Var mısın yok musun bilmiyorum :) Olman imkansız aslında. Ama imkansız diye bir şeyde yok gibi. İşte ben bu ihtimali düşünerek sana yazıyorum bilinmeyen insan =). Neredesin, bilmiyorum. Dün sen de baktın mı? Ben bakmadım dün. Ama bu akşam bakarım belki. Belki aynı anda bakarız. Bak işte hiç inandırıcı gelmiyor bu tarz hayaller bana. Ama varsayalım oldu. %1 ihtimal. Ben o ihtimali olur diye düşünüp yazıyorum. Olmasa mı? Olmasın ne olacak ki ben zaten %99 ihtimale daha çok inanıyorum. Ama etrafımdakilerin düşünceleriyle bazen acaba diyorum. Acaba olur mu bir gün? Neredesin? Şuan gelsen hayatmacerasi ben de senin gibiyim, bende senin kadar umutsuz, kırgın, umutlu, nefret dolu, özlem dolu, kırılgan, güçlü, güçsüz ben de böyle karmakarışığım desen.. Olmaz dimi? Bilmiyorum. Endişelerim var, korkularım var. Eğer geleceksen lütfen iyi biri olarak gel. Herkesten farklı ol. Ya da benim gibi ol. Bazı konularda benimle aynı ol, bazı konularda benim tam zıttım ol. Mesela benim gibi ol ama benim gibi umutsuz olma. Mesela benim kadar hüzün dolu ol ama yüzün gülsün. Güldür mesela. Benim kadar gerçekçi ol ama hayalperest de ol. Mesela benim kadar sessiz ol ama konuş benimle. Mesela benim kadar düşünceli ol. Uçlarda yaşayan ol tıpkı benim gibi. Ama ayakların yere sağlam bassın. Mesela benim gibi o uçurumun kenarında ol ama bulunma nedenlerimiz aynı olmasın. Kimseye tam güvenemiyorum ben sen mesela benim gibi olma bana tam güven. Seninle aynı gece aynı saatte birbirimizden habersiz aynı yıldıza bakıp aynı şeyleri düşünecek kadar aynı olalım.
Bunlar imkansız biliyorum ama yinede yazmak istedim. Olmaz tabii ama varsayalım oldu, varsın ve bir gün geldin, aynı gece aynı saatte yan yana aynı yıldıza bakarken sana teşekkür edip bunu okutmak istiyorum güzel insan.. 18.01.17