Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cân... Nasıl da özlüyorum şimdi seni... Nasıl da yanıyorum birlikteyken uzaklara dalıp da gittiğim zamanlara... Nasıl da boğaza kördüğüm, sırta balta sensizlik... Ahh Dost... Posta Kutusundaki Mızıka'ya bakmadım sırf bakışların incinmesin diye. Kafkaokur'u artık aramıyorum her kitapçıda. Seninle konuşup, fikir yürütemeyeceğimin acısını bilseydi zaten ne Kafka yazardı ne Pakdil... İğrenç zamanlar geçirmiştik, yıpratılmıştık, vurgunu tatmıştık. Damaktan silinesiye acılarımız vardı. Ama Sen vardın Dost... Sen vardın ve sokak lambaları kaldırımları koynuna alıp uyurdu! Sen vardın mumlar ateş ruhlarını gökyüzüne uzatırdı. Yıldızlar parmak uçlarıma kayardı Dost... Şimdi Simeranya'm terk edilmiş. Dolunay odama uğramaktan geçmiş. Oysa ne şiirler ne mektuplar yazmıştık Dolunaya... Nasıl da bizimdi o nasıl da herkesin ortasında ama bize gizli... Greensleeves 'i son ses açsam sağır eder mi beni sızlayıp kıyametler koparan burnumun direğine? Benim uçsuz bucaksız, el değmemiş arsalarımdı günbatımında ; Seninse yıldızlı gecelerin... Yıldızlarımız nerde kardeşim... Küçük Prens'in yanına mı gittiler yoksa onlar da... Yoksa onların da mı gülleri vardı küçük volkanları... Yoksa... Senin de mi vardı... Bağ kurduğumuz her şeyden sonsuza kadar sorumluyduk hani... Alışkanlıklarımız, mutluluklarımız... Dünya çok soğuk dost. Aramıza sokulacak kadar da yalnız, anlaşılmaz.

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-24-18-35-09.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 50
Ben kendi hayallerime asik olmusum. Ya sen cok iyi bir yalanciydin, ya da ben sana seni tanimadan once asiktim.

Yine de senden boyle bir karaktersizligi beklemezdim. Yakistiramadim. Benim asik oldugumu dusundugum koskoca adam nasil boyle bir hata yapar. Ya ben hep dengesizlere gidip asik oluyorum, ya da sen gercekten harika bi oyuncusun.

Onunla bir kere mutlu olamazdın ki sen,ahanda gördük işte
O farklı,senden çok farklı bir kere...
O gerizekalı senin bir sözünü duymasına rağmen bel ağrısı,baş ağrısı diye inliyor ulan sen bana nasılsın? dedin mi ben ölürüm bırak salla gitsin Gelicem ben oraya,Yanına gelicem bekle beni...Gelicemm...

Canım acıyor.Pişman değilim ama canım acıyor.Aklıma gelen en ufak ayrıntı gözümü dolduruyor aptal gibi.İyi yaptın petra diyorum,ama canım acıyor.

Çok kızgınım.Benden çaldığın hayallerime zavallı 1 seneme tüm bu zamanlarda bana yaşattıkların için çok kızgınım.Yaptıklarınla hiç yakmadın canımı hakkın var,ama yapmadıkların için çok kızgınım.Yapmadıklarını yapmaya hevesli insanlar olsa da çevremde yine senden beklediğim için bunları kendime de çok kızgınım.

Canım acıyor...

Ne cok yordun beni aylardir. Ne guzelde tukettin. Sondayim gormuyorsun degil mi? Ben diye birsey kalmadi ortada. Hoyratca canimi yakiyorsun. Illa kaybetmen gerekmiyor degerimi bilmen icin. Seni sevmek bana aci vermeye basladi. Dilerim gec olmadan farkedersin.

Seni çok özledim herşeyimmmm şu inadını kır yaz bana artık senin de çok özlediğini biliyorum gurur yapma bana hatalıydın beni çileden çıkardın deli gibi özlesem de o sözlerimden dönmücem hatanı anlayıp pişman olmanı bekliyorum seni bekliyorum kokunu özledimmmm yaz ara artık

Şu dünyada kadının kadına yaptığını başkası yapmaz yeminle :) Kıskançlığınızı bir tarafa bırakın , kendinizi ve olduğunuz yeri sevin...

yine beni yenemedin nanik

bak daha güçlü kalktım yine

sen benim etrafımdaki sevgiyi azaltmaya çalıştıkça ben onu arttırıyorum. çünkü ben insanları beni sevmeleri için manipüle etmiyorum senin gibi... bana özgür iradeleri ile gelmelerini istiyorum. çünkü gerçek sevgi ancak o sevginin ipini bıraktığında anlaşılır uçan balon misali o gitmesi gerektiği yeri bilir.

Gel hadi da ooooooofffff yeter
yoruldum bak enerjik kalmıyor
Sana birşey kalmıcak bu gidişle...

Üzüntü demek gece gündüz, uykuda olsun, uyanık olsun, vucuduna saplanmış bir oku taşımak demek. Çekilir sey değil bu.

Ah milena, pek çok şeyin bambaşka olmasini isterdim..

• Annem yoğun bakimdayken benden sevgi ve ilgi bekledin. Kavga cikardin , zor oldu ama seni affettim. En zor en zayıf zamanımda üzerime geldin ve ben seni affettim.
  • Dün minicik yegenlerimin annesinin kanser olduğunu öğrendim. Gencecik kadının, benim arkadaşımın kanser olduğunu öğrendim dün. Ben ağlarken sen yine aynı şeyi yaptin.
  • Bu sefer affetmiycem.
  • Evet sözümün arkasindayim. İstediğin kadar Kiril umurumda bile değilsin.
  • Evet gerekirse seni bosarim ve yegenlerime sahip çıkarım.
  • Umarım, umarım aynı şeyleri yasamazsın...
  • Söyleyecek o kadar sözüm var ki, seni bosarsam o vakit soyluycem. Hadi git ötede oyna şimdi.

Dokunduğun yapraklar, geçtiğin yollar bile seninle anlam kazanmış. Keşke sana yakın olabilseydim..

Buraya yagan yagmur, oralari da islatiyor mu?

İki yil, koskoca iki yil.

Değisen hicbir sey yok. Benim sesini hayal meyal hatirlamam disinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…