Seninle uyuyor, seninle uyaniyorum ben be. Icimde henuz tamamiyle bitememis olan bi ofkem var, o ofkeyi nasil idare ediyosun, ben bile sasiriyorum bazen. Ama bazen cok hosuma gidiyo seni kizdirmak, seninle kapismak! Hem alismalisin, ben dikenleri olan bi hatunum.
Bana gercekten sabrin sonunun selamet oldugunu hissettirensin. Ha bu arada, taktircam parmagima o cartier'i. O rolex'ide aldircam oglum sana. Senmisin kafama bunlari sokan. Sonunda 'ben yuzuk takmam!' lafini bile yediricem sana, biliyosun dimi.
Yaz bisey de kavga edelim. Sabahtan beri sana ne diyecegimi dusune dusune bi hal oldum. Yazda artik biraz eyleme gecireyim su son derece sivri sokucu laflarimi. Pislik. O mukemmel gulusun bile artik engel olamaz yapacaklarima!
Kv geleceksen gel.
Korku filmi gibi surekli gelcem su gun bugun deyip duruyosun bi gelemedin hep bisey cikiyor.
Gel de bitsin bu cile .
Keske bide nekadar kalcagini soylesen iyi olur
Havandan gecilmiyor. Sorsan her seyi sen biliyorsun. Aslinda bulundugun konumun hakkini vermiyorsun isini aksatiyorsun. Bu gevsekligini nasil gormuyor yoneticiler hayret ediyorum. He birde ben bunlari senin yuzune soyledim diye kotu olacaksam olayim bebegim no problem seni pohpohlayanlar ardindan roman yaziyor haberin yok. Olsun ama yuzune hepsi cok sirin degil mi?
Kokun kokumun devamıydı, tenlerimizse aynı kumaşın sadece farklı renkleri,özledim evet ama seni değil,hayalini kurduğumda bile nefesimi kesen adamı... öpüp prense dönüştürdüğüm kurbağanın sinek avladığını görmek İnan umrumda değil, hayat devam ediyo be canısı
Igrenclikte sinir tanimiyorsun kaynana! Bu yaptigini ben dusmanima yapmam! Nasil bir seye donustun sen? Ben sana ne yaptim? Desene ne istedigini? Derdin ne benle? Ama amacina ulasamazsin gec onu! Ben senin oyunlarina gelmem!