- 28 Haziran 2015
- 698
- 4.660
- 43
- 34
"Senin çocukların olacak ama annesi ben olmayacağım, bana benzemeyecek" gelde dayan...elimi ilk tuttuğunda titremiştim sende dalga geçtin benimle ...sesini duymak bile benim için mutluluk sebebiydi sana sesini duymayı özledim derdim hatırlıyor musun?şimdi aramızda biri var...onun yerinde olmak isterdim evlenme hayali kurduğun o kızın yerinde her yerden engelledim seni onunla adını yan yana düşünmek canımı acıtıyor...neden 0 ?soy adını o mu taşıyacak seninle beraber doğu batı demeden lojman lojman o gezecek...çocuklarınız olacak...damat olacaksın...baba olacaksın..hep sabahları senin yanında uyanmayı hayal ettim seninle isimlerimizin yazdığı yüzüğü taşımak
seninle bir gün bir sokakta karşılaştığımda hatırlamayacak kadar unutmuş olmayı diliyorum sesini,yüzünü,hayallerimi,sabah uyandığımda aklıma gelmediğin ,başıma gelen ilginç komik tüm olayları fark etmeden sana anlatmak için biriktirmediğim ,hafızamda tutmadığım günler diliyorum...adına yüklediğim tüm anlamlar bitsin,asker tayinlerini takip etmeyi bırakayım ,onunla mutlu olacak mısın bilmiyorum hala sana bir başkasıyla mutluluklar dileyecek kadar güçlü değilim Rabbimden bir gün iyi ki diyeceğim günler istiyorum çünkü cidden çok zor ...rüyalarıma gelme.. seni takip ettiğimiz dizilerdeki kızlardan kıskanırken başka birine ait olman fikri ruhumu her gün kemiriyor
HOŞÇAKAL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?