana söyledin çok ayıp ettim biliyorum sana ama anla aşk insanın feleğini şaşırtıyor

Bir yağmur ol yağ yüreğime. Gönlümün acısı dinsin.

Gözlerin diyorum gülünce yok olan inci gibi gözlerin...
Sonra kız güzeli dudaklarına kayıyor bakışlarım...
Çizik çizik geniş anlın..
Dağınık saçların..Sakalların sonra...
Sonra sesin beni büyülüyor hadi bir türkü söyle...
Giyimin,konuşman herşeyinle sen çok güzelsin be adam
Hadi şöyle deriiin bi nefes al,İçimizden aynı anda bi ah çekelim...Hava olsamda dolsam içine ahh be adam ahh yaktın be cigerimi

En sevdiğim şey boynuna iyice gömülüp uyumaktı biliyorsun ama bugün ne zaman çalsa içimi acıtan o şarkıyı duyduğumda hiçbir şey hissetmedim.
Sadece gülümsedim. =)

Bi ara canın bişeye sıkıldı telefona baktıktan sonra sanırım bunu anladım. Ama ben kimsenin arasına girmedim sen istedin böyle olmasını. Sana defalarca sordum bişey hissediyor musun diye hayır dedin bana. Sana güvenmek istiyorum seninle olmak istiyorum sebepsizce sarılmak istiyorum bazen. Umarım eski sevgilin fotoğrafımızı gördüğünde çok üzülmemiştir çünkü ben çok üzülürdüm ama sevseydiniz de böyle olmazdı be canım. Sadece sen bana dedin ya hani hayırlısını istedim karşıma sen çıktın diye, seninle ciddi bir yola çıkmak istiyorum diye sen dedin. Bu lafına güvenerek seninleyim ben tek isteğimde budur şuan Allah'tan. Umarım hiç bir sorun yaşamayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…