Hissediyordum..
Biliyordun, benim için değerini, ilk olduğunu ve ne kadar özel olduğunu biliyordun. Tabii vazgeçilmez olduğunu da. Ben de beklemiyordum. Kanatların altında huzur bulduğum, alnımı öptüğünde tüm nefesimi göğsüme toplandığım senin, dün beni aldattığını öğrenmeyi beklemiyordum. Ne problem yaşadıysak yaşayalım, gelip ellerimi avuçlarının arasına alıp, gözlerime bakıp problemi çözebileceğimizin gücünü verirdin, hallederdik. Pekala ihaneti Nasıl çözebiliriz. Ellerini avuçlarıma alıp, beni neden kendinden 10 yaş küçük biri ile aldattığını, neden onun çıplak fotoğraflarını şifreli dosyanda gizlediğini, öğrendikten sonra hangi yüzle ihanetini inkar ettiğini mi tartışayım.. Ellerin yakışmıyor ellerime. Kokunu al ve git. Doğum günüm yaklaşmıştı.. Çok güzel bir armağan oldu.. Hayatımdan kendini al ve git, bir kişiliğin bir karakterin yok. Sadece hayallerimden git.. Sesini al ve git.
Belli ki eksik birşeyler vardı bende, hiç belli etmedin. Bakışlarını al ve git. Güzel sözlerini al ve git. Hayatımın kapısı çekerken arkana bakmadan git..