Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seninle uyuyor, seninle uyaniyorum ben be. Icimde henuz tamamiyle bitememis olan bi ofkem var, o ofkeyi nasil idare ediyosun, ben bile sasiriyorum bazen. Ama bazen cok hosuma gidiyo seni kizdirmak, seninle kapismak! Hem alismalisin, ben dikenleri olan bi hatunum.
Bana gercekten sabrin sonunun selamet oldugunu hissettirensin. Ha bu arada, taktircam parmagima o cartier'i. O rolex'ide aldircam oglum sana. Senmisin kafama bunlari sokan. Sonunda 'ben yuzuk takmam!' lafini bile yediricem sana, biliyosun dimi.

Allah seni benden beter etsin inşallah herifffff!!! Keşke okusa Koca bi zaman kaybısın akla zarar sağlık katilisin

Seni tavlamak zor olacak ama şu sıralar başka bir ugrasim olmadigi icin sana ulasmayi hobi edinecegim yakisikli kaslı cocuk

Yaz bisey de kavga edelim. Sabahtan beri sana ne diyecegimi dusune dusune bi hal oldum. Yazda artik biraz eyleme gecireyim su son derece sivri sokucu laflarimi. Pislik. O mukemmel gulusun bile artik engel olamaz yapacaklarima!

Havandan gecilmiyor. Sorsan her seyi sen biliyorsun. Aslinda bulundugun konumun hakkini vermiyorsun isini aksatiyorsun. Bu gevsekligini nasil gormuyor yoneticiler hayret ediyorum. He birde ben bunlari senin yuzune soyledim diye kotu olacaksam olayim bebegim no problem seni pohpohlayanlar ardindan roman yaziyor haberin yok. Olsun ama yuzune hepsi cok sirin degil mi?

Gece olunca saçlarını severek uyutacağım seni, biraz daha dayan..

Yazma artık bana arkadaşım..
Nasıl anlamıyorsun soğuk konuşmalarımdan?
Huyum böyle değil kendini kandırma...

Ne diye karşımızda ki kişiye doğru bildiğimiz şeyi empoze etmeye çalışıyoruz. Niye?

Bizim doğrumuz olabilir. Doğru bildiğimiz yanlış da olabilir. Niye iki seçenekli düşünemiyoruz.

Ha bir de bunu niye trip atarcasina yazıyoruz.

Sanki millet kocasına yazıyor.

Ya ne lüzumsuz konuşuyosun,sırf sen benimle muhatap olma diye bişeylerle uğraşıyor gibi davranmaktan sıııkıldıııımmmmmm

Ağzının üstüne bir yumruk çaksam öyle rahatlarımki. Adi yalancı. Erkek misin oğluuum

Isrardan nefret ediyorum bilmiyor ve zorluyorsun.

Kokun kokumun devamıydı, tenlerimizse aynı kumaşın sadece farklı renkleri,özledim evet ama seni değil,hayalini kurduğumda bile nefesimi kesen adamı... öpüp prense dönüştürdüğüm kurbağanın sinek avladığını görmek İnan umrumda değil, hayat devam ediyo be canısı

Igrenclikte sinir tanimiyorsun kaynana! Bu yaptigini ben dusmanima yapmam! Nasil bir seye donustun sen? Ben sana ne yaptim? Desene ne istedigini? Derdin ne benle? Ama amacina ulasamazsin gec onu! Ben senin oyunlarina gelmem!

Seviyorum sevgilim seni❤ Dunumde bugunumde yarinimda❤ Dualarimda istiyorum seni her animda❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…