Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Demekki aklına gelmemişim. Demekki o fotoğraf tarih olup gitmiş. Bugün anladım.

Vay be,beni mi duydun,içine mi doğdu bilmiyorum.Daha dün seni istediğimi düşünmüştüm.Görüşme isteğine mahsus işim geç bitecek diye pisliğine olumsuz cevap verdim.Doğrusu üşendim ben ya ,niye böyle olduki

Ay Allah'ım..
O kadar hissediyorum ki sen benim gönderilerimi beğenmezsen ben de seninkileri beğenmem tribini, kişiye özel yapıyormuşum gibi genel halim böyle çoğu zaman, ama açıkçası bunu takmadan davranan insana sıcak davranabiliyorum daha bi, daha samimi hissediyorum :)
Ben yapsam bunu, ya da desem böyle yapıyorsun diye ne derler ah bu insanlar çok garip.
Saygılar size

Son düzenleme:
ya bıktım senden bıktım ya yeter vicdan yoksunu yeteeeer
Allah seni nasıl biliyorsa öyle yaosın dilerim bana yaşattıklarının aynısını heeer zerresiyle aynısını yaşarsın senin kadar kendini beğenmiş,beni mutsuz etmekten,aşşağılamaktan zevk alan insan görmedim..
En kötüsü de Lanet olsun seninle aynı annenin karnından çıkmış olmanın gerekçesiyle "kardeş "sıfatına maruz kalıyorum...

O çok övündüğün paran ve egon ölümün olur inşallah.
Sokakta ölürken görürsem,ne polisi ne ambulansı ararım,üstüne ben de yüzünün tam ortasına tekme atarım,ölmediysen ölümünü gerçekleştirmek için.
Allah milyon kere belanı versin.

Ya var ya öküzlüğün üstündeki mertebenin ne olduğunu bilmiyorum ama şu anda tam o mertebedesin tebrikler .

Bu aşkın adresi bir çıkmaz sokak olsa da neden hâlâ senle konuşuyorum niye kopamıyoruz biz salak mıyız eski sevgili he salak mıyız biz

Keşke başka bir zamanda başka şekilde yeniden tanissaydik sen her sabah yaninda uyanmak istediğim adam keske baskalarina degil de bana inansaydin seni hala çok seviyorum kalbimin sızısı.

Canım Kocam kalbimin tek sahibi; seni tanıdığım gün evlenip böylesine güzel bir yuva kuracağımızı tahmin edemezdim. Her anında yanında olmak istiyorum senin canın yansa benim canım 2 kat yanıyor, sen üzülsen emin ol ben daha çok üzülüyorum. Ne olur beni anla senin ailene saygım sonsuz ama ben samimi ve yüz göz olmak istemiyorum onlarla. Gerektiği zaman görüşmek istiyorum sürekli görüşmek istemiyorum. Beni bu sebeplerden ne olur üzüp kırma. Onlar senin ailen ama bende senin canının yarısı değil miyim eşin hayat arkadaşın değil miyim? Seninle huzurumuz bozulsun istemiyorum ne olur birbirimizi yıpratmayalım. Benden yapamayacağım yapsam bile kendimi mutsuz hissedeceğim şeyler bekleme. Emin ol ben sana aynı şeyi yapmıyorum nasıl mutlu olacaksan öyle davran istiyorum lütfen sende beni kendi halime bırak.

Sevgilim, aklım ve kalbim seninle.
Öyle bir döneme geldi ki askerliğin inan bana dayanamıyorum. Çok acı var, her yer acı. Sana güçlü olup moral vermek zorundayım. Sen çok güçlüsün bunu da biliyorum. İnan seni çok seviyorum Allah'ım seni ve bütün askerlerimizi sevdiklerine bağışlasın.

Ve sen hoca, egoistin tekisin.
Allah tez zamanda belanı verir umarım. Hakkım senden çıksın. Kimseye demem bunu ama inanılmaz hakediyorsun. Önce insan ol, o egonu kenara bırak!

Allahim biraz bana yardim eder misin ya basiretli tercih yapayim bitsin bu zulum nolur ya seni cok seviyorum

Bugün haberlerde kör bir amca gördüm şöyle dedi savaş olsa bizde gideriz hiç bir şey yapamaz isek bulaşık yıkarız dedi içim köz oldu gönlüm yangın yerine döndü ona ithaf ediyorum...
Sizin gözleriniz görmüyor olamaz çünkü gönlünüz derya, yüreğiniz gibi sizin gibi. dedeler,amcalar,ablalar, anneler hatta çocuklarla bu vatan vatan oldu...gurur duyuyorum ve sizlerin ellerinden öpüyorum......
Çok daha yazmak istiyorum haykırmak, yere göğe ne mutlu Türküm demek istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…