Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım yavrum,
Nasıl bi aşksın ki sen, sana bakmaya bile kıyamıyorum, doyamıyorum...
Allah'ım diyorum, hakeden herkese tattır bu mutluluğu.

nasil iki haftaymis yaaa hem calismak hem cocuklar mahfoldum sen orda keyif cat offff kabuss yaaaa dahada yok pazar cikcam pazartesi yola cikcam diyip duruyon lan cik artik cikta gellll yorulduuuuuuuummmmm yaaaaaaa

Ay 5 hafta sonrasinin hesabini yapmaya basladim. İnsallah guzel olsun. Ne olur..

Ayni seyleri yasamak istemiyorum. Lutfen.. Lutfen..

zoruma gidiyor
annem babam bu kadar ilgilenmezken
senin böylesine uğraşman..
Mutlu oluyorum ama bir yanım buruk. Seni seviyorum

offf okumamalıydım burdakileri.
iyice kötü oldum

Uyku tutmuyor yine bayram sabahini bekleyen cocuklar gibi heyecanliyim gelsem mi acaba gelirsem Seni gorurmuyum ki yada nasıl karşilanirim inan bilmiyorum

Bi heyecan bi korku gelsem mi gelmessem mi hic bilmiyorum gelirsem kotu karailanirsam o travmayi hic atlatamam bi bes dakikacık dahi olsa gorsem seni sadwce yuzunde beni gordugune dair bi tebessum gorsem bilsem ki beni gordugun icin mutlusun dunyalar benim olur

Cok ozledim neredeyse 3 ay olacak ama sanki ustunden bi omur gecmis gibi

Ahhh kelimeler bi araya gelseydi o kelimerin o cumlelerin icine duygular yuklenseydi Rabbim ilham etseydi o 2 ay nasilda zor gecti ve hepi topu gorecegim belki 5 dakika belki oda olmayacak belki gormeden belki kapindan bile gecmeden belki sesini dahi duymadan geldigim gibi döneceğim

Benim icime yanginlar dustu yandim kavruldum gunlerce sadece agladim bi kez olsun ozlemedin mi bir kez olsun yoklugumu hissetmedin mi tek bir kez oldun gozlerin beni aramadi mi yemin ederim bendeki aşka karsilik fakan bekledigim yok sadece bilseydim ki herkesi sevdigin kadar birazcikta beni sevseydin

Nolur yalvaririm yarin azda olsa gorebileyim seni nolursun

Canım kızım aldığın her nefes içim Rabbime binlerce kez şükür olsun uyurken o kadar tatlısın ki seni izlemek için nefesini dinlemek icin uyumuyorum çoğu geceler

Burdan kaynanama sesleniyorum seni sewmiyorum nefret ediyorum yerden bitme cuceeeee bunu hep soylemek istemistim gerci okumasida yok ama aman be

Sana bakınca umudum daha da arttı.
Gelinliğinin içinde öyle güzel ve mutluydun ki.
Geçmişte onca sıkıntı hiç olmamış gibi.

Artık bitecek olan bir ilişki değil de sonu evlilikle taçlanacak bir ilişki arzusundayım ben de.

Bekarlığın tüm yaramazlıklarına doydum.
Birine ve bir şeylere bağlanasım var bundan böyle. ^.^

Sanırım gidiyorum artık senden.İLK defa biz oldum,İLK defa bu kadar sevdim,İLK defa bu kadar güvendim,daha bir çok İLK seninle yaşandı bende.Üzülmüyorum artık eskisi gibi.Ara ara kızıyorum sana çok mutluydum niye aldın ki mutluluğumu,diye...Ama biliyor musun?Seni tanıdığım gündendir hiç keşke demedim.Hiç pişman değilim.Senin için küçük yazılar yazardım ilerde kendi evimizde oturur okuruz diye.İşte o yazılarda her cümlenin sonunda canım vardı ya da HAYATIM.Çünkü babam anneme çok güzel hayatım derdi.Ben de sana diyecektim hayatım diye.Tıpkı babamın dediği gibi aşkla...Şimdi şu yazıyı yazarken sana hitap ederken sen diyorum sadece.

En çok canımı yakan da en yakınımken şimdi yabancısın.Kimseye anlatamadıklarını gelir anlatırdın bana.Sahi o da mı yalandı,o kıza da mı anlattın yoksa?Senin kendine,bana yaptığın en büyük kötülük bu işte ne ben sana güvenirim artık,ne de aşkına.Bunca zaman yalan mıydı,harbi?Düşünüyorum....Özellikle geceleri.Bu arada ilk defa istedim yağmurun yağmasını.Biliyorsun güneşli havaları severdim ben.Değişmişim yani,ben de yeni fark ediyorum.En çok üzen de seni görünce kafamı önüme eğmem,sen de yolunu değiştiriyorsun artık hem.Seni bir daha aramayacağım dedim ya,işte o an kendimi öldürdüm ben.''Ama sen sev hep beni,hep ara,hep merak et,VAZGEÇME bizden.Evet belki bir şeyler artık olmayacak.Gururum izin vermeyecek biliyorum.Ama seviyorum seni,sen de vazgeçme sevmekten beni.Diğer insanlar gibi flört etmeyelim,evlenmeyelim ama sadece birbirimizi sevelim.Başkası olmasın'',demek istemiştim sana ''Çık hayatımdan'' derken.Aldatılmak zor.Böyle demek zorundaydım.

İşin kötü kısmı sanırım ben de yavaş yavaş gidiyorum senden.Artık tam olarak bitiyoruz.İçimde ölü sen.Gerçekten sanki benim sevdiğim adam gitti,öldü.O başka sen başka...Ama ben onu sevdim o öldü ve ben de gidiyorum artık

Belki seni görürum diye heyecandan kalbim çatlayacak zannettim nasil bi histi o oyle o kapidan girerken yıgılip kalicam zannettim onca engel belki de seninle karsilasmayacagim icindi Rabbim ne engeller koydu ama dinlemedim olmadi iste goremedim seni

Ne cok ozledim bir bilsen sadece bi hos geldin diyecsk kadar gorseydim seni yeterdi

"Bitti!" İki heceli, miniminnacık bir cümle.
Artık ben seninle yokum!
Kabulleneceksin.
Yapacak bir şey yok!
Tamam ben de eskisi gibi olmasa bile ara ara seni çok özlüyorum.
Ama ölüme mahkum bizim mesele.
Uzatmaya gerek yok. Sen de git artık!
Ben gittim çünkü.
Hala inanamasan da böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…