Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
'' Andolsun ki Allah, elçisinin rüyasını doğru çıkardı.

Fetih Süresi

seni çok seviyorum çok ama çok. keşke herşey daha basit olsaydı daha kolay olsaydı. bunları yaşamasaydık mecbur kalmasaydık. ama olucak inanıyorum bekliyorum sadece. sonu çok güzel biticek inanıyorum sevgilim.

Bugün kendi 505'imize döndüm tekrar ve tekrar, gözlerim azıcık ama çok azıcık -gerçekten- dolsa da iyi ki bu anıları biriktirmişim sayende...
Nice yaşlara...

Seninle birlikteyken hissettigim o sevgi, baglilik, birlik olma, birbirini anlama, rahatlik, guven, ve sadakat duygularini ozluyorum.

Ama ayni zamanda bana bir suru gelecek kaygisi verdigin, bazi seyleri surekli batirdigin, kotu haberiniyi haberden daha cok oldugu bisey yasattigin icin yapamam. Bak 5 ay oldu. Bir adim yol gidebilmis degilsin. Seninle 5 sene de olsa ayni noktada dururduk. Iyicene agresiflesirdim.

Simdi bi baskasi var ama bu duygular yok. Ve zaman zaman bu duygularin gelisecegine duygudum inancta azaliyor. Gonul isterdi ki hem seveyim, hem guveneyim, sevileyim, hemde maddi manevi tatmin olabileyim. Ama olmuyor olmuyor. Ne yapacagim? Bisey yapmam gerekir mi? Hic bilmiyorum

Öyle savunmasız bir zamandı.... Bulduğunda beni... Sen başlattın boyun eğdim... Kabullendim seni...
Bu sözlerim sitem değil ama.... Yazık değil mi bana.... Çok yalnızdım kaybolmuştum... Sığındım işte sana...
Kaygılarım yeniden uyanıyor... Bu duygular beni ürkütüyor... Yeniden yaşamak mı gerekiyor... Yine acılar yine korkular...
Yine aaaaaaaşk... Yanımda kal yanımda kal... Düşlerin yetmez ki bana... Yanımda kal yanımda kal... Çok geç rastladım sana...

Keşke, ah keşke, gururuna değil de özlemine yenik düşsen... Çok özledim seni...

Seni çok sevdim senin için herşeye katlandı evlendik sözde. Ama seninle nisanlandigim günden beri çok pişmanım sana verdiğim değer için seninle olabilmek için çabaladım dan dolayı. Hayallerimi kurduğum adamdın hayal kırıklığim oldun . Boşanmak kolay evett ama aile mi düşünüyorum. Onlar iyileştikten sonra bu tavırların devam ederse seninle bosanacagim. Benim için alışkanlıktan ibaretsin artık. Kendimi ne sanıyorsun bilmiyorum beni benden ettin . Sen de kendinden ailenden ol beni ailemden ettin . Yüzün bensiz hiç gülmesin senden tiksiniyorum benm sana verdiğim değer yüzünden değer vermemenden. Ama bitti o masum hebehubele yok artık karşında karar verdim ve değiştim yarın ayağa. Kalkacağım ve yeni bir hayata başlayacağım. Hayatımda varken yokmuşsn gibi davranacagim. Yaşadığım acıların birazını bile yaşasan bana yeter . Allah fırsat verirse bana artık senden sevgi dilenmeyecegim. İçim sana çok dolu sevgili kocam

Abla biliyordun benim çatal dili daha ağır laflarımı. Bu davranışlarınla en çok annemi üzüyorsun. Evin huzurunu da kaçırıyorsun büyü artık. Off valla ne zormuş ya.

Simdi cennettesiniz di mi minnoslar? Ya da ne bileyim sehitlere has daha ozel bir kervanda? Ben delirecegim bu gece saniyorum. Delirmem herhalde. Insan aklini kolay yitiremiyor. Ama unutamayacagim sizi. Hic. Allah devletimize guc kuvvet versin, misliyle alalim ocunuzu dilerim. Cozum degil biliyorum. Disarda yagmur yagiyor, o da icimizin yanginina cozum degil

seninle tartışmaya dayanamıyorum, sana dayanamıyorum sesini duymadan yapamıyorum. Naptın sen bana böyle..
Seni herkesten çok seviyorum, ömür boyu hep birlikte olalım.

Gözüme batmaya başladı, ne kadar ikiyüzlüsünüz ya. Takıntılısınız da sanırım.
Laf atasım geliyor da neyse durduk yere canımı sıkmayacağım şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…