Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün beni terk edişinin ardından ne kadar zaman geçtiğini parmaklarımla saydım.. Bir, iki, üç, dört, beş, altı.. Altı ay geçmiş, hiç anlamadım açıkçası.. O kadar güzel unuttum ki aslında seni.. Tertemiz.. Ama bi kaç kırıntın kalmış olmalı ki, bazı şarkılar hala canımı yakıyor.. Ama dinlemezsem, hiçbir şey olmuyor.. Mesela karbeyaz.. Eskiden ne çok dinlerdim.. Çocukluğumdan bir anı gibi o şarkı.. Bugün yine açtım öylesine, sen hiç aklımda yokken, ve bi an bana "karbeyaz" demen geldi aklıma.. Ben bir şeyler anlatırken sana mutlulukla, gözlerime aşkla bakıp "karbeyaz" demen.. Beyazlığıma ithafen.. Ve bugün sana, o kadar zaman sonra, bir kez daha ah ettim.. Neden gittin demeyeceğim.. Neden seviyor gibi yaptın.. Sen de sevdiğini mi sandın yoksa.. Sadece beni değil, ikimizi mi kandırdın.. Bir heves miydim sadece.. Her şey ne kadar yalan, herkes ne kadar sahte.. Alıştık artık, sadece gülümseyerek izliyoruz kalbimle..

Haketmedim. Yüzüğün hala bende, nefesin hala yüzümde... parmak uçlarından öptüğüm adam, haketmedim...

Haber geldi. Su an yeryuzunde senden daha mutlu bi adam yoktur muhtemelen. O guzel gozlerin isil isil parliyordur, arkadaslarina espriler yapiyosundur, yemekler sendendir. Bana da "sana neler alacagim neler" dedin. Keske neler almak yerine bu habere uzulseydin sen de benim gibi. Hediyelerin en guzeli olurdu biliyo musun? Biliyosun. Sen benim aslinda ne istedigimi biliyosun. Dillendirmiyoruz o kadar. Ben senin aglayacagini gozlerinden degil cenenden anliyorum demistin bir gun. Cenem titremiyor. Icim de yanmiyor dogrusu. Serbetlendik kedere, bu kadari baymiyor. Ama gelecegi dusundukce icimde kocaman bir bosluk hissi olusuyor. O bosluk dolacak mi? Dolacaksa, dolduran sen mi olacaksin? Bilmiyorum. Hayatimizi turk filmine cevirdin, geri ceviremiyorum. Yonetmen sensin ve iyi bi yonetmen oldugun soylenemez. En azindan basrol benken.

Sen çok kurnazsın aslında ama konuyu o tarafa çekince en ilkel haline dönüyorsun.
Saflaşıyorsun tüm erkekler gibi.
Çünkü aklını başından alıyorum.
Seni heveslendirip yarı yolda bırakabilirim inşallah.
Sonuna dek hak ediyorsun.
Bakalım neler olacak.

Sevgili babacığım, yürüyüş teklifimi kumaş pantolon altına spor ayakkabını giyeceğini düşünerek yapmamıştım. Eve çıkıp pantolonu değiştirmek bu kadar zor değildi.
Yine de seni ve ciyak yeşil spor ayakkabını seviyorum.

Sana sus dediğimde bile konuşan bi adamsın.Kelimelerle aran gayet iyi.Ama sıra bana laf söylemeye geldiğinde kocaman bi sessizlik.Ya senin bi gülüşünün bendeki etkisini biliyor musun sen ? Aptal bi esprine saatlerce gülüyorum.Cümlelerinin arasından söylemediklerini aramaktan yoruldum artık anlıyor musun ?

5 seneme giricem evlilikte kocam beni surekli birakip gitmek zorunda kaliyo cslismak icin onu cok seviyorum ve onun yoklugundan istifade evdekiler bana cok tesr davraniyo suan bana boyle davrananlarin okudugunu dusunupte diyorum az acima duygunuz olsun sayginiz sevginiz olsun ..

geçmişimizi düşünmekten alamıyorum kendimi..2 yıl önce bırakmışken herşeyi geride söylesene şimdi niye durduk yere başkasıyla birlikte olucağımızı düşünüp mutsuz oluyoruz,seni yar etmek istemiyorum kimselere

Bak yine aklıma düştün
İnsan hayatına henüz girmemiş birini özler mi?
Ben özlüyorum seni ve sana söz veriyorum hep yanı başında olacağım, seni hep çok seveceğim
Sana dair o kadar güzel hayallerim var ki..
Ben gerçekten hazırım artık.. Nolur sen de gel artık olur mu?

Canım arkadaşım benim mutlu olmana o kadar çok sevindim ki , özlemişim seni..
Ne zaman görmüyordum , sonunda unutabildiğine sevindim aslında helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…