Korkuyorum ya bir daha goremezsem seni...
O gun son kez gorusumdu seni gibi bi his var icimde sanki allah son kez vedalasayim diye cikardi seni karsima.
Şitt zalımın oğlu tarama saçlarını aşık olmasınlar sana...Zaten olsalarda benimki kadar sadık olamaz kimse. . Ha bide sen halay sevmezssinki beni sinir etmek için düğünlere gidip durma..O cücük gözlerini oyarım
Tami tamina bugun 3 ay doldu seni gormeyeli bir daha hayatinin kiyisindan kenarindan gecmek nasip olur mu bilmiyorum ama yuregimde yoklugu sana ait kocaman bir yara birakrin belkide ben iyilesmeyecek o yarayla yasamaya mahkumum
Çok güzel seviyorum seni öyleki acı çekmiyorum eskiler gibi sen beni mutlu ediyorsun aklıma geldikçe kocaman bi gülümseme alıyor beni...Hep bi halaya durma hâli
Çok güzel girdin hayatıma..Hiç acı yok..Olmayacak belki..Bak nerdeyse imkansızken ben hala belki diyorum çünkü benim fıtratımda imkansız diye bir kelime yok allah var ! O dilerse olur
Nerde kalmıştık..
İşte ruh ikizim gibisin 2 bedende tek ruh gibiyiz neyse sen şuan arkilerinle keyf yapıyosundur yada annenlerin dedikodusunu donuk gözlerle dinliyorsundur hemen tam şuan aklına düşeyim bi gülümse hadi hadievet işte bu...
Kardeşim seni bu aralar çok fazla özlüyorum sürekli senle dinlediğimiz şarkıları dinliyorum kızıma bakıp bakıp ağlıyorum sanki sana bakıyormuşum gibi sanki sana sarılıyormuşum gibi ona sarılıyorum