Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bulaşıkları bana bırakman iyi oldu.. enerjim yükselsin de mutfağı baştan aşağı parlatayım diye, senin çikolata çekmeceni patlatacağım...

Gel de mobilyalarımızı seçelim, mobilya kavgası edelim az saçını başını yolayım senin

eskiden buraya yazmayı çok saçma bulurdum ama çok mantıklı aslında. buraya yazınca biraz rahatlıyorum çünkü. niyeyse boşalıyorum. sanki gerçekten sen okuyacakmışsın gibi.

4 ay oldu ya 4 ay. şaka maka geçti zaman ama bende hiçbir şeycikler eksilmedi. şaka gibi

sanki bitmeyen bir bekleme sürecindeymişim gibi hissediyorum. bittiğine hala inanmıyorum. 4 ay. 4 aydır sadece bekliyorum

bana 4 aydır tek bir mesaj atmamıştın, geçen gün ilk defa yazdın. yazmak zorunda mıydın?

tek cümlelik mesajın üzerine kaç gündür düşünüyorum. tek bir cümleyi bin defa okudum

mesajı ilk gördüğümde çok sevindim. allaaaaahh dedim unutmamış o da. mutluluktan uçtum o gün. ama o mesajın üstünden de kaç gün geçti. bitti öyle, kaldı.

bir mesaj attın diye devamını da getireceğini sanmıştım

belki de o cümleye ben gereğinden fazla anlam yükledim. 4 ay oldu çünkü.

benim yüklediğim o anlam gerçek olsaydı 4 aydır ayrı olmazdık zaten, değil mi?

moralimin çok bozuk olduğu başka bir gün buraya tekrar yazmak üzere. hoşça kal

Seni çok özledim eşek gözlüm, kabasakalım.

İnan dayanılmaz bir hal alıyor bu. Askere gittiğinden beridir sana olan sevgimin, sadakatimin, aşkımın boyutunu anladım. Dilerim Rabbim bizi hiç yanıltmaz ve sevgimiz ömür boyu sürer.

Zor günlerim olmuyor değil. Mesela sesinin o telefon kulübesinden gelmesi inanılmaz belli oluyor. O sesin derinliği beni benden alıyor. Haberleri takip etmekten, internete girmekten, okulla uğraşmaktan, KK'ya bakmaktan günü bitiriyorum ama asıl sızı geceleri başlıyor. İnanılmaz yalnızmışım sensiz ben.. En iyi dostum da senmişsin meğer..

İnsanın boynunun altındaki koku, sıcaklık bu kadar haddinden fazla özlenemez.

Seni çok seviyorum,

Hep sol yanım kal.

Şafak 286

Hidayet hayallerin için çabalamaman onları gerçekten istemediğin anlamına mı geliyor Hidayet?

o kadar uzun zaman bekledim ki bir şeylerin düzelmesi için..bir şey ya bir şey yapman için.ama umrunda bile değildim aylarca!bana olan duygularının bitmemiş olduğunu söylemen için biriyle görüştüğümü mü öğrenmen lazımdı?
ve tüm bunlara rağmen ben hala kendimi suçluyorum.başkasıyla görüşmeseydim keşke diye..biliyorum ki kimse olmasaydı sen beni yine hatırlamayacaktın.
öyle acı çekiyorum ki..

Halbuki tek başıma ayaklarımın üstünde durabilmeliyim, kimseye ihtiyaç duymadan. Belkide bunun için daha fazla kırılmam gerekiyordur kim bilir.

Artık aklıma gelmiyorsun biliyormusun? Seni unutmanın en son evresindeyim bi gün kalbin sizliycak bir gün pişman olacaksın ama o zman bn olmayacağım sevgili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…