Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili diğer yarım nerelerdesin? Beni bulana kadar uslu dur olur mu?

Ben seni o kadar çok severken senin bu yaptığın oldu mu hiç , beni ne kadar üzdüğünün farkında bile değilsin utanmadan video izleyip gülüyorsun bide

Nasıl geçti 5 yıl, nasıl harcadım 5 yılımı benim farkımda bile olmayan sen için. Sana kızgınım, atamıyorum içimdeki öfkeyi. Sana söyleyemediğim her sevgi sözcüğü şimdi öfkeye dönüştü. İyi güzel adına sana dair bir şey kalmadı. Umudum sevgiye dair hala içimde ufacık bir şeyler taşıyor olmak, senden gayrı birini sevebilecek olmak. Senin gibi yaşamak, yarı ölü gibi değil. Yaşayarak, aldığı nefesi iliklerine kadar hissederek yaşamak, sevmek, yolun açık olsun sevgilim, yolum açık olsun kader, ikimizede iyi davransın.

Kıyamadım yine çağırdım odaya ben uyurken yatmışsın yanıma , ne yapmalıyım Nasıl davranmalıyım bilmiyorum triplere devam etmek geçiyor içimden ama seninle gözgöze gelince benim yelkenler fora

Kafamızın içindeki sorulara yanıt veremediğimiz zaman saldırganlaşmaya başlıyoruz. Önce ruhumuz acı çekiyor sonra ikimiz. Herşeyin çok güzel olması için çaba sarfediyoruz. Ama hayatın acımasız olduğunu da
biliyoruz. Halbuki biz kurduğumuz hayali yaşıyoruz. Cevaplanması gereken sorular yalnızca kendine sorulur. Peki neden kendimizi acı çekmeye mahkum ediyoruz.

Onları kaybetmemek, elinde tutmak için gösterdiğin çabanın özverinin 10/100 luk kısmınıda bana karşı gösterseydin bugün kalbim sana karşı bu kadar soğuk olmazdı.

Kendi nıkahındakı karısına evlensede kurtulsam bi hayatımdan defolup gitmedi dediğin gidiyor hayatından...Evlenmek için adaklar adadığın insana bunları yaptın ya.. Ama sen bana sırtını dönmedin Allah a sırtını döndün.. Ettiğin yeminlerin hesabını nasıl vericeksin acaba.. Bende bu yürek olduktan sonra ben bir daha kurarım hayatımı sil baştan.. Ama senin yerinde asla olmak istemezdim aldığın ahlar ve peşindeki kul hakkıyla seni çok kötü bir hayat bekliyor.

Haksızken kendini haklı çıkarmaya çalışmandan bıktım usandım yeter artık hem tatilde başka kızlara baktım diyorsun hem de ben sana kızınca benimle bi daha tatile gitmeyeceğin konusunda beni tehdit ediyorsun öküz koca nolcak

Artık seni sevmediğimi farkettim.. Sesine bile tahammülüm kalmamış. Oysa ne çok heyecanlanırdım seninle konuşmak için. Olsun, böylesi daha iyi.

bana yasattığınız onca acının hepinizden bin misli çıkacağı günü göstersin ALLAH!
siz vicdan yoksunlarını Rabbime şikayet ettim

o minik burnun nasılda tatlı aynı annene çekmişsin :)
ağırdan satayım derken ağzımdan uzun ilişkiler beni sıkıyor lafı nasıl çıktı hiç anlayamadım toparlamak zor oldu ama anladın sen galiba beni:)
bide stalker olduğumu belli etmeyeydim iyiydi ama herkes ayağını denk alsın senin sevgilin benim işte o kadar !

Çok zor öyle anlar olur ki herşeyi en baştan düşünür en baştan yaşarsın o anlar çok zor çünkü geçmişte kalmıştır ve geri gelemez gelmesi için çok dua edersin ama gelmez gelemez artık geçmişti ama anılar yaşananlar geçmedi geçmeyecek..çok zor yalnız kalınca o anıları düşünmek bir ağlamak bir gülmek gözlerini kapatıp o anları tekrar tekrar yaşamak,yaşamak istemek sadece O'nu istemek sevmek beklemek..yıllar geçsede herşey yeni gibi düşünmek hala yaşıyormuş gibi..çok zor uyurken düşünmek düşünmekten uyuyamamak..çok zor özlemek özlediğini görememek..seni sensiz yaşamak çok zor..bir gün bitecek mi sensizlik..özlem..yalnızlık..bitmeyecek..geçmeyecek acılar sönmeyecek..

Kabullenemiyorsun hala biliyorum.
Ben de yerinde olsam kabullenemezdim.
Çok güzel sevdim çünkü.
Hatırladıkça kendime hayret ediyorum.
Bir insan bir insanı bu kadar nasıl sevebilir ki? diye.
İnsanın başını döndüren bi aşığım ben. =)

hayatım ömrüm canım oğlum.....annen seni çok seviyor....ve ölene dek sevecek oğlum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…