Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün de bir çorba yapanım olmadı.
(Gerçi kim yapacağıdı ki?)

"Mağdurla değil tecavüzcüyle empati yapacak tabii ki, çünkü mağdur olmayacağından emin ama tecavüzcü olmayacağını kendi de garanti edemiyor." HandeKuday

Kim okursa farkediyorum.
Buda burada dursun.

Bu telefonu 7/24 yanında taşımıyor musun sen arkadaşım, hiç mi çıkarıp bakmıyorsun bir telefonum vardı benim bir arkadaşım da yazıyor kesin cevap vermiştir falan diye, sırf zorunluluktan taşıyorsun sanırım ve beni deli ediyorsun

Ne kadar uğraşsan da beni unutamıcaksın çünkü kimsenin sevemediği kadar ben sevdim için içini yiyo ablamdan nasıl olduğumu öğrenmeye çalışıp gitmen beni sevdiğini değiştirmicek.

Iki üc gündür rüyamda görüyorum seni beni mi ozledin yoksa... :) insallah yeni birini bulmamışsındır zalım

İnşallah tez zamanda belanı bulursun da,benimle uğraşıp huzurumu bozmak aklına bile gelmez.
Sürünürsün,geberirsin.
Rahat bırak artık beni ...
Lanet olsun sana.

Hayatimi mahfettin. Hayatimdaki ilk keskemsin... senden nefret ediyorum. Cocuklarimi dusunerek senden bosanma kararini aldim ve isallah bosanicam. Bana yasattigin acilarin tarifi yok okadar acizssinki senin icin herseyi gozd alan bana defalarca acimadan vurdun ... siddetinden gina geldi ... allahindan bul. Sevmiyorum artik seni ... inanmiyorum guvenmiyorum... yaziklar olsun sana verdigim degerlere emeklere ...

Bak saat gecenin kaçı olmuş Allahın belası ne vardida bu saatte aklıma gelip uykumu kaciriyorsun ne hakla uykularimi zehir ediyorsun

Seni elime bir geçirsem kimse alamayacak.Tüm afşin'e rezil edeceğim.utanmaz bir de anasınıfı müdürü olacaksın.sana emanet edilen çocuklara, ailelerine acırım.mesleğin yüz karası.o.spu olacakken niye öğretmenlik.inşallah bu yazımı okursun hemen anlarsın kim olduğumu.ama bu iş burda bitmedi.bekliyorum karşılaşacağımız zamanı.sokakta herkesin yüzüne bakıyorum senmisin diye.yakın zamanda görüşeceğiz.öyle sabırsızlanıyorum ki.beni gördüğüne pişman olacaksın.aslında yaptıklarına pişman olacaksın.ensendeyim.azıcık beyin varsa nefesimi hissedersin.

Dün gece uyku tutmayınca gene geleceği düşünmeye başladım ve farkettim ki aslında senle hiç denkliğimiz yok..
Aslında sen benim istediğim adam,eş,koca değilsin...
Benimki tamamen saplantıymış..
bizim seninle aslında hiç alakamız yok..
Seninle ilgili hayaller kuramıyorum bile aslında senle istediğim hayatı yaşayamıcağımı anladım..
Biz çok farklıyız çok...
Bitti..
Artık senin için hiç birşey yapmıcam..
Gelecek hayallerindede silindin...
Yoksun artık..
Dilerim kendin gibi birini bulur mutlu olursun...

Aklima her geldiginde sinir oluyorum. Bana karsi yaptiklarini unutamiyorum. Simdi seni gormuyorum ya etrafimda benden mutlusu yok. Sonsuza dek gormeyeyim seni boyle lutfen.

O kadar çok şey yazmak isterdim ki...ana bazen anlatmak istediklerimiz kelimelere sığmaz...bazen anlatmak istediğimizi herkes anlar da bi '' O'' anlamaz...işte bu yüzden beni yarı yolda bırakan adam...biliyorum ki ne yazsam da ne anlatsam da sen bana yine sağır olacaksın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…