Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne yapsam batıyor biliyorum hayatınızdan çıkmam için bu kadar burnumdan getirmenize gerek yok ben de size bayılmıyorum

bütün bu süreç bittiğinde de bana gelip yavşaklanmayacaksınız ama o konuda bir anlaşalım. sizin bana zor anımda davrandığınız gibi davranacağım çünkü.

Gittiğin yerden mümkünse hiç dönmemeni diliyorum , çünkü biz böyle çok mutluyuz .

Ya az buz degil 4 yıl benim derdime sıkıntıma ortak ol . Bend senin tabii . 4 sene birbirimizi dinleyelim . yeri gelsin knka yeri gelsin yarabandı olalım .Sen hayatımın aşkı dediğin kişi ile konusurken bile ben senden konuşmaktan vazgecmem de ...

Tam 4 yil sonra , 2 gün takılacağını varsaydığım kişi için beni geçiştir.

Hii Bende susmayankalem sem sen bana gelince seni kabul edersem kalbim kurusun . hani bil istedim.

Ya ben seninle konuşmak istemiyorum, nasıl anlamıyorsun konuşmamdan bunu!!!
Açık açık söylicem artık.

İçerilerde bir yerde o yaşama sevinci var ya..
Onun rüzgarı bu güneşli havalarda daha bir tatlı esiyor.

Sana soylemek istedigim cok sey var aslinda icimde.
Ama sen hic biseye degmeyecek bir insansin.
6 yillik bi omru caldin benden sen. Artik hayatimda yoksun. Sensiz yeni bir hayata basliyali 8 ay oldu..
Artik ozlemiyorum seni. Sadece kizginim kendime senin icin nelerden vazgecmisim ben. Bazi seyler hazmedilmiyor ve unutulmuyor.
her seyden vazgecip sana kosup geldigimde hatta senin icin ailemi karsima aldigim da beni aldattigini asla unutmiyacagim.
Ve omrumun sonuna kadar da affetmiyecegim.

Namazdan sonra el acıp dua edisini seyretmeyi ozledim

50 kere gecsende 50 sindede gulumseyerek selam vermeni

Adimi ust uste soylemeni sabah odaya girisini hic beklemedigim koridorlarda seninle karsilasmayi

Halimi sorusunu namazdan sonra taba rengi ayakkabinin baglarini baglarken seni izlemeyi

Masaustumdeki resimlere actigim muziklere yirum yapmani

Kahverengi gozlerine bakmayi seninle tartismayi seninle muhabbet etmeyi karlikli biseyler yeyip icmeyi bana nasihatler vermeni aslinda o kadar cok sey var ama ozetle BEN SENI COK OZLEDIM

Nolurdu bi saat daha karlikli muhabbet etme firsatimiz olsaydi sen saatlerce anlatsan ben saarlerce konusmadan dinleseydin soz veeiyorum muhalefet yorumlar yapmazdim

Ben senin beni hic ozleyip ozlemedigini bilmeden mi olecegim hic mi bilmeyecegim

Bugun bisey dinledim sevdihiniz insan simdikinden 50 kilo fazla olsa yada bi kulagi olmasa yada yanginda yusu yanmis olsa yinede severmiydiniz diyordu

Hic dusunmedim bile yine severdim her halinle cunku ben senin dis gorunusune vurylmadim ki oyle olsa gorur gormez tutulurdum sana ben seni tanidikca sevdim

Bazen arkansa sacina dusmus kirlara bakardim dokulmus seyrelmis seni uzen o saclarina hepsi bembeyaz olsa onuda gectim tek tanesi basinda kalmasa agzinda disin dahi kalmasa ben yinede seversim seni

Senin rahatsiz oldugun kilolarinlada sevdim ben seni herkesin saka malzemesi gobeginlede :)

Allah sana uzun hayirli omur nasip etsin sag elini sol eline muhtac etmesin ama emin ol yaslandiginda yasliligin getirdigi tum haataliklarda gucum takatim yettikce senin yaninda olurdum

Allah omrume son verinceye kadar

Biliyorum o kisi seni seviyor sende onu seviyirsun hep mutlu olursunuz insallah cennet kosklerinde en guzel makamlari nasip eysin Rabbim size

Ama merak ediyorum iste acaba benim kadar sevdimi benim son nefesime kadar senin yaninda oldugumu istedigim kadar oda istedi mi

Oda seni gormedigi gunlerde hayatta biseyleri eksik hissediyor mu yada seni gormek onun icin mutluluk sebebi mi

Sen uyurken sana bakipta Allaha seni ona nasip ettigi icin sukur ediyor mu Allah srni basindan eksik etmesin diye omrun uzun olsun diye dualar ediyor mu

Seni gormeyi nasip ettigi her dakika her saniye icin milyonlarca sukurler olsun Rabbime Seni tanimak bana imandan sagliktan sonra verdigi en buyuk en tatli en güzel nimetti

Sen bilmesende Sen benim icin hep EN KIYMETLIYDİN

Canim canim dostum. Dostlugumuz 2. yilini doldurmak uzre. Sen ne tatli bi meleksin. O guzel yureginden opuyorum seni. Canimin diger yarisi iyiki varsin deli kuzum benim.

Lütfen arada bir dön ve bana bak !

Çok gıcıksın ama seni çok özlüyorum içim kan ağlasa da belli etmiyorum ben ne ara bu hale geldim anlamıyorum bunu iyi bil ki seni çok seviyorum

Lütfen kursta öğretmeni dinle önce mal mal bakma. 2 kat yoruyorsun beni çünkü. Eve gelince pertim çıkıyor. Kendim öğrenmek için mi gittim yoksa sana öğretmek için mi anlamadım ki.

Dünyada bana, ne istiyorsun? diye sorsalar hiç düşünmeden vereceğim cevap şudur "anlaşılmak istiyorum."

Anlıyor musun canım. (Bilir misin peki canım dediğimde içimden canımın çıkıp sana koştuğunu)
Anlamıyorsun.
Anlatamıyorum.

Ah lanet olasıca iletişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…