Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazı yaralar sardıkça kanar… Belki yine severim senden sonra. Belki akan kanım durur. Belki de yine acın gelir beni vurur. Öyle ya; yaradan usanmayanı bıçak nerde olsa bulur. Çırpınacak kadar vaktim var nasıl olsa; çünkü denize düşen değil, çıkamayan boğulur.

Nefret etme kabiliyetimin farkina vardirdigin için tesekkur ederim. Seni asla affetmeyecegim. Bu bir gonul iliskisi degil. Bu bir akraba iliskisi.

Hergün rüyalarimdasin ve artik kafayi yiyecek gibi oluyorum. Aklima geldigin kadar sende ben düsünüyormusun?
Gerci bilsem ne yazar ki? Gec degil hic oldu artik. Oysaki bende senin devamin vardi.

gece demeden gündüz demeden bıkmadan yanımda olduğun bana her daim inandığın için teşekkür ederim..

30-11-2016

Seviyorum. Hissettin mi? Sabah gozlerimi actigimda aklimda o, gece ise hayaliyle uykuya daliyorum. Bulusacagimiz anlardaki cocuksu heyecanimi tahmin ediyormusun? Ediyosundur elbette.

Beni gordugunde gozleriyle beni icine cekmesi, goz cevresindeki ciziklerin beni gordugu an gulumseyisinde belirginlesmesi, elimi tutup boynumdan saclarimin uzerinden kokumu icine cekerek opmesi...

Sana klise laflar etmeye cokta luzum yok. Yerini doldurmak demeyelim biz buna, varliginda zaten bos idi yanim, yani seni tamamen saldigimda bosalan bir yer olmadi omrumde. Beni yanliz basima bir ask yasamaya itmistin, suruklemeye calistim senide o aska hep ama yanlizdim.
Su anda mi? Bu yasa geldikten sonra ogrenecekmisim meger, dolu dolu sevilmenin zevkini ve keyfini ancak simdi surabilecekmisim. Tutkuyla, hesapsizca, aci cekmeden. Senin faturani ona kesmemek icin ciddi bir caba sarfettigim dogrudur, o haketmiyor cunku. O benim en guzel, en keyifli, en mutlu, en asik, en sevecen, en ilgili, en kadinsi, en oldugum gibi hallerimi hak ediyor.

Son yazisim sana sanirim. Hak etmiyosun, ama olayim sana yazmak degil zaten. Olayim farkli, kapin coktan kapandi. Anahtarini cevirmemisim kapinin, kapiyi kilitlemem gerekiyor galiba. Olayim kapiyi kilitleyip anahtari koydugum yeride cok cabuk unutmak sanirim.

Rabbim sana cok uzun hayirli omurler versin insallah saglıkla sıhhatle sevdiklerin yakininda uzun bi omrun cenneti hak edecek bi yasantin olsun

Bana gelincede hayatinin yaninda yamacinda bi yerlerde olayim iste yine karsilastigimizda gulumsedigin o kisi...

Gördüm davetiyeni. Belki tahmin edersin belki de aklına bile gelmez görmüş olacağım. Tuhaf bir his kapladı içimi ama bu da geçer değil mi?

Ben senin kokunu bin küsür kilometreden hissedebilen insandım şimdiyse aynı sokaklardan geçtiğimiz halde duyamıyorum kokunu, başkasıyla mı paylaştın yoksa?
Senin parfümünü sevecekler yada işini belki saçını gözlerini... ama duyamayacaklar güldüğün zaman gamzendeki çocukların sevinç çığlığı atışını...içindeki kırgın yalnız çocuğa hiç kimse merhametle sarılmayacak ki, parfümüne odaklanmış beyinleri senin boynundaki o cennet kokusunu hiç bir zaman algılayamacak...
keşke nefret etseydim senden bahanelerin arkasına sığınıp baksaydım yoluma..keşke beni unuttuğun gibi bana olan öfkende uçup gitseydi...keşke seni gerçekten emanet edebileceğim biri olsaydı hayatında en azından gözüm arkada kalmazdı... kırılırsan kaybolursan naap et beni bul. Ben yine aynı sıcaklıkla aynı merhametle sana sarılacağım.
Yada tüm bunları unut..kısa ve net... Özledim...

Burayı okuman milyarda bir ihtimal bile değil ama , yazınca müthiş rahatlıyorum .
Seni tebrik ediyorum yine yalan söyledin , o yalanları zincirleme sıraladığın için ayrıca tebrik ederim , dikkat et o yalanların eline ayağına dolaşmasın , çünkü yakında düşmen an meselesi .
Vicdansız , merhamet yoksunu .

Zamanla salak oldugunu ben degil sen anlayacaksin. Sozlerinden ve benim gibi bir insana bunu yapabilmenden ben senin aptal oldugunu zaten anladim.

Hava kapalı, içim kapalı. Bu histen nefret ediyorum

Güzel bakan çocuk, kendimi tutmaya çalışsam da seni facebook'da stalkladım. İlk baktığımda arkadaşların falan normal resimlerin vardı. Biraz geldiğinde aramızda oluşan kimyadan (demek ki abartmışım kendi kendime), biraz efendi ve kibar hareketlerinden biraz da sevgilin olmadığını tahmin ettiğimden uzun zamandır hissetmediğim çocuksu bir heyecana kapılmıştım. Ama dün sana poz veren bir kızın resmini eklemişsin ve muhtemelen sevgilin, öyle bir resim kime ait olabilir ki başka. Böylece bu his de burada biter, bana da allah seni sahibine bağışlasın demek düşer :) Yine de kötü bir hismiş ya bu bitsin gitsin artık bir an önce :S Şöyle yorulmadan, hırpalanmadan, acı çekmeden iliklerime kadar sevilme ihtiyacı doğdu bugün. Biliyorum ki herşeyin bir zamanı var, rabbimin bir şeyi nasip etmesinde de etmemesinde de bir sebep var, yine de bazen böyle durgunlaşıyorum, üzülüyorum, hayal kırıklıklarımı hatırlıyorum.

Ve sen, bir zamanlar sıkı sıkı bağlı olduğum adam. Şu yüzeysel hoşlantının hayal kırıklığı bile bugün canımı çok sıktı, senin çektiğin acıyı anlayabiliyorum o yüzden. Diyordun ya kalbim çürümüş, organlarım kanım ağırlaşmış gibi, hareket bile edemiyorum diye, sana karşı yumuşamadım, belli etmedim ama ben sana içimden hep dua ettim iyi ol diye. O çektiğin acılar sana güzellikler getirsin diye.

Ne kötü bir gün. Bari biraz güneş olsaydı :/

Allahım, sen herşeyi bilen ve herşeye muktedir olansın. Sana sığınıyorum.

Uzun zamandır nefes alamıyorum bunun farkındasın dimi? Nolur biraz anlayış merhamet ve yardım..

Ben seninle her gece yatıp, her sabah seninle gözümü açmak isterken,
İki çift güzel söz duymak isterken, ben bencil oluyorum haklısın.
Duygusal olarak bişeyler istememeliydim beklememeliydim.
Seninle ilgili hiçbir şeye hakkım yok bunuda biliyorum.
Sadece eskisi gibi olmaya çalışıyordum.
Ama bu cabalarım gorunmezden geliyor.

Annem, sy nane dakh, seni bu hafta çok özledim. Keşke zamanında senin sözlerine daha çok kulak verseydim, o güzel aklına güvenseydim itimat etseydim. Burnumun dikine gitmeseydim. Ama biraz da elimde değildi, yarım akıllıydım ve de ergence duygusaldım. Şimdi o kadar acı çekiyorum ki. Yarın akşam olsa, yanına gelsem dizlerine yatıp hem anlatsam hem ağlasam. Sana çok ihtiyacım var şu an, keşke burda olsan.

Biliyorum okumayacağını yinede yazmak istedim.O ayrılık akşamı yemekte bir şey söylemiştin bana.Bende sevmek,sevilmek istiyorum diye.O an ve ondan sonraki ayrı geçirdiğimiz zamanlarda sana bunun cevabını vermedim; veremedim.Bende istiyordum bunu,hemde senin tarafından sevilmek ve yalnızca seni sevmek.Şimdi sen bunu duymuş yada okumuş olsaydın - drama derdin. Hoşcakal sevgili eşim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…