Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen haklisin ben kendimi sevmiyorum. Hatta nefret ediyorum. Ama bana kizma nolur. Benim sevilecek bir yanim yok.

Onca olaydan sonra hala yaşamam ve sağlıklı olmam bana Allahın bir lütfu Şükürler olsun Rabbim beni iki minikle adam ettiğin için...Bana bakıp bakıp içten içe fesatlanan sizleri de Allaha havale ediyorum

ahhh yarim o kadar tatlisin ki.bide anan olmasa dunyalar bizim olurdu heralde

Görücü usulüyle evlendin, 30 yıldır falan da evlisin. Evlenirken adamın dul olduğunu biliyordun değil mi? Severek de evlenmediniz, sen de o da. Hayır adama niye hayatı zindan ediyorsun ölmüş kadın üzerinden kıskançlık yaparak, o kadar ama o kadar boş huzursuzluk yaratıyorsun ki sana anlatamam, o kadar sinir oluyorum ki bunları dinlemekten.
Ne diye evlendin madem kaldıramıcaksın! Sevip evlensen bir nebze, o da yok.
Of.

mis gibi yapan insanlardan,ikiyuzlulerden,gotu basi ayri oynayanlardan nefret ediyorum.eger sen de onlardan biriysen,olma!karakterli olmaya calis,zor olsa da yap

Dun gece ruyamda seni gordum isle ilgili konusuyorduk ama ne konusuyorduk hic hatirlamiyorum

Tekrar seni gorup konussaydikta varsin is konussaydik tum gun

Icimdeki ozlemi hasreti kelimekerle tarif edemiyorum ama bildigim bisey varsa seni cok ama cok ozluyorum
Dinecek bu hasret unutup gidecek diye beklerken hergun bisey kalbimi sızlatiyor

Dunya kucuk derler biz kucucuk bi sehirde dahi karsilasamadik

Artik keske seni tanidigim zaman ve sartlar farkli olsaydi demiyorum cunku kader boyle yazilmisti olmasi gerekwn oydu

Herseye ragmen iyiki tanimisim seni

Canim oglum,oglum diyorum cunku teyze anne yarisi olmaktir.Anneligi ilk sende tattim ben.İlk heyecanimi sende giderdim.
Ne kadarda buyumussun ben gormeyeli,tam 1,5 sene oldu.Saclarin uzamis,boyun uzamis,tam bir erkek olmussun oglum yegenimm.Ama annen gostermiyor seni bana.Nasil kiyiyor bize.O kadar emegim vardi ustunde bari bunun hatirina.Senin icin uyumadigim gunleri,sen usume diye kendimi sana siper ettigim gunleri.Hic pisman degilim ve seni cok ozluyorum ilk goz agrim.Sana kavustugum gunu hayal ediyorum.Hickira hickira agladigimi.Bir gun gercek olur degilmi?Yakinda, ulasabildigim yerde olsan kosa kosa gelirdim yanina.Belkide son nefesini vermesine gunler kalan insanin istekleridir bunlar ne bilirsin.Ama en azindan bunu okumani isterim buyuyunce.Seni ne kadar cok seven bir teyzenin oldugunu bilmeni.
Aci bana abla yavrumu goster bir kere nolurrrr

Minik tosbik derdim sen değilsin. Taktım kafaya, yüzde yüz emin olmadan içim rahat etmeyecek biliyorsun. Lütfen lütfen kötü bir şey olmasın lütfen.

Seni artık geride, tarihin tozlu sayfalarında bırakıyorum
Bugün yine gördüm senin o güzel yüzünü, sayfanda paylaştığın aşk yazılarını
Keşke dememek lazımmış aslında ama keşke görseydin, azıcık şans verseydin bana Aradığın sevgiyi bende fazlasıyla bulacaktın ama istemedin, hem sevilmeyi istiyorum deyip hem de bu fırsatı bana vermedin ve artık seni geride bırakıyorum.
Umarım Rabbim gönlüne ve gözüne hitap edecek kadını çıkartır.

Haddini asan espirilerini yasitlarina yaparsin.. Haddini bil.. Arkadasin degilim ben senin ablan yasindayim. Kendine gel!

Atanamayan işsiz öğretmen olunca aramalar da geç oluyor demek.
Annem babam eşim.
Hepiniz geç kutladınız.
Kırdınız bir kere

Hani bir keresinde yaptigim kek icin ömrümde yediğim en guzel kekti demistin ya belki sanads nasip olur diye imrumde yapatken en cok ozendigim kekti

Niyeyse o geldi aklima
Cok mutlu ol ne olur bende senin mutlulugunu bilip mutlu olayim

Güzel bakan çocuk, bugün işyerime gelmişsin yine ben izinliydim arayıp geldiğini söylediler. Yoksa ben kendi kendime gelin güvey mi oluyorum neden geldin yine peki? Neden taktım kafaya seni neden unutamıyorum o bana sabitlediğin bakışlarını?? Neyse ki çaktırmıyorum o sorun değil de kendimden korkuyorum.

Ay çok korkuyorum ya. Yanlış bişeyler yapıyorum yanlış bişeyler oluyor sanki çok korkuyorum. Aynı acıları yaşamak istemiyorum yine birine güvenmek kapılıp gitmek istemiyorum. Bi taraftan kalbim atıyor bir taraftan kendimi durdurmaya çalışıyorum. Boşluğa düştüm ben ondan böyle hissediyorum ya değil mi? Boşlukta da hep yanlış kişiye kapılmaz mı insan?

Allahım sen yardım et bana :/

Her gülün bir dikeni var bebeğim
Düzenim alt-üst oldu..
Uyku diye borşey kalmadı,Zaten ders zor çalışıyorum,Banyo bile zor yaptım ama kokun,Sesin..Kusmuğun bile değerli benim için gaz bombam benim teyzesinin aşkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…