Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi ki varsın anne.
İyi ki.
İyi ki sen benim annemsin.
Bir daha dünyaya gelsem yine senin çocuğun olmak isterdim.

Bir annede olması gereken ne varsa sende var.
Herkes çocuk doğuruyor ama herkes ana olamıyor, sen iyi ki benim annemsin.

Nolur sarıl bana, tüm gerçekliğinle aç kollarını ve her zerremde hissedene dek, tüm gerçekliğinle bana sarıl, yalvarırım.

Sevgili kızım kaburgalarımı o kadar ağrıtıyorsun ki ne sağa ne sola yatamıyorum hatta hiç yatamıyorum:) ama hiçbirşeye bu kadar tahammül edemezdim biliyorum sen bambaşka birşeysin sağlıkla kavuşalım birtanem

Nbr :)
Vurusun ölmem haciyatmaz misali yikilmam nasil olsa guclu bir kizim ben dimi. Oyle demistin ya.. ama sen yikilacaksin ve ben ozaman sana hic acimayacagim geber...

Neden bu kadar duygusala bağladım bilmiyorum . Zaten hep olan şey , artık hayatımızın rutini neden bu aralar daha çok canımı acıtıyor ? Daha önce duruma razı geldim , kabullendim , öyleyse neden bu sızı , bu düşünceler , bu yaşlar .

Çok saçma ama cidden çok üzüldüm ...

Seni çok sevdiğimi bilirsin , avucumun içi gibi de tanırım.
Sıkıntını dert edindim, yerde miyim gökte mi belli değil.
Ben seni çok önemsedim, sen neden uzaktasın. Açsan bana kalbini. Kardeş kadar yakındık, lafta mı?
Büyük ayıp ediyorsun bana da, onlara da. .
Seni kaybettiğimizi hissediyoruz,hele ben..
Seni kaybetmek çocukluğumu kaybetmektir. Ben, ben olamam. . Sen vardın, varsın, hep de olmalısın,aksini düşünemem. . Bize bunu yapma, gel lütfen

Ben iyi olacağım ,mucizeler giriyor şu sıra hayatıma. .
Senin derdini de umursamayacağım, anlıyor musun?
Yalnızlığı sen seçtin, paylaşsak azalacak şeyleri dev ettin. Şimdi düşün dur.
Çok öfkeliyim çok.
Yapacağım ama gör bak.
Mutlu mesut çıkıp karşına, seni umursamayacağım!
Hak ettin canımın içi. . . . . . . .

Bir sevgiye sirtini donup, onun bitmesini beklemek nasil insanin vicdanini zorlayan birseymis..

Nerden nereye.. ama artik hata ustune hatadan bikmistik be sevgili. Sevgi ne kadar gercekti. Ne kadar coskulu ve guzeldi.. simdi onun oylece solup gitmesini, bitmesini beklemek.. vay canina be..

Bir sevgiye sirtini donup, onun bitmesini beklemek nasil insanin vicdanini zorlayan birseymis..

Nerden nereye.. ama artik hata ustune hatadan bikmistik be sevgili. Sevgi ne kadar gercekti. Ne kadar coskulu ve guzeldi.. simdi onun oylece solup gitmesini, bitmesini beklemek.. vay canina be..

Oğlum günlerdir hasta. Yardıma cagirdigim annem ve eşim benim delilik seviyemi konuşup teşhis koyma derdindeler. Söyleyeceklerim bu kadar. Sanırım hepinizden nefret ediyorum insan ırkı. Sanırım kelimesi de kalan eser miktardaki vicdanın emaresidir. Oysa ki sanmam, eminim.

Kaç bedende kirlettiğin o tenine dokunmama izin verdiğin, yalanlarınla kandırıp zavallı durumuna düşürüp beni duygusuz biri yaptığın için senden nefret ediyorum. Umarım karşına bana yaptıkların kat kat çıkar ve bunları her yaşadığında yüzüm gözünün önüne gelir. Sürünmeni, acıdan mutsuzluktan ölmeni izlemek benim icin en büyük zevk olacak. Öyle çok ahım var ki sana, ayağına taş takılsa beni hatırla...

Senin karakterine senin dusuncelerine asigim! Sana asik olmak icin cooook sebebim var! Bazen cok sinirlensemde ben seninle bi butunum. Rabbimin hediyesisin. ❤❤❤

insanın kendini bu kadar seven bir kadına asla haksızlık etmek istememesi gerektiğini söylerdim.Bilirim ki kadındır adamı adam eden...her kalp her insanı aynı derecede sevmez...bu kadar değerliysem yatak muhabbetlerinin dıışında da benimle iletişim kurabilirdin.Bir yerlerde bir şeyler içip benimle beni ,seni paylaşabilirdin...ama ne yaptın..tıpkı tuvalet,yemek ihtiyacın gibi benide ihtiyac listesinin bir parcası olarak düşündün.Daha kötüsü de ne biliyor musun ben buna müsade ettim.... Zaten ben olmasam kim bilir listenin hangi adı önüme gececekti....

Hata yaptım biliyorum. hatamın malesef ki dönüşü yok kabullendim,saldım, oluruna bıraktın artık.. seni görmeyeli tam 24 hafta 3 gün oldu hayat iste karsimiza neler çıkarıyo kader deyip geciyorum gecmek zorundayım zaten elimde baska bi secenek de yok elini, tenini, kokunu, saçlarını bilmiyorum belki hic fırsat olmadı gökte uçan kuşlara bile seni sevdiğimi söylerken, bi tek sana söyleyemedim. kızım olacak o kimi isterse onunla evlendiricem bize yapılanı yapmıcam dedim ya alışıyorum baska birine, onunla yaşamaya onunla yaşlanmaya. bazen diyorum bari kokusunu bilseydim bi kere sana sıkıca sarılıp kokunu ciğerlerim patlayana kadar cekebilseydim olmadı kokun bile cok görüldü bana ama mutluyum eksikde olsam yarımda olsam mutluyum bu dünyada olmadı belki evet ama diger tarafda benimlesin, benimsin, seninim..

Sen masumsun. Senin sucun degil. Onun sucunu sana nasil yuklerim. Ben sana nasil kiyarim omrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…