Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hastaymışsın bak gözlerim doluyor..Niye dikkat etmiyorsun ya yaz günü hastalandıysan çok ağır demektir offf ya oooofff

İntikam almak tarzın değil, bilirim. Bu yaptığın intikam kategorisinde olmadığı için gerçekten kalp kırıcı. Hakkında yanılmışım. Yolun sonuna gelmişiz, hala niye yanımdasın. Benle ilerlemek istemediğini gösterir gibisin. Git lütfen. Giden sen ol ki geri dönüşü olmasın artık bu şeyin.

Anlaşmak bir bakış bazen de seviyorum demektir. Anlaşmak bir gülüş bazen de bir özür dilemektir.

Seninle tanıştıgım gün hiç yasanmamış olsaydı. Hayatıma hc gırmeseydın. Butun hayat enerjımı aldın, mutsuz bir kadınım senin yuzunden. Ve seni allah a havake edıyorum bana tum bu yasattıkların için

Ben sana dokunarak,kokunu duyarak sevmedim ki seni uzaktan sevdim, gözlerimle sevdim.
O yuzden gozlerim seni arıyo, her yerde seni arıyor.
Seni artik goremiycek olmak daha da cok aci veriyo.

akşam eve döndüğümde senin evde olacağını bilmek ne büyük mutluluk bunlar provalar sevgilim, asıl oyun 82 gün sonra başlayacak

Yüzünüzdeki afallama ifadesini gördüm ya artık tek kelime etmem.
Ki anlattıklarım buz dağının görünen kısmı kadar bile değil.
Her şey sır!

hiçbir şey söylemek istemiyorum sana artık. =( en azından şimdilik.
kafamı toplamam lazım.

o kadar aşıkken,seni bebek gibi severken, her yerine hayranken neden duygularım bitti, neden soğudum bu kadar bilmiyorum. inanılmaz güzelliklerin yanında bir sürü can yakıcı şey yaşattığın için mi artık tükendim acaba?

seninle yaşamak istediğim bir tek yurt dışına çıkma hayali kaldı. daha doğrusu hayalimiz.
özellikle de senin hayalindi.
onun dışında yaşamak istediğim her şeyi yaşadım neredeyse.
bu da beni doyuma ulaştırmış olabilir. ki ben sana asla doyamam sanıyordum.

daha uzun süre devam eder gibi gelmişti; hatta seni hiçbir zaman sevmeyi bırakamam gibi gelmişti.
olmadı. zaten olmasın da.
ama yurt dışında tatil hevesim bile yok seninle.
bu kadar da soğunur mu? bu kadar hissizleşilir mi?

duygulara asla güven olmuyor. çok çok değişkenler. hele ki benim duygularım.
Allah sonumu hayırlara çıkarsın.

yarına ne yaparım ne hisssederim kim bilir.
şimdilik uzağım. hem de çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…