30-11-2016
Seviyorum. Hissettin mi? Sabah gozlerimi actigimda aklimda o, gece ise hayaliyle uykuya daliyorum. Bulusacagimiz anlardaki cocuksu heyecanimi tahmin ediyormusun? Ediyosundur elbette.
Beni gordugunde gozleriyle beni icine cekmesi, goz cevresindeki ciziklerin beni gordugu an gulumseyisinde belirginlesmesi, elimi tutup boynumdan saclarimin uzerinden kokumu icine cekerek opmesi...
Sana klise laflar etmeye cokta luzum yok. Yerini doldurmak demeyelim biz buna, varliginda zaten bos idi yanim, yani seni tamamen saldigimda bosalan bir yer olmadi omrumde. Beni yanliz basima bir ask yasamaya itmistin, suruklemeye calistim senide o aska hep ama yanlizdim.
Su anda mi? Bu yasa geldikten sonra ogrenecekmisim meger, dolu dolu sevilmenin zevkini ve keyfini ancak simdi surabilecekmisim. Tutkuyla, hesapsizca, aci cekmeden. Senin faturani ona kesmemek icin ciddi bir caba sarfettigim dogrudur, o haketmiyor cunku. O benim en guzel, en keyifli, en mutlu, en asik, en sevecen, en ilgili, en kadinsi, en oldugum gibi hallerimi hak ediyor.
Son yazisim sana sanirim. Hak etmiyosun, ama olayim sana yazmak degil zaten. Olayim farkli, kapin coktan kapandi. Anahtarini cevirmemisim kapinin, kapiyi kilitlemem gerekiyor galiba. Olayim kapiyi kilitleyip anahtari koydugum yeride cok cabuk unutmak sanirim.