Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seviyorum seni ,, beni de sevdiğini biliyorum ... ama özel olduğumu hissettirmiyor-sun .. bir gün gelip sensiz yaşamayacağını söyle bana .. en sevdiğin kız olduğumu söyle bana ,,, en çok benimle huzur hissettiğini söyle bana .... ne olur bir şey yap senden soğutmaya başladım

çok acı çekmiyorum aslında..ilki gibi değil bu..olmayacak ama mutluyum,mutluluk değil aslında huzurluyum...huzur..o çekik,minik gözler..geniş ve çizgili alın işte huzur tamda bu

Bak bir sene içinde hayatımız nasıl da değişti;alt üst oldu bunun sebebi de sensin Benden bıkan o yüreğin şimdi özlüyorsa eğer bil ki o özlem değil vicdan azabının sesidir.Dünya gelip geçici işte...

Ben seni çok özledim ya, 10 dk görmek için bi sene bekliycem ama umarım ölümsüzleştirebilirim. Hayatım yolunda gider. Bunları sana yazmayı çok isterdim. Seni çok ama çok seviyorum, kendimden bile

Kocacim sana sarılmayı çok özledim ..keşke açık görüşte daha sıkı sarilsaydim sana öyle sarilsaydikki izimi kalsaydı üstümüze ...geçen kirli yıkanmamş yastık kılıfı buldum kolilerde n ..hüngür hungür ağladım

Bu bayram 5 lira harclik istemeyecegim senden, tavsanli gomlegimi de goremeyeceksin. Bir sarki soyledin son gorustugumuzde, nagmeyi asiri guzel yapinca 5 lira istemistin ya hani o borcumu kapat onunla. Kim sesini benim kadar sevecek? Seni benim kadar sevecekler mi ya da? Mumkun. Belki de fazlasiyla hatta. Belki en cok degil ama en guzel ben severim. En guzel de ben nefret ederim. Icimdeki boslugun tamamen nefretle dolmasini bekliyorum. Dilerim o gun geldiginde pisman olmazsin. Gercekten can nasil yanar o zaman anlarsin cunku de ondan. Aglaya aglaya miy miy miy bi seyler anlattin ya en son, o aciz halini hatirlatiyorum hep kendime. Acimiyorum, zarara razi olana merhamet edilmez. Ama sinirim tepemden inmiyor. Midem bulaniyor bizi bos yere bu durumlara dusurdugun icin. Bunlari unutmamak, unutturamaman icin direnecegim. Gunlerdir gecmeyen ofkem dilerim ilelebet devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…