Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında kabullendim bu durumu , bıraktım bende . Yine de bazen üzülüyorum , aklıma gelen bazı seyler kırıyor kalbimi her seferinde tekrar tekrar .
Herkesin her derdine koşan sen beni görmedin , görmek istemedin . Anlattım sana ama dinlemedin . Şimdi gitgide yabancılaşıyoruz sen farkında bile değilsin . Demek ki diyorum ben farketmek için çok geç kaldım , sen çoktan uzaklaşmışsın meğer .

izin verebileceğimi düşünmüyorum.
bu kadar eksik, kırık dökük yaşamak bana göre değil.
önceden bir heyecanı vardı.
zevk veren bir dramatizmi vardı.
değerli gibiydi.
şimdi ise sadece sıkıcı ve üzücü.
trajik.
ısrarla "lütfen görüşelim.çok özledim." demen bencilliğinden gram yitirmediğini gösteriyor.
ama sen artık beni üzemiyorsun bile.
seni yeniden görmeme değmez.
bunun için çaba harcayasım, harekete geçesim inan ki yok.

Hiç kendi iradenle attığına inanmıyorum :)
Yoksa böyle yapmazdım.

Senin için zamanında döktüğüm gözyasları ıcın inan cok pişmanım degmezmişsin.
Ben asıl yanındaki o kıza uzuluyorum eski sevgiline cok benzediği için onlasın yazık.
Oscarlık oyuncusun valla ama inan artık umrumda degilsin şimdilerde kalbimde baş harfi E....

Sesin yankilaniyo sanki kulaklarimda, anilarimiz gozlerimin onunde sanki hala.
Ya unutursam bi gun sesini, o guzel gülüşünü, guldugunde parildayan gözlerini ya unutursam.
Zihnime kaziyorum her ani araya girecek mesafelere ragmen..
.

Benim hayatımı mahvettin neden ?neden ben ?sen beni hiç sevmemişsin seven terk etmez seven gitmez seven sevdiğine kıyamaz benim ahımı aldın Mutlu olacak mısın sanmam

Sen uyurken seni çok ama çok özlüyorum kızım sana o kadar çok alışmışım ki Allah'ım bizi birbirimizden ayırmasın sen uyurken kendimi boşlukta hissediyorum

Sen bana gercekmisin diyorsun ben sana gercekmisin diyorum bizi karsilastiran birbirimize karsi kalbimize sevgi koyan Rabbime sonsuz sukurler olsun gercegiz biz askim

böyle devam edecekse karnımdaki bebeği istemiyorum.. senin bana hiç saygın yok direk hakaret ediosun.. saygı olmazsa benim desaygım biter zaten hiçbizaman da mutlu olamayız.. kendine çeki düzen ver.. öfke kontrolüne mi gidiosun napıosan yap.. her hakaretinde sessiz kalıyorum beni sindirmeye çalışıosun. bişeyler fırlatarak bağırarak ki ben hamileyim insan allahtan korkar ama bunlar birikio böyle aile düzeni kurulmaz ömür gecmez huzursuzum hem de cok.. istemiyorum böyle hayat.. dün gecem nasıl geçti ben biliyorum.. helal deil hakkım üzdüğün kadar sen de üzül sevgimi ve saygımı yok etme

Çok seviyorum, sen olmasaydın nasıl katlanırdım tüm olanlara
Sen benim güç kaynağımsın her şeyimsin

Sevgili kocacığım bugünde dışardan yesek sonra da masaj yapsan ne olurdu sanki. İnş. bir ihtimal denk gelirsinde halime acıyıp yaparsın.Mis kokulu yanaklarından öperim

Seni severken ben gizemli ruhsuz taş kalbi yumuşattığımı bilmiyordum bugün yine anladım senin kalbinin sadece bana karşı yumuşak olduğunu. Kavgalarımızda sert ve soğuk olduğunda kırılıyordum ama anladımki sen herkese böyle davranıyormuşşsun keşke 3 ay oldu görüşmeyeli seni hemen şuan göre bilsem çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…