Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni okadar çok sewiyorum de sen de seviyorsun bunu da biliyorum peki ben nasıl guveniccem Ya sana ne soylesem ne anlatsam en nefret ettiğim insanlara bide yüzüne karşı söylüyorsun bende n daha çok değer vrdigon o orsplra vermek yerine bana wersen seni arkandan bicaklayanlara bizi olmaz diyorsun abartma peki benim dediğin cikip da şahit olupta gene istediğini yapıyorsun nie hayatında önemli yada mutlu birşey olduğun da ilk o orpura diyorsun en son ben öğreniyorum senin ilkin olmak istememm bu kadar mi ağır gelir kusur bulmak için yada bir bir acayip herkese adet olup Bana kabahat lanetliymis gibi görmek yasattirman hissettirmen ya ben sadece Sen ben ve oğlumuz... çok mu şey istiyorum güven sadakat
Herseye ragmen yine sewiyorum
Ne senle ne de Sensiz
Kocacimm

Sana uyacak kız dünya nüfusunun %3 ü falandır.
Trip atmıcak, bozulmıcak, gönlünün alınmasını beklemicek(bir hafta sonra falan deniyorsun anca), 2 gün bir mesaja cevap vermemene normal bakacak falan. Teknoloji sana göre değilmiş pek.

Fake hesaplarla sosyal medyada aşk acısı çekeceğine az parmağını kımıldatsaydın benim için SAMİMİYETSİZ YALANCI MAZOŞİST RUH HASTASI! Dava gününü iple çekiyorum

Nöbetteydin bu gece de... eskiden sabahlardım nöbetin bitene kadar, seni koruyabileceğimi sanırdım evimde bi başıma sabahladığımda. Sen başını yastığa koymadan bana yatak haram derdim. Şimdiyse yine uykusuz bi gecenin sabahındayım ama bir başımayım. En çokta beni kimsesiz bıraktın deyişin içimi yakıyor...sen şimdi uyu. Üstün açılırsa ben örterim, usulca öperim seni uyandırmam... giderken kulağına seni sevdiğimi fısıldar kapıyı çekerim... ikimizde kimsesisiz bak şimdi...

O ahizeyi bilerek açık bıraktığını kendi gözlerimle görüyorum ahmakkk

Kendi kafamda uydurmuşum meğerse.
Verdiğin sinyaller daha doğrusu verdiğini
düşündüğüm sinyallerin aşkla alakası yokmuş.
Olsun. Bunu da atlatırız.
Hayat nasılsa nerden vurayım diye düşünüyor.

Yine o gün geliyor o saatler
unuttum, atlattım zannediyorum ama olmuyor. Keşke hiç yaşanmamış hatta hiç o yerde işe başlamamış olsaydım.
Ama keşkelerin malesef bir yararı olmuyor işte

Tam da bugün... işte geçen hafta tam bugün bitti onca yıllık evliliğimiz.İçim acıyor hala,içim burkuluyor,eksik hissediyorum düşündükçe.

10 dakikaya sığdırılmış koskoca 6,5 yıl...

Neden böyle oldu diyemiyorum yine de, kızıyorum zaman zaman hem sana hem kendime,sığamıyorum hiçbir yere,elimde ne kaldı diyorum ne bıraktık birbirimize sadece yıpranmış hayatlar...

Bir yanım diyorki'' Bir gün pişman olursa bu ayrılığa bunu bilmek sana güç versin ama dönme''.Bir yanım diyor ki ''Boşver yaşananlar büyük bir deneyimdi sana güçlü ol,dik dur,sindir ve mutlu olmaya çalış.''

Kendime yeni bir hayat kuruyorum bir kaç gün sonra ,senin ve bende kalan anılarını o şehirde yine sana emanet ederek. Yeni bir şehir yeni bir hayat beni bekliyor.

Mutlu Ol Diye Gidiyorum Sadece...

Neden sen sorusunun cevabı olarak ulaşılmaz oluşundan bahsederlerdi değil mi? Neden mi sen çünkü yapbozun eksik parçası sensin, neden mi ben? Çünkü seni sevmek için bahaneye ihtiyaç duymayan tek insanım...

Nasıl geçiyor acaba günlerin ?
Uyuyabiliyor musun mesela :)
Gelsen de herşeyi tek tek anlatsan...
Bıkmadan, usanmadan dinlerim...
Yeter ki, gel...

Sereserpe uyandım bu sabah yine...uzun bi süre gözlerimi açmadım.. Biliyorum herşey yeniden başlicaktı çünkü..umut, özlem, tutku, bekleyiş... ben en başından başlayacaktım seni özlemeye beklemeye. Açtım gözlerimi doğruldum yatağımda ve dedim "bu da geçecek"...

canım kızım canım oğlum siz bu satırları asla okuyamayacaksınız ikizlerim sizi ellerimle toprağa verdim bir dakika bir an sizi koklamak için nelr vermezdim dilerim bir gün kavuşuruz sizi çok ama çok seviyorum çok özledim insanın burnunun direği sızlarmış meğer sizi kaybedince anladım yoklugunuz çok agır anlamıyor bu insanlar beni kendimi düşünecekmişim sizi düşünmeden bir an geçiyor mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…