Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öylece karşımda duruyordun en güzel halinle. Ellerin vardı ellerimin arasında, bir de yüzün.
Bir insanın yüzüne ne kadar uzun bakılabilirse, o kadar uzun baktım; sana gözlerine,gülüşünün çizgilerine. Mutluydun, mutluyduk Fakat buruktuk da biraz.

Bir hayal kurmuştum. Ben senin doğum gününü kutladığımda nasıl olacağını, sana yapacağım en büyük sürprizin ne olacağını planlamaya başlamıştım kafamda. Sana bunu anlatırken yarıda kestim. Sustur beni dedim ve sustuk.
Bu hayalin devamını söyleyemedim. En büyük hediyen beni kabul etsen de,sevgilim, senin için düşlediğim hediye abini geri getirmek olurdu.

Bunu anlatıp, anımsatmak, o an'ı bozmak istemedim. Daha doğrusu gülen kalbini soldurmak istemedim. Abini sana asla geri getiremeyeceğim, getiremeyecekler. Bu hayalin devamını asla bilmeyeceksin. Benim bile gözlerimi doldururken, senin yanan kalbini hissedersem kül olurum.

Keşke mümkün olsa.içindeki ateşi hissediyorum. Elimden gelse de abine sarılmanı sağlayabilsem. İnan bana, o gün gelene dek sana sarılmayı hiç bırakmıycam. Sonrasında dahi..

Özlüyorum be naparsam yapayım cıkmiyorsun iste aklımdan

Acaba ben o kapidan bir kere olsun girermisin diye beklerken o kapinin sahipleri kıymetini biliyorlsr mi

Kalbin guzeldi gulusun muhabbetin bide bilsem ki ozluyormusun bir daha goremeyrcekmiyiyim ben seni kapandi mi butun kapilar benim icin ben hep o gulusune

Niye hep sen burayi okuyacakmissin gibi yazdigimda gozyaslarim sel oluyor

Dualar etsem bulir kez olsun gorebilmek icin seni karsilikli bir bardak cay icebilmek icin bi hal hatir soracak kadar kadar muhabbet edip gozlerinde beni gordugunun mutlulugunu hissedebilmek icin kabul olurmuydu acaba

beni çok sinirlendirdin.
ağzının payını alacaksın yarın.
gör bak!
çok adisin sen çok! hata kimde? tabii ki bende.
ben buna fırsat verdim çünkü.
aptal!

eğer bir gün ayrılırsak bile ağlama dedin ya
nasıl unutacağım o sözü?

Bugün sanada sövdüm özür dilerim aşkm ama sinirlendim sanada gel artk ya yordumn beni lan yeter ya gel amma beklettin

Ben sana bir kere olsun sarilabilmenin hayallerini kurarken o yanindaki kadin bunun kiymetini biliyor mu acaba ?

yaa bende uyumak istiyorum seninle aşkitom ama üzgünüm böyle bişeye direk atlayamazdım hahaha

Ben göz yaşlarıma sarılıp uyuduğum geceler bilirim şiiri senden öğrenecek değilim..iki sigara yakıp,türkü söylemeye benzemez, sessizce ağlamak...

Son düzenleme:
Bir kac gun once melegimin dogum gunuydu! Bir takimdan sorunlarimdan oturu firsatim olmadi kutlamaya... Aklim fikrim ruh ikizimleyken bedenim sorunlarla bogusuyordu! O su sitede tanidigim en cani gonulden bana davranan yasi cok buyukte olmasa yasli insanlardan daha olgun bir kiz! Onu tanimanin mutlulugunu yasarken onu tanimayanlarin buyuk bir sey kaybettigini belirtmek isterim... Benim kalbime kendisi mart 2016da girdi! Kalbime girecek kadar kocaman bir kalbe sahipti cunku... Ben baslasam anlatmaya onu Allahtan ikinci omur isterim! Bir omurde anlatilacak kadar kisa degil cumlelerim... Herkese kolay deger vermem kalbimin en guzel yerini fethetti kendisi! O dogdu... Ilkbahardaki gibi rengarenk cicekler acti! O dogdu... Yuzlerde tebessum kalplerde sicaklik olustu! O dogdu... Bayram yerine dondu ortalik... O geldi hayatima hersey daha farkli oldu! Ben daha once boyle birini tanimadim... Ruh ikizim dedim ya basta tamda dedigim gibi! Ona bakan beni bana bakan onu gorur! Omrum seni cok seviyorum... Senin gibi bir dosta sahip oldugum icin cok sansliyim... Senle konusurken insan kendini masallar diyarinda hissediyor... Senin yaninda kalbinde huzur sakli... En icten samimiyetimle soyluyorum... Sen iyiki dogmussun... Iyiki Rabbim karsima cikarmis seni... Geciktim affet... Inan bilincli yapmadim... Ki beni senden iyi kimse bilmez... Dememe gerek bile yok... Dogum gunun kutlu olsun sana benli yillar diliyorum!!! ❤❤❤ bayan nihayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…