Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
regl sancısı ve bacağımdaki lanet gelesice şişlikle evde oturuyorum bugün.
sen ne yapıyorsun?
akşama kahve içmeye çıkacağız.
bakalım falımda görünecek misin?
bazı anlar deli gibi bir özlem basıyor beni.
ama sonra geçmişimdeki tecrübelerimi hatırlayıp kendimi frenliyorum.
ne de olsa hiçbir şey hissetmediğim biriyle iletişimi kestiğimde dahi saçma sapan hallere girmiş biriyim.
normal bunlar yani. alışkanlıklardan kopmak için zamana ihtiyacım var.
zamanın en iyi ilaç olduğunu adım gibi biliyorum.

Ah şimdiki aklım olacaktı başta, asla izin vermezdim bu davranışlarınıza.

Aslında sadece kızına dayanamadigim için aradım seni yillar önce tartışıp kusmustuk birbirimize
Gördüğümüz yerde yüzümüzü çevirip gecerdik
Taaa ki yedi yaşındaki kızının lösemi olduğunu duyduğum an senin numarani bulup aramaliydim
her ne kadar sen benim kızım karnimda öldüğünde aramamis olsanda
anne olarak aramak istedim işte sende annesin
inş kızın sağlığına kavuşur inş Rabbim inş

Seni cok seviyorum ve eminim ki hayatimin sonuna dek de sevecegim. Oyle ya da boyle. Biz her zaman sevgili kalacagiz.

Ama sen o mahvettigin hayatini duzeltmeden, bir daha seninle asla bir gelecek dusunemem.

Bitmek zorunda..

Diger tarafta, daha yepyeni, tertemiz bir sayfa var. Seni dusunerek o sayfayi karalamak istemiyorum,. Ama aceleye de gelmek istemiyorum. Zamanla gorecegiz neler yasanilacagini. Aklimdan cikman lazim.

büyük bir sabir sinavi bu, bakalim nasil atlatacagim, sadece hayirlisi olmasi icin dua ediyorum,
Alnimiza ne yazildiysa onu yasariz, olacagin önüne gecemeyiz ki,
Bütün bu sikintilarin mükafati güzel günler gelecek insallah.

Realkarnasyon denen seye inanmiyorum ama nolurdu ben şu dünyaya bir daha gekseydim ve Rabbim senin seni benim kaderine yazsaydı

Seni çok çok seviyorum!
Kimse için seni üzmemeye de söz veriyorum, hak etmiyorsun, mucize gibisin.
Şu kötü dünyaya fazla iyisin. Benim başıma geldin, iyiki geldin!
Ben de sana hep "iyi ki" dedirteceğim hep!

ya sen hayırdır.. öyle aylardır açık olan instagram hesabı ben takipten çıkınca kilitleniyor filan.. ayrıca sen neden hala beni takip ediyorsun ki.. bence bana aşıksın.. bence aşkımdan ölüyorsun.. bence beni aramaman filan hep seni reddetme kordumdan.. heheh.. nasıl senin gibi özgüvenli oldum mu.. seninle yarışmam zor ama.. deniyorum.. hadi naş gerizekalı..

Çok çok korkuyorum.
Ya bir daha kimseyi böyle sevemezsem?
Nasıl evlenirim, nasıl bir yuvam olur ki?
Aşkın nasıl müthiş bir güç olduğunu tattıktan sonra daha azıyla yetinebileceğime inanmıyorum.
İnşallah zorunda kalmam.
Gereksiz endişelerle doldum kocasına karşı hiç heyecan hissetmeyen kadınları görünce.
Ne kadar yavan ve eksik bir hayat yaşıyorlar. =(

Ya nolur zırt pırt gelme. Biraz mesafe bırak baydın !

hadi uyan uyuyan yakışıklı yannda değilim ki karşı konulmaz öpücüklerimle uyandırayım seni

Sen bana hep değişmemi söylüyorsun benim ne kadar kırılgan olduğumu bile bile .Ben hayatta kimseyi umursamam diyorsun ,sende öyle ol diyorsun ya,aslında benide umursamıyorsun. Sürekli içinde bulunduğum girdabın sorumlusu olarak beni görüyor,kadın olduğumu yaratılış olarak hassas olduğumu unutuyorsun. Senden sadece sevgi dolu bir sarılma,biraz anlayış istiyorum bukadar zor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…