Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gercekten biktim artik. Beynini dagitasim var. Sonra neden siddet yanlisi oluyorum dimi. Tovbe Estağfurullah ya.

içimden ne yazmak ne konusmak gelıyor
nasıl bı bıkkınlıksa

Ben bu astrolojiye artık daha bir merakla bakıyorum.
Bi gezegen geri gidiyormuş ya, işte o gezegen alınan kararların ardında durmamıza mani olan bir gezegenmiş.
Yani benim gibi ilişkiyi bitiren bi insana sonra tıpış tıpış geri dönmeyi yaşatan bir gezegen. Yani ben tamam artık şunu şöyle yapacağım derken aslında boşa konuşuyormuşum.

Sana karşı u dönüşü yapmam bu sebeple olabilir mi? Suçu gezegene atmak da çok salakça geliyor tabii.

Salak olan benim ki hala seninle konuşuyorum. Hala buluşma planı yapıyorum. Sen de maşallah dünden hazırsın zaten. Hadi ben aptalım da sen niye bu kadar bencilsin acaba?

Hiç normal değiliz ikimiz de.
Ama sen çooookkk tatlısın. Çırpınıyorsun adeta.
Sonuç: hiçbi şey umrumda değil.

Neden bana karsi hep başkalarını koruma halindesin . Hep mi haksızım , hep mi yanlışım ...

Her geçen gün kırgınlarımı biriktiriyorum . Sen farkına bile varmıyorsun . Daha ne kadar böyle devam edecek , beni ne zaman anlayıp , önemseyeceksin . Daha ne yapmam gerek bilmiyorum . Bıraktım bende herşeyi , böylesi seni daha çok mutlu ediyor anlaşılan ...

Ev sensiz çok boş..
Eğitime gittiğinde, ne güzel 2 gün kendime zaman ayıracağım, istediğim filmleri izleyeceğim dedim ama dün çok yalnız hissettim
Bir an düşündüm senin hayatımda olmama ihtimalini.. Çok kötü hissettim..
Sen benim hayat arkadaşımsın, evi de kendimi de sensiz düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…