Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni çok seviyorum.
Affettim yaptığın hataları, hep güçlü olmak zorunda hissettiğinden yaptın bunları biliyorum.
Sana sarılıp her şey geçti diyorum işte.
Canım kendim benim.

senden kurtulmalıyım. ama başaramıyorum. yine dönüp dolaşıp sana geliyorum.
bağımlı gibiyim çünkü. senin her şeyine bağımlıyım. asla kendimden beklemediğim bir pozisyona düştüm.
işin içinden nasıl çıkacağımı bilemiyorum.

güç toplamaya çalışacağım. ve bir gün asla geri adım atmamak üzere gideceğim.
bunu başarmak için dualar ediyorum artık.

senden kopamamaktan, hep özlemekten bıktım. akışına bırakabilsem tamam ama onu da yapamıyorum.
yapamayınca da huzursuz ve mutsuz oluyorum.

kendime daha ne kadar eziyet edebilirim senin varlığınla?

başaracağım elbet. başardım diyeceğim gün yakın bence. ikimiz de göreceğiz.

Hıçkırıklarına, o damla damla akan gözyaşlarına kıyamam ben senin.. Kahroluyorum görüp duydukça.Birlikte güç olalım diye güzel ellerini hiç bırakmayacağım.

Bir haber bekliyoruz. Olumlu olursa sen yikilacaksin. Ne aci. Sevinmeni isterdim oysa. Benimle ilgili her seyi sevmeni. Hakkini yiyemem kahrimi cok cekiyosun. "Sen de biliyosun ben de biliyorum, iki gundur kavga cikarmak icin yer ariyodun basardin" dediginde gulmemek icin zor tuttum kendimi :d aklima geldikce guluyorum, cok uyaniksin :d hep dersin bana kendini anlatma ben seni senden iyi taniyorum diye, o da dogru olabilir.. Sana gore sen beni benim seni sevdigimden daha cok seviyosun. Keske benim kadar az sevsen ama fedakarca sevsen. O zaman bekledigimiz haberi daha farkli beklerdik. Yuregimiz ayni atardi. Simdi sen baska alemdesin ben baska. Ayni alemde bulusmamiz icin yine ben fedakarlik yapacagim galiba. Cunku seni o kadar uzmek istemiyorum. Ben uzulmeye aliskinim. Benim hayatim zaten boka batmis cikmiyor. Artik basa cikabiliyorum her aciyla. Bana bi sey olmaz. Asude bahar adi dert kaldirmakta markadir. Bunu da hallederim, halledemesem de alisirim, ne olacak yani. Ama sen seni tanidigimdan beri korkaksin. Her seyden korkuyosun. Bundan da korktun, normal. Ne yapalim bebekler boyledir, sen de benim bebegimsin. O guzel suratin asilmasin diye kendi boynumuza geciririz ilmegi ne yapalim yani. Zaten sen bi "findiiiiiikkkk" dersin ben gulerim. Benim derdim ne kadar buyuk olursa olsun senin bi sozunle findik kadar kaliyo. Guzel gozlerin hep gulsun. Senden nefret ediyorum ve seni cok seviyorum. Kisacasi ask diyolar buna. Bakalim daha ne kadar bedel odetecek bize

Kime kızayim sana mi kendime mi?yoksa kaderim bu deyip sakin mi kaliyim? Ne vardi normal insanlar gibi gencligini yasasan?neden buyuk hatalara dustun? Hadi ben dustum sen neden benim elimi ilk firsatta biraktin?neden neden neden hep bi neden..hayatima bastan baslamak istiyorum.su an biri cikip bu olmadi bastan yasicaksin herseyi dese deliler gibi sevinirim..yine hata yaparim ama hayatima mal olmaz.. Dengemi kaybettim senin yuzunden mutlu gorunuyosun disardan ama acaba hic aklina geliyo muyum?gelsem nolurki icimde sana karsi sevgi kirintisi kalmadi.kac yil gecti ustunden...bana yaptigin kotulugun ustunden kac yil gecti? Sen onu da unutmussundur..simdi yeni biri var her zamanki gbi yuzeysel bi iliski mutlu degilim.cunku gecmisim gölge sen golgesin kendi aptalligim gölge.bazen yalniz yaşlanmak istedigim dogrudur..o kadar yorgunumki bazen nefes almak bile zor geliyo..cevremdeki herkese kizginim kirginim benim yaralarimi goremedikleri icin. Bazen gun doldurmak icin yasadigimi hissediyorum Allahim yardim et..artik tek duam kimseye muhtac olmadan yasayabileyim kendi ayaklarimin üstünde durabileyim..gerisi boş..artik kimseden bisey istemiyorum cunku.bi firsat olsa cekip gitsem buralardan kendi basima bi hayat kursam huzur istiyorum sadece..sil bastan yapmam icin bi firsat olsa keske bu kadar yipranmamis olsam..sana hakkimi helal etmiyorum hayatimi mahvettigin icin..beraber mahvettik kabul o zaman arkamda durcaktn beni yalan iliskilere yalnizliga mahkum etmicektin. Ahirette bile görusmeyelim yuzunu gormuyum ama seni Allaha havale ettim.

Kim derdi ki bir gün gelecek ve benim gibi bir insan bir erkeğe 'ben seni bırakamıyorum. sen beni bırak.' diyecek.
Sezen Aksu bunu şarkısında söyler. Ben ise hayatın içinde.

küsmemek kırılmamak anlamına gelmıyor
her adımınla sen kenını bıtırdın
ınsan kendı sevgısını nasıl guzel bıtırebılıyormus
yavas yavas siliniyorsun benden
tek ıstegım senın tam tersın bırıyle mutluluk.

Hic de sevmem böyle ayrı gayrı. Hem mutluyum hem de buruk. Seni çok özleyeceğimi hissediyorum. Geri geldiğimde ertelenen ve fırsat olmayan herşeyi yasamak istiyorum. Beni bekleyecek misin?

Yagmuru seninle izlemek isterdim dostum canim kardesim ikimizde bayiliriz sicak cikolataya beraber icmeyi bize bunu yapmayi Rabbim nasip etsin ❤❤❤

Pampa senin için sürekli dua ediyorum.bunca yıl sadece telefonla devam eden dostluğumuz kimbilir belki Rabbim nasip ederde aynı şehirde hatta aynı mahallede devam eder.seninle delirmeyi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…