Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanırım yas tutmayı bırakıyorum artık. Nasıl mı anladım? Bir artık seni affetmeye başladım, içimdeki öfke gidiyor sen de mutlu ol diye dua ediyorum. İkincisi ise.. Bugün ne oldu biliyor musun, bir çocuk var, bugün farkettim iki üç seferdir eften püften aslında gelmesi gerekmeyen işler için yanıma geliyor. Aslında yolunun düşmediği bir yerdeyim geçerken uğradım diyor. Farkında değildim bugün farkına vardım, konuşurken gözünü benden hiç ayırmadı. Gittiğinde sanki biri elektrik vermiş gibiydi bana, kendi kendime ne güzel baktı öyle ya deyip durdum bir süre. Uzuuun süredir ilk defa birisinin ilgisi hoşuma gitti. Belki bunlar benim kuruntum, belki gerçekten işi düştü öylesine uğradı, belki de aslında gayet normal baktı bana ben yanlış yorumladım (içgüdülerim pek yanıltmaz beni ama neyse). Farketmez, sonuç olarak bugün biri beni kısa süreliğine de olsa etkiledi. Bir taraftan güzel bir his, bir taraftan da değişik bir burukluk. Ne dersin ha, unutuyor muyum seni artık yavaş yavaş?

Anneee sana asigim biliyorsun degil mi? Sana zerre kiyamiyorum. Seni uzgun gormek cehennem gibi bir sey. Sana sahip oldugum icin cok sansliyim. Iyi ki benim annemsin. Sana sarilip seni opebildigim icin cok sansliyim. Sen benim en yakin dostumsun her zaman. Seni seviyorum anne. Seninle gulmeyi seninle aglamayi seninle eglenmeyi seviyorum. Senle gecen her animi seviyorum. Rabbim seni korusun ela gozlum. Seni basimdan eksik etmesin canim annem. Iyi ki varsin. Iyi ki. ⚘

Seni çok seviyorum..
Cümle kuramayan, içinde yiyip bitirdiklerini öyle iyi hissedip biliyorum ki. sana bazı şeyleri geri kazandıracağım.

Eksik hissettiğin bir noktan var ya, onu tamamiyle doldurmam mümkün olmasa da, eksiğini kapatmaya calışacağım. o güzel yüzünü güldürmek istiyorum. belki buna kızacaksın ama aslında kızmayacağını mutlu olacağını biliyorum. her şey güzel olacak bir tanem. inan bana ..

Su başlığa yazılan ask itirafları sinirimi bozuyor. Sanki aşık zamanlarim asırlar öncede kalmış ve o aşık kadın hiç var olmamış gibi. Ölmuş de yasini tutmayı unutmusum gibi. Diz izi çıkmış pijamalarimla bebek kusmuğu temizlerken aşk hakkında ne yazabilirim ki zaten.

Baslikla alakalı olarak, ucaak beni de aaaal.

Konumunun ekmeğini yiyorsun ,yoksa hakkından geleceğimi biliyorsun.. bu da işine geliyor . ama sular çekilince karıncalar da balıkları yer

Kendin gittin , anneni vekil mi bıraktın ne yaptın anlamadım ki , tebrikler valla çok güzel burnumdan getiriyorsunuz .

İstemiyorum, sen ne anlıyorsun oradan?
Tavlarım mı diyorsun?
Konuşmak istemiyorum kırmam mı lazım illa...
Niyetini söylesen dicem de, ben söylemek istemiyorum.

Işte bir sonbahar daha.
Yapraklara basıp gecmek bir kusu ozgurlugune kavusturmak gibidir, bir ceylanin urkekligiyle yürürken bir eli daha tutacagiz artik :)
Bugun de saglikli ve bir aradayiz çok sukur.
Yine dokuluyor yapraklar, yagmur en bi sevdigimizden yagiyor.
Uskudar, Suleymaniye, hala guzel; sen ve meyvemiz hep cok guzel :)
Dunyamin 'super ay'lari..

seni tersledigim icin ozur dilerim. o an icimden gelenleri yazmadım ama sana cok ofkeliydim. bin katını hak ediyorsun ama kıyamıyorum iste. cunku seni cok seviyorum. keske yine arasan beni, sesini duymaya ihtiyacım var

"Aşk nedir" televizyonlarda çıkıp anlatıyorsun ama, aşkı görünce tanımaktan acizsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…