Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ömür boyu ahımla yaşayacaksın hiçbir zmn gün yüzü görme

Herşeye rağmen mücadele eden, sabreden ve emek veren kadınlar da var. Ve onların bu çabalarına rağmen onları tüketen, inciten ve terkeden erkekler de. Yüreklerinin son damlasına kadar direnen bu kadınlar, aslında boşa kürek çektiklerini bilirler. Ama harcadıkları zamanın, tükettikleri nefesin ve yüreklerindeki sevginin karşısına "denedim" diyebilmenin huzuruyla çıkmak isterler. Kendi vicdanlarına; "o'nu kaybettim" demek yerine, "beni kaybetti" demek isterler. Çünkü bazı erkekler vefa gördükleri yere sırtlarını, cefa gördükleri yere de yüzlerini dönerler. (Uğur Gökbulut)

Böyleymiş..

Var mısın yok musun bilmiyorum :) Olman imkansız aslında. Ama imkansız diye bir şeyde yok gibi. İşte ben bu ihtimali düşünerek sana yazıyorum bilinmeyen insan =). Neredesin, bilmiyorum. Dün sen de baktın mı? Ben bakmadım dün. Ama bu akşam bakarım belki. Belki aynı anda bakarız. Bak işte hiç inandırıcı gelmiyor bu tarz hayaller bana. Ama varsayalım oldu. %1 ihtimal. Ben o ihtimali olur diye düşünüp yazıyorum. Olmasa mı? Olmasın ne olacak ki ben zaten %99 ihtimale daha çok inanıyorum. Ama etrafımdakilerin düşünceleriyle bazen acaba diyorum. Acaba olur mu bir gün? Neredesin? Şuan gelsen hayatmacerasi ben de senin gibiyim, bende senin kadar umutsuz, kırgın, umutlu, nefret dolu, özlem dolu, kırılgan, güçlü, güçsüz ben de böyle karmakarışığım desen.. Olmaz dimi? Bilmiyorum. Endişelerim var, korkularım var. Eğer geleceksen lütfen iyi biri olarak gel. Herkesten farklı ol. Ya da benim gibi ol. Bazı konularda benimle aynı ol, bazı konularda benim tam zıttım ol. Mesela benim gibi ol ama benim gibi umutsuz olma. Mesela benim kadar hüzün dolu ol ama yüzün gülsün. Güldür mesela. Benim kadar gerçekçi ol ama hayalperest de ol. Mesela benim kadar sessiz ol ama konuş benimle. Mesela benim kadar düşünceli ol. Uçlarda yaşayan ol tıpkı benim gibi. Ama ayakların yere sağlam bassın. Mesela benim gibi o uçurumun kenarında ol ama bulunma nedenlerimiz aynı olmasın. Kimseye tam güvenemiyorum ben sen mesela benim gibi olma bana tam güven. Seninle aynı gece aynı saatte birbirimizden habersiz aynı yıldıza bakıp aynı şeyleri düşünecek kadar aynı olalım.
Bunlar imkansız biliyorum ama yinede yazmak istedim. Olmaz tabii ama varsayalım oldu, varsın ve bir gün geldin, aynı gece aynı saatte yan yana aynı yıldıza bakarken sana teşekkür edip bunu okutmak istiyorum güzel insan.. 18.01.17

Keşke herşey gönlümüzce olsaydı araya mesafeler girmeseydi seni çok özledim keşke hep yanımda olsan diyebilseydim...

Ya sen kim oluyosun ki beni ağlatıyosun patron bozuntusu. Karnım ağrırken markete git dedin gittim. Çay getiririz neden getirdin, getirmeyiz neden çalısmıyosun uyuma.
Yemek de ne var diye soruyosun yemek getiriyorum neden yemek getirdin getir demedim sordum sadece diyosun.
Allahım çıldırıcam keşke bunları yüzüne söylesem of

Neden böyle oluo .hayatta hiç istediklerim olmadı.hayatimi istediğim gibi yasıyamadım.diyosun ya sen nasıl birisin diye.beni yaşadıklarım yani yasattiklarin bu hale getirdi.ben herşey e rağmen cok mutlu biriydim .iste hayaaaaattttt.yapacak yok.dunyaya bir defa geliyorsun o da alt üst iste

Allasen nasıl baktığımı ve nasıl güldüğümü bir gösterir misin gerçekten
vallahi artık sıkıldım çapsız yöneticilerden gereksiz egolarından
ben ego şişirme mercii değilim ve çok üstüme gelme indiririm
gerçi bugün anlamışsındır artık şakam yok sakın yaklaşma fena olur

Insanın en sevdiğine en değer verdiğine bu kadar uzak durmasi hiç ozlememesi, sevmemesi ne kadar kötü birşey... Her şeyim alt üst olmuşken derdimi hiç bilmemesi... Bugün dayı olduğunu duymak peki yarın baba olduğunu duymak beni yıkmayacak mi? Nefes alamıyorum artık bir bataklıktayım cırpındıkça her seferinde batıyorum. Yalnizlikla başbaşa olduğumu kabul etmek çok zor... Yanımdayken her şeye kafa tutabiliyordum peki şimdi kendi hazırladığım sonla boguluyorum. Hayatim ilk defa bu kadar çıkmazda ilk defa bu kadar pes ettigimi itiraf ediyorum. Belki bir kez daha yüz yüze gelemeyeceğiz. Artık herkes kendi yolunu cizdi. Biz artık senle benız kaderimiz yol ayrımına girdi. Kalbimde senin bile söküp atamayacagın bir izin var. Umarım hayatın güzel olur. Güzel insan...

Insanın en sevdiğine en değer verdiğine bu kadar uzak durmasi hiç ozlememesi, sevmemesi ne kadar kötü birşey... Her şeyim alt üst olmuşken derdimi hiç bilmemesi... Bugün dayı olduğunu duymak peki yarın baba olduğunu duymak beni yıkmayacak mi? Nefes alamıyorum artık bir bataklıktayım cırpındıkça her seferinde batıyorum. Yalnizlikla başbaşa olduğumu kabul etmek çok zor... Yanımdayken her şeye kafa tutabiliyordum peki şimdi kendi hazırladığım sonla boguluyorum. Hayatim ilk defa bu kadar çıkmazda ilk defa bu kadar pes ettigimi itiraf ediyorum. Belki bir kez daha yüz yüze gelemeyeceğiz. Artık herkes kendi yolunu cizdi. Biz artık senle benız kaderimiz yol ayrımına girdi. Kalbimde senin bile söküp atamayacagın bir izin var. Umarım hayatın güzel olur. Güzel insan...

Bana "ne kadar sinirlisin öyle" demene çok gülüyorum anne.
Yıllardır evde terör estiren benim sanki de arada sinirli olmama (çoğunlukla haklı yere) laf ediyorsun, çünkü bir şekilde karşı çıkman lazım.
Eve bir şeyler koyunca stres sinir alıyormuş demene de çok güldüm, kendin için de dikkate alsaydın keşke bu bilgileri, bana da yarardı.

Artık daha da eminim ki benimle ömrünü geçirmek için hiçbir nedenin yok. Ben istedigimde de ben istemedigimde de yani her durumda haklı olan sensin ne gariptir ki. Kolumu nefretle tutman çok sey anlatiyor oysa sana benden nefret edeceğin hicbir sey yapmadim. Sadece iyiliğim dokundu bu gune kadar. Senin arsiz benliginin ise bana sadece zarari dokundu. Hicbir sey hissetmeden gidiyorum. Fevri de degilim sandigin gibi. Senin iliskiyi kurtarmak icib yaptigin son sey sonumuz oldu. Hala inanamıyorum bana bu kadar aşıkken nasil bu hale geldin. Tanıştığımiz gunu falan unutur oldu. Neyse önümüz bahar. Kurban da degil ustelik. Yeniden aşık oluruz illa ki eminim ayri ayri daha mutlu olucaz. Hoşçakal.

Bazı insanlarla enerjin fazla çekiyor.
Doğru kişi olmasa da, o kişi hissettiğin gördüğün sandığın gibi olmasa da bunu yaşıyorsun.
Bu enerji olayı çok garip.
Neyse anıyorum seni arada. Sanırım tamamen tüketmediğimiz için bir şeyleri.
İyi analım zaten..

Son düzenleme:
Kendi hırsları uğruna evlatları birbirine düşman etmek.
Cidden çok akıllıca tam bir annenin yapacağı iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…