-Bana neden soğuksun aylardır
+sana ders veriyorum
-ders değil bu kendinden soğutuyorsun..
Aslında İçimde yuttuğum cümleler
-Bana neden Soğuksun aylardır
+Sana ders veriyorum
-Bana ders veriyorsun öyle mi gerizekalı beni bu kadar küçük meselede nasıl bu kadar incitebilyorsun salak !
benim değerim böylemi gözünde,Ben hata yapsam demekki beni sileceksin öylemi senin sevginde iyiliğinde YALAN yalansın sen YALAN !
bana yaptığın iyilikleri kavgamızda ortaya serecek kadarda çıkarcı !
Ne halin varsa gör
Aşkım, şu anda yani hemen hemen 10 dakika önce nöbete kaldırdılar seni. Telefon yasak evet ama olsun ara sıra duyabiliyorum sesini. Sahi, ya hiç olmasaydın? Biliyor musun seni bu kadar çok sevdiğimi hiç bilmiyordum ben, ayrı kalmamız lazımmış demekki anlamam için ama olsun en kötü ayrılığımız böyle olsun. Tek ayrılığımız bu olsun. Üşüyorsun biliyorum ama 'piyadeler üşümez' sabret daha çok güçlendin sen biliyorum. İnan burda sensiz zaman geçmiyor. Sahte dostluklar, sahte insanlardan sıkıldım. Gel, bir an önce yuvamızı kuralım sevgilim. Daha fazla senden ayrı kalmayı değil, her gün eşin olarak sabah seni görmeyi nasip etsin Rabbim bize. Çok özledim, çok..
Şafak 289, başka da yok.
Her evden çıkışımızda "Allahım sen her işimizi rast getir" diyen bir eşim var.. Allah'a inancı olan bir eşim var..
Ne büyük bir nimet.. Allahım sen bizi iki cihanda da ayrı koyma nolursun...
Senin dostluğuna artık inanmıyorum ve kendi fikirlerimi sunamıyorum. En son dostluğum bu tavırlar yüzünden sonlanmıştı, şimdi bu da bitsin. Galiba "dost" bana ters bir kavram oldu. Mesafe çok daha iyi.
Eski alwayswish geri gelsin. İnsanlara susmaktan bıktım yine. Hayat benim, karar benim.
Sevgilim askere gittiğinde o arkadaşlarınla eğlenmeni, bana yazmamanı da unutmayacağım.
Sana da artıııııııkk veto. Eski ben olmayayım insanlarla yakın olayım dedikçe beni buna siz zorluyorsunuz. Arkadaş kavramınız yerin dibine batsın benim ebedi en iyi arkadaşım askerde şu an. Hamdolsun, o bana yeter.
çok tatlısın gerçekten
dışarda ciddi bir adam, yönetici, bir ağırlığı var
öyle herkesi sevmez, mantıklıdır
ama evde yaramaz çocuk
o hallerini sadece ben biliyorum, şapşal şey