Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Artık canım acımıyor. Ama canım acımadığı için bile kırgınım sana . Çok direndim zamana , kalbime, ruhuma seni yaşamak için.. Birşey olmuş eskisi gibi değilim artık. Sokakta seni aramıyor gözlerim mesela. Geçen sabah uyandığımda aklıma gelen ilk şey sen olmadın uzun zaman sonra . Şaşırdım kendime. . O bilindik sancıda eskisi gibi değil biliyor musun? Tek bir şey demem lazım sana ben seni güzel sevdim. Dilerim sende birini güzel seversin ..

Babacığım daha iş, yüksek lisans, şehir vs. hiçbir şey belli değilken "kızım kardeşinle aynı eve çıkmayın bence seneye de sen aynı yerde kal" demen...Hayır eve sizin yanınıza gelme ihtimalini niye kestirip atıyorsun ki, benden sıkıldınız mı yoksa annemle daha mı çok baş başa kalmak istiyorsun. =(

Sana gıcık oldum parfümerideki kadın. Satmak için bu kadar da atılmaz, kandırılmaz yani, bana denk gelmemişti en azından. Gıcık oldum.

Daha şimdiden çok özledim seni. belki de bir daha görmeyeceğim seni. bunu düşünmek bile o kadar acı veriyor ki. belki de böyle olması bizim için daha iyi. sonumuz yok ki, olamayız biz birlikte

Ordan bakınca gerizekalı gibimi duruyorum sevgili ablacım
Bak kızım kaşınma eski günlere dönmek istemiyorsan insan ol İNSAAAN

Zamanla öğreniyorum, alışıyorum, uyum sağlıyorum. Biraz daha sabır...

Buradaki üyenin vefat ettiğini öğrendiğimden ve konularını okuduğumdan beri ağlıyorum.

Mekanın cennet olsun Tuba. Anneciğinle babacığına kavuşmuşsundur inşallah. Dilerim evladın senin hayallerinin de ötesinde güzel bir hayat yaşar. Yazdıkların beni darma duman etti. Allah seni cennetine nail etsin.

Kim vefat etmiş ya içim burkuldu

Korkuyorum..
Allah'a emanetsin.
Ama bir yandan da gurur duyuyorum seninle. Askerlikten, polislikten kutsal görev mi var? Tabiki de gururumsun. Nişancı oldum dediğin ilk gün kalbim titredi ama gururum sana saygım ile beraber arttı. Çok üzücü şeyler oldu Beşiktaş'ta, senle milyon kez yürüdüğümüz yerlerde bir sürü şehit verdik. Çok canımız yandı sabaha kadar uyumadım. Ağladım, yitirdikleri koca bir hayat var önlerinde diye.. Hayallerinin yarım kalışı yaktı içimi.. Hepsinin ruhu şad olsun. Şehitler ölmez! Bugün sesin titriyordu ben sana söylemeyecektim ama komutanların söylemiş. Bayrağımızı yarıya indirdik dedin. Sana bugün neşeli olamadım özür dilerim. Senin de yanmıştı için..

Seni çok seviyorum.

Vatan sana, aşkın bana emanet.

sen kendini ne saniyorsun kii?? deger verdik diye bir taraflarin havalandi resmen.bence inme vaktin coktan geldi senin

Çok kötü kokuyorsun yemin ederim çok kötü.İnan boğazım yanıyor bulunduğun ortama gelince.Ne yapmalı anlaman için bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…