Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün çok kızdım sana ama özlemim ağır basıyor , kıyamıyorum. Seni seviyorum be adam daha ne diyeyim

Kalbimi,ruhumu paramparça ettin.
Toz duman oldu her şey.
Küçücük ufacık bir umut kırıntısı kalmadı artık bende
Her şey istediğin gibi oldu
Eyvallah...

Seni bana veren Rabbime ne kadar sukretsem az. Karanliktan aydinliga ciktim yureginin isigi ile ❤❤❤

Yok 500 hasta baktın!
At at ! Sallaa!
Çok rahat yapıyorsun zaten bunu maalesef.
Hayatımda senin kadar kurnaz bir erkek tanımadım ya. Tam bir tilkisin.
Bu berbat özelliklerine karşın şeytan tüyü mü vardır nedir aşık olmuştum yine de.
Sen hastanenin ölümlü, kalımlı kısmında, yoğun bakımda hastalarınla uğraşırken; antidepresan etkili tertemiz sevgim artık yanında olmayacak.
Seni rahatlatmayacak, huzur veremeyecek.
Dünden itibaren daha iyi anladığına eminim.
Her şeyi söyledim ve kurtuldum.
Ama biliyorum ki bir süre sonra seni görmek istiyorum desem tamam diyeceksin.
Kapılarını kapatamayacaksın bana.
Buna eminim.
Yalnız ben gelmeyeceğim.
Seninle ilgili son lafım bu olsun. Tamam.

4 ay olduu taaam 4 ay. benimde bi canım var beklemekten gerçekten sıkıldım. ailenin rahatlığından sıkıldım. Bu ne rahatlık ya. İnsan biraz çalışır çabalar aman insanlara mahçup olmayalım bak bizi bekliyolar der. Yok anam anca tatil yapsınlar anca gezsinler. o köprüyü bi geçelim bütün bunların hesabını sorucam ben sana

Kimse senden daha iyi opemez. Eminim. Bundan iyisi olamaz. Nasil yapiyorsun bilmiyorum ama o dudaklarin sihirli olmali. Yoksa bu kadar basimi dondurmeni, ayaklarimi yerden kesmeni nasil aciklayacagiz?

Seni cok seviyorum kocacim. icimdeki sevgiyi kelimelere dökmem imkansiz aslinda ama deneyecegim: sen benim HERSEYIMSIN!

Gerçektende insan en çok kendine zarar verirmiş... Vuruştuğu düşman aslında kendisiymiş

SONUNDA BİTTİ İŞTE SEVDAMIZ BU EV KALDIRMIYOR İKİMİZİ...
SENSİZ OLMAZ SANIRKEN BEDENİM İSTEMİYOR ARTIK BEDENİNİ...
TOPLANIYOR EŞYALAR ÇEKMECELERDE SABUN KOKUSUU
TİTRİYOR ELLERİM BAVULLARDA ANILARIN KABUSU

NE GÜZEL ÖZETLEMİŞ DURUMU.

BEN HİÇ AYRILMADIM Kİ.NASIL AĞLANIR ARDINDAN BİLMİYORUM. YA DA NE YAPARIM. İLKİM SENDİN LİSE AŞKIM ÜNİVERSİTE YILLARIM ÖMRÜM SENDİN EVLENDİĞİM ADAM SENDİN . 9 YILLIK SEVGİ 2 YILLIK EVLİLİK AZ BE AŞKIM.

Üstümdeki günahlari bırakmadan yaptigim hatalari düzeltmeden tovbeler edip bagislanmadan nolur alma canimi Allahim yoksa itirafimdir biloyorum ki cehennemon en dibinin bana ait oldugundan korkarim nolur nolur alms simdi canimi ey Rabbim Yüceliginin kudret hakki icin alma cunku cok korkuyorum olumddn sadece kendi olumumdende degil sevdiklerimin olumletinden korkuyirum ey Rabbim

Nolur alma canimi Ey Alemlerin Rabbi olsn Allahim bilirim ki senin sabrin genistir nolur o sabrinin hakki icin bizlere dogru yolu bulacak bi zamsn muhleti tani Rabbim

Aranızda olmak istemezdim.
Ama bugün de şu eziyeti çekeceğiz mecbur.
Regle yaklaştığım için mi hassasım böyle bilmiyorum.
Hiç iyi hissettirmiyor yaşananlar.
Dayanamıyorum.

Çok dengesizsin ya.
Dün gece ne güzel ilgi göstermiştin, eski günlerdeki gibi nefesini dinleyip uyuyacaktım ama işte ama nefesin yerine otobüsün sesini dinledim hatta senin sesini bile zor duydum!
Bugünde ağzından kerpetenle laf aldım resmen.
Dün niye öyle davrandın o zaman!
Dengesizzzzz!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…