Devran nasil kisa surede dondu di mi? E burc ikizler olunca oyle oluyo ya. Hep aglayan ben olacagim sanmistin, cunku o tas kafan basmadi. O telefonlar hep acilacak, o bulusma davetleri hep kabul edilecekti, sen de karsimda oturup omrunun sonuna kadar ego kasacaktin di mi? Noldu uc bes terslenince hemen aglamaya basladin. Hani aglamamla dalga gecen adam nerde ya? Kendin yetmiyo arkadaslarin da gelip agliyo haha. Dur daha yeni basliyoruz bunlar iyi gunlerin, simdiden milleti ayaga kaldirma. Ben seninle ugrasmam da, hayat kanirta kanirta ogretir yani. O zaman kankalarinin destegine daha cok ihtiyac duyacaksin. Hepimiz gectik o yollardan
Bi de tutturmus baska biri mi var? Yani o kadar acizim ki yaptigin hayvanliklara bi noktada doymus olup aniden verdigin azabi kestirip atamam. Anca bi adama yapisacagim ki guclu olayim oyle mi? Lan bu kadar gucsuz gordugun kadina niye o kadar asik oldun o zaman? Zaten biri olsa sana ne olmasa seni ne irgaliyo? Pesini birakmisim iste keyfine bak. Ama oyle olmuyo tabi o isler. Aniden esekten dusmuse donmenden belli. Resmen haz aliyomussun ben aci cektikce. Ondan uzatiyosun hala sureci. Kudur diye cevap vermedim valla. Yoksa senin gibi bi gerizekaliyla daha ugrasmaya niyetim yok yetti yani ustu kalsin