Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendine yakıştırdığın şeyi ben hiçbir zaman sana yakıştıramayacağım.

Keske bu guvensizligini asabilsen. Keske o kendi etrafina ordugun duvarlari delip, beni icine alip,, ikimizin etrafina duvar orsen ki hic birsey bizi ayiramasa. Ama sen bu tekil hayatina korkularin yuzunden oyle tek devam etmeye calisiyorsun. Halbuki sana urkek sarilislarimda, opuslerimde o kadar cok anlam var ki.. Bunlari sen gercekten anlamiyor musun?

Mutsuzum diyordun böyle daha mı mutlusun?Daha mı iyi oldu sanki?Bir gün pişman olup dönmek istersen bizden birşeyler ararsan tek bulduğun yabancı bakışlar olacak,kırık kalplerimizi başkalarıyla onarmak isteyeceğiz;sen beni arayacaksın başkalarında,bende seni.

seni çok özledim. yine de çok kırgınım, bu kırgınlığımı bilip de kılını bile kıpırdatmamana daha çok kırılıyorum. işin kötüsü yeterince zaman kaybetmiştik zaten. daha da fazlasını kaybediyoruz sayende.

Ne güzel bir nasipti Seni tanimak Seninle tanişmak belkide bir daha goremeyecek olsamda İYİKİ VARSIN

İçinde hep bir sızı kalacak, biliyorum. Yarım kalan şeyler unutulmaz çünkü.

1 gün anlarsan , halime ağlarsın..o zaman,da geçmiş olaa

Dusundugun kadar akilliysan, beni asla kaybetmeyi goze alamazdin. Hayir ben kibirli degilim, ama hani insanin icinden gecer ya, evet icimden gecen tam olarak bu. Yaptigin resmen aptallik

Zaman ne çabuk geçiyor. Sanki seni daha dün tanımışım gibi...

Sevgilim
Ben sana aşık değilim ya. Değilim işte.
Çok sevmek istiyorum ama olmuyor.
Ayrılık kararı alsam mı diye düşünceler içindeyim. =(

Ben ona aşığım hala.
O 5 para etmez adama.
Onun da pimini çekeceğim.
Az kaldı inşallah.

Bu karmaşık hayattan sıkıldım.
Yorgunum.

Kalbim avucundayken tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi...En derinimdeyken nerdesin sevgili? Aşkın yakar her zerremi...

Senden nefret ediyorum.. içimdeki o devasa aşkı sonunda nefrete çevirmeyi nasıl başardın ? Ölsem de kötü söz etmem ona diyordum . Ama aşk hâli yıllarca gözüme perde çekmiş.. 6 yıl sonra ilk kez senden nefret ettiğimi hissediyorum.. Nerden Nereye? Sakın bir daha gelme. Bitti o Polyannacılık ........

Beni tekrar kollarina almani o kadar cok isterdim ki..

Ama dusundukce ve baskalariyla konustukca bu ihtimalin ne kadar az oldugunu goruyorum. Ah.. Keske seni ne kadar cok sevdigimi gorebilseydin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…