Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hergecen gun biraz daha gececek dinecsk derken hergecen gun kalbime aklima daha cok kok saliyorsun

Icim oyle aciyor yoklugun o kadar zor ki simdi seni bir dakikalik gormeye neler vermezdim

Şitt zalımın oğlu tarama saçlarını aşık olmasınlar sana...Zaten olsalarda benimki kadar sadık olamaz kimse. . Ha bide sen halay sevmezssinki beni sinir etmek için düğünlere gidip durma..O cücük gözlerini oyarım

Bugün 2 senemizi kutlayacaktık.
Sen şuanda keyif çatarken bende bu kutlamayı kendim yapıyorum.
Biliyorum HAKKETTİM.

Tami tamina bugun 3 ay doldu seni gormeyeli bir daha hayatinin kiyisindan kenarindan gecmek nasip olur mu bilmiyorum ama yuregimde yoklugu sana ait kocaman bir yara birakrin belkide ben iyilesmeyecek o yarayla yasamaya mahkumum

kendi başıma da mutlu olabilmeyi öğreneceğim :)
şimdi biraz bir şeyler izleyip daha sonra yeni kitabıma başlayacağım.

Kahve yaptındamı yok dedik ha sen kahve sevmezssin doğru ya neyse istemeye geldiğinizde kaçak çay koyacam önüne en bi biberlisinde nihahah

Çok güzel seviyorum seni öyleki acı çekmiyorum eskiler gibi sen beni mutlu ediyorsun aklıma geldikçe kocaman bi gülümseme alıyor beni...Hep bi halaya durma hâli
Çok güzel girdin hayatıma..Hiç acı yok..Olmayacak belki..Bak nerdeyse imkansızken ben hala belki diyorum çünkü benim fıtratımda imkansız diye bir kelime yok allah var ! O dilerse olur
Nerde kalmıştık..
İşte ruh ikizim gibisin 2 bedende tek ruh gibiyiz neyse sen şuan arkilerinle keyf yapıyosundur yada annenlerin dedikodusunu donuk gözlerle dinliyorsundur hemen tam şuan aklına düşeyim bi gülümse hadi hadievet işte bu...

Kardeşim seni bu aralar çok fazla özlüyorum sürekli senle dinlediğimiz şarkıları dinliyorum kızıma bakıp bakıp ağlıyorum sanki sana bakıyormuşum gibi sanki sana sarılıyormuşum gibi ona sarılıyorum

Ah yaşasaydın
Ah yanımızda olsaydın
Ah yeğenini kucağına alabilseydin

Oyyy oyyyy iyi değilim gittikçe daha da ağırlaşıyor

Sabah uyandığımızda o kitaba başlar mısın lütfen.
Başlaman gerek.
Başla.
Aşkla.

Öperim güzel yanaklarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…