Kar başladı burada, sizin mahalleye de yağıyordur dimi :)
Evi terkettiğimde ilkbahardı, sırasıyla yaz sonbahar geçti şimdi de kış. Şaka maka zaman geçiyor. İnşallah iyisindir, acı çekmeni istemiyorum senin. Ah be adam, hem beni çok üzdün hem kendin üzüldün. Üzülmek hafif bir tabir gerçi, kalbim hala açık bir yara gibi. İyileşene kadar korumam lazım o kocaman yarayı.
Bugün güzel bakışlı çocuk yine geldi. Baya uzun oturdu bir sürü şeylerden bahsetti. Değişik bir çocuk, biraz saf çocuksu bir tarafı var sanki, aklına geleni olduğu gibi söylüyor. Sen de öyleydin gerçi, beyninle dilin arasında süzgeç diye bişey yoktu :) Mesela Afrikada yaşamış birkaç yıl, yalnızlıktan sıkıldım kendime bir maymun aldım, zaten bekar olduğum için maymunla yaşadım dedi tövbe estf neyin kafası bu dedim içimden. Baya güldüm o kafaya. İlk zamanlar kalbim çarpmıştı ya onu görünce geçti gitti o his şükür. O güçlü hissi sana karşı da hissetmiştim ve sonra başıma gelenler malum. Değişik komik bir çocuk işte. Belki de kötü niyetli hem nerden bilebilirim çocuksu demek masum temiz demek değil ki. Bir de sen acı çekerken kalbim bir başkasına çarptığında suçluluk hissediyorum hala, aptalca belki ama olsun. Senin falan hayatta aklına gelmezdi böyle ince düşünceler. Dümdüz bir adamla ince ruhlu bir kadın birlikteliğini yine iyi yürüttük ha şaka maka iki sene. Aman her neyse, nasılsın acaba şu an ne yapıyorsun öyle merak ediyorum ki. Gerçi uyumuşsundur sen tavuk gibi erkenden yatardın hep.
Allah rahatlık versin.