Bir haber bekliyoruz. Olumlu olursa sen yikilacaksin. Ne aci. Sevinmeni isterdim oysa. Benimle ilgili her seyi sevmeni. Hakkini yiyemem kahrimi cok cekiyosun. "Sen de biliyosun ben de biliyorum, iki gundur kavga cikarmak icin yer ariyodun basardin" dediginde gulmemek icin zor tuttum kendimi :d aklima geldikce guluyorum, cok uyaniksin :d hep dersin bana kendini anlatma ben seni senden iyi taniyorum diye, o da dogru olabilir.. Sana gore sen beni benim seni sevdigimden daha cok seviyosun. Keske benim kadar az sevsen ama fedakarca sevsen. O zaman bekledigimiz haberi daha farkli beklerdik. Yuregimiz ayni atardi. Simdi sen baska alemdesin ben baska. Ayni alemde bulusmamiz icin yine ben fedakarlik yapacagim galiba. Cunku seni o kadar uzmek istemiyorum. Ben uzulmeye aliskinim. Benim hayatim zaten boka batmis cikmiyor. Artik basa cikabiliyorum her aciyla. Bana bi sey olmaz. Asude bahar adi dert kaldirmakta markadir. Bunu da hallederim, halledemesem de alisirim, ne olacak yani. Ama sen seni tanidigimdan beri korkaksin. Her seyden korkuyosun. Bundan da korktun, normal. Ne yapalim bebekler boyledir, sen de benim bebegimsin. O guzel suratin asilmasin diye kendi boynumuza geciririz ilmegi ne yapalim yani. Zaten sen bi "findiiiiiikkkk" dersin ben gulerim. Benim derdim ne kadar buyuk olursa olsun senin bi sozunle findik kadar kaliyo. Guzel gozlerin hep gulsun. Senden nefret ediyorum ve seni cok seviyorum. Kisacasi ask diyolar buna. Bakalim daha ne kadar bedel odetecek bize