Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana yakın gözüküp, halimi anladığını iddia edip, üstüne yardım ederiz hep birlikte hallederiz diyenler..
Şimdi nerdesiniz!!! Bana daha beter kazık atmaktan, moralimi batırmaktan, dibe çekmekten, en mutlu olmam gereken zamanlarda beni ağlatmaktan başka ne yaptınız?!!!
Şükür başımda annem, babam, kardeşim var. Şükür başımda benimle birlikte yer silen, ev süpüren, üzüldüğüm için fazlasıyla üzülen bir nişanlım var. Ama siz bundan sonra ancak dış kapının mandalı olacaksınız benim için. Ne bir daha güvenirim, ne de bir daha sizden medet umarım. Artık gölge etmeyin, kandırmayın, başka hiç birşey istemem..

Bu dünyada hakkından gelemedim ama obur dünyada iki elim yakanda olucak........

bekliyorum mesajımı görmeni bu kadar sosyal medya özürlüsü olduğunu bilseydim direk whatsapdan yazardım

sonunda bitti galiba Goruyorum
içimde can çelislerini
Duyuyorum
sözlerin çok acitoyor Öluyorum..
Keske BAŞTAN SÖYLESEYDIN GIDIYORUM
nasilsa koymaz bana BILIYORUM.

KALBIME GÖMERIM O ZAMAN UNUTUPTA SILERIM O ZAMAN.
AltTARAFI AŞK buDA IŞTE.
VAZGEÇILMEZ MISIN AMAAAN.
sananeki agliyorsam Hala seni seviyorsam .
SANANE ANLAMIYORSAN.
yalanmiş demek herseyin bilemedim
SAKLAMISSIN NEFRETINI GÖREMEDIM
OLMAYINXA OLMUYOR.
SEN SEVEMEDIN.
YAZILMIS KADERE AYRILIK.
SILEMEDIM.gökçe kirgiz kalbime gomerim o zamn..
bu benden sana gelsin ..
degerimi bilemeyen insan..
yolun açik olsun dedigim gibi..
hep aklinda olayim anladin mi??
sana en buyuk bedduam bu..
unutma emi..
ben nasil aylarca köpek gibi pesinde kostumsa ins..
sende benim pesimde koş beni ara..
ben nasil aci cektimse hergun kafayi yedimse sende ye olur mu??
aklinda hep ven olayim anladin mi??

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen sanki ne haltlar yediğini bilmiyor musun ya da annen bilmiyor mu da niye biz söyleyince kabahatli biz oluyoruz? Bizim arkamızdan konuşurken biz "Aman susalım da dostluğumuz bozulmasın, neyse" derken bir sorun olmuyordu tabii

Ama hiç yoktun biliyor musun??? Sana ne kadar ihtiyacim varsa o kadar yoktun...

Ne çok seviyorum sizi Koma se Bıra
Umutsuz,Kederli gecelerime yoldaş oldunuz ..Bir gün dinlemesem tatlı krizine girmiş insan gibi aşeriyorum sanki ve bir gün gerçekleştirmeyi bekleyen hayallerime ışık tutuyorsunuz

Hersey ustume ustume gelirken jirde senin ozlemin

Nolurdu bir kere daha gorseydim senede bir gun gorseydim yine herzamanki gibi sen aklima geldikce yaslar bosaliyor gozumden insallah mutludundur cunku mutlulugu sonuna kadar hakediyorsun

Birkerede beraber mutlu olsak ne guzel olurdu ayni seye guksek sohpet etsek birbirimize dertlendigimiz seylerden yakinsak

En zoruda benim icin ne dusundugunu hicbir zaman bilemeyecek olmam

Canim aciyor. Buna sebep sizsiniz. Niye ama? Ne istediniz benden? Kimseye zarari olmayan ben niye bu kadar zarara ugradim. Niye he niye? NIYE!!!

Ama hiç yoktun biliyor musun??? Sana ne kadar ihtiyacim varsa o kadar yoktun...
iyikid sana ilk adimi atmisim..
gerci ilk adimalri sicakkanliligi ilk sen gosterdin ..
yoksa ben odun gibi duran kimseye mi ilgi duyacaktim..
keske yapamasaydin be cocuk ..
hiç degilse bu akilsiz kafamda bir ümit olusmazdi..
senide cozemdim dogrusu..
korkuyor musun??
bana sinirlendin galiba .sanki ben oyle hissettim ..
ama bana bunu yapamaya sen mecbir ettin..
beni dinleseydin bi kerecik nolurdu sanki ha
simdi benim icim rahat ya..
acabalardan kirtuldum yukum hafifledi be..
manyak gibi hergun takip etmekden gina gelmisti bana.basima agrilar girdi be..
neyse ben ilk adimi atip gorevimi yeeine getirdim eger aklina gelirsem ikinci adimi da sen at olur mu??
bu biraz imkansiz ama ..
yinede bi isler nasip ya..
eger nasibimde varsan cikarsin karsima eger yoksan sesin cikmaz demi.??
cokda zorlayip uzulmemek lazim..
kaderde ne varsa o olur yan ii...
ama içim rahat ..
aslinda sana da cok azicik hak veriyom ben ama k9rkma be çocuk sana en son zarar vereck kisi benim..
..
neyse seni Allaha emanet etmeyi unuttum..
Allaha emane ol..
umarim aklindan cikmam

Hep mi iyiler mi kaybeder daha ne kadar sırtımdan vurabilirsiniz bende daha ne kadar aptali oynarim evet merhametli olmak güzel bişey ama bi noktadan sonra adını aptallık alıyor

Tek bir sorum hep sorduğum sana neden ? Senin senin cevabın bile yok bu kadar yakınım olmasaydiniz kesip atmıştım ama artık yeter kesilmeyen kol kangren olur ya artık bu sondu

Seni özlemekten çıldıracak gibi oluyorum ama özlediğimle kalıyorum.

İkimizde farklı hayatlarda,farklı telaşlardayız..
Belkide benzer hayatlarda,aynı telaşlardayız kim bilebilir
Sanki sende gelince hayat yapbozum tamam olucak hiç bozulmayacak gibi yada eksik parçalar olucak ama sen en değerli parçam olucaksın
Günün sonunda koltuklarımıza uzandığımız bir sonbahar akşamında sana bunları okutacağım sevgilim

Beni o kadar aglattigina değdi mi bari?

Neyse sen yine "umarsızca" devam edeceksin, ben yine Hic birsey olmamış gibi içime atacağım. Sonra yine salak ben sana kusmeyi bile unutacagim. Çünkü salak ben seni sana kusken bile özlüyorum...

Kendini neden bulunmaz hint kumaşı zannediyosun. Nasıl bir şımarıklıktır bu ?? Aklım mantığım almıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…