aslında sandığım kadar büyük değilmiş sevgin hatta belki de büyük bile değildi . Öylesine bir şeydi işte . Düşününce daha cok farkına varıyorum bunun ...
Daha ne kadar böyle sürecek bilemiyorum , işin kötü yanı ben artık eski ben olabilecek miyim , bunu istiyor muyum ondan bile emin değilim . Belirsizlik kötü ...
Bunlarin hepsi gercek mi?
Icinde oldugum duruma inanamiyorum.. Bunlari yaptigima inanamiyorum... Nasil oldu birden bire? O kadar saskin ve karmasigim ki...
Evli adamla beraber olma!
Seni kandırıyor biliyorsun!
Yanındayken her şey iyi hoş ama sonra ortada kalan sen olacaksın!
Lütfen artık yapma.
Bile bile bulaşma!!
Ben asla muhatabınız değilim bundan sonra.
Hayat bir aşk-ı memnu değil.
Bunlar boş işler. Hep üzülen kadınlar oluyor.
Sırf yasak diye çekici gelmesin.
Çok zorluk yaşayacaksın.
Artık uzatma oooffff! Akılsız arkadaşım benim.
Boşanmak üzere olduğum eşime : Aslında sana 1. senemiz dolduğunda sevgili iken biz yazıp bastırdığım ' ARTARAK ÇOĞALAN DÜNYAMA ALİM'E ' adlı kitabı bile okumadığın için ve bugün evleneli 15 ay olmuşken 13, ayda beni intihar ettiğim o hastane kapısından çıkarken bile bana yabancı gibi elini uzatıp geçmiş olsun diep yanaklarını yanaklarıma değdiren ALİM' hala nasıl sevdiğimi anlamıyorum...Bunu da okumayacaksın onu da biliyorum..Ama şunu bilki bir gün ALLAHIM eğer ki beni o yoğun bakımdan çıkartıp senin karşında benş bitkin halde gördüğün halde 'SANA BİR ŞEY OLACAK KARICIĞIM ^DEMEDĞİN İÇİN SENİ ASLA AMA ASLA UNUTMICAM VE SEN GENE DE BEDDUAM DEĞİL VİCDANIMIN SESSİZ SESİ,HAYATIMIN EN TUHAF NESNESİ OLARAK EVİN BİR KÖŞESİNDE,RUHUMDA AÇTIĞIN KAPANMAYAN BU YARA YÜZÜNDEN SENİ SANA EMANET EDİYORUM ÇÜNKÜ SENDE Kİ BU UMURSAMAZLIK OLDUKTAN SONRA DEĞİL 10 100 EŞ BİLE ALSAN ASLA RAHAT UYUYAMACAKSIN...SENİ SALAKÇA SEVDİĞİM İÇİN HALA KENDİME OLAN GÜVENİMİN İÇİNE ETTİN AMA BENİM O GÜN BEDENİM KALKTI O MASADAN RUHUM PEŞİNDE...