Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aylar sonra afilli bir makyaj yapıp fotoğrafımı sana gönderdim. "Gitmeden önce ne kaybettiğini gör istedim" diye dünyanın en kezban cümlesini de ekledim. Aramalarina da cevap vermiyorum eve gelene kadar.

Tamam ben suursuzum da o cümle yapısı hiç bana uyuyor mu da sen boyle panik yaptın. Cilve böyle yapılmıyor muydu koca? Ahshshs.

Kocama not : Mahmut abi gibi davranma az kadın ol demeyecektin. Al sana Mahmut.

Ona onu ne kadar çok sevdiğimi yazardım. Hayatımın en büyük hedefi geleceğim olduğunu söylerdim

Sevgilim seni çok özledim kokun burnumda tütüyor.. Ben nasıl karşına çıkmadan duracağım sen izne geleceksin ben seni görmeden nasıl duracağım aynı şehirde.. Ben çok kötü şeyler yaptım ama kötü niyetle yapmadım ki bitanem sen beni bilirsin nefesimden tanırsın valla çocukluğumdan yaptım.. Sana anlatsam bana kızarsın ama affedersin de ama bizim bir araya gelmemize izin vermeyeceklermiş ben bu korkuyla nasıl yaşayacağım.. Bitanem keşke sana anlatabilsem herşeyi keşke beni de alsan da kaçsak herkesten herşeyden..

Seni cok seviyorum, hep iyi ol, mutlu ol, karsina gunun birinde dogru insan cikacak 've Sen cok mutlu olacaksin, bunu cok istiyorum. Hep iyi ol lutfen sadece iyi ol.. Insallah bir gun dogruyu ararsin ve gonlundeki tum hayallerin hayirlisiyla gerceklesir, dualarimda sende varsin. Ben aska inanmazdim ki, hayal kurmazdim ki, Sen bunlari yaptirabildin ama. Hic kirgin degilim sana. Senin iyi olman bana yeter. Iyi ol, mutlu ol, kazanmak icin elinden geleni yap, gecmisi unut, kendine aci cektirme, dogruyu ara bul, dua et, bir gun dogru insan karsina cikacak cok seveceksin ve cok sevileceksin yildizlara onunla bakacaksin, huzurlu olursun insallah.. Duamdasin.

seni asla affetmeyecem baba. aramizdaki bu duvarin sebebi sadece senin egon...

Duzenimizin degismesini istemiyorum.

Sana olan nefretim ne yaparsan yap bitmiyor. Bu nefretin hiç bitmeyecek olması beni mahfediyor.

Çok canım acıyo... öyle bittiki içimde bişeyler öyle yorgunumki... denizleri geçsem de seninle derede boguluyorum... tahammül edemiyorum... nefretle sevgi arasindaki o ince cizgim yuregimi kangıren etti... nefes alamiyorum boguluyorum... kelime bulamiyorum anlaticak biz evladimizi kaybettik bizi bizden baska kim anlar ki dunyalik seyler icin hala nefes alamiyorum boguluyorum pesinde savrulmaktan yoruldum yoruldum yoruldum... nefret ediyorum dur artik bitsin cek elini etegini su heveslerinden dunyadan biktim biktim biktim yeter artik duymuyosun beni gormuyosun saymiyosun sevmiyosun olmesi gereken bendim olmedim yasiyorum bunca yuke bunca aciya ragmen yasiyorum evladim yok artik bana bi bok olmadi... ben cocuk olmadim ben genc olmadim geri zekali degildim ben 17 yasimda asik olup evlenmedim ben bi hayalin pesinden kosmadim mantigimi kullandim yasadiklarimdan ofkemden yanlizligimdan sana sigindim.... ben boyle bisey hayal etmedim. Boyle bi hayat istemedim. Aci aci aci sagim solum aci. Konusturmucaktin fikir sormucakdin danismicaktin birlikte hayal kurmucaktin insan yerine koymucaktin niye evlendin niyeee defolup gidip istediklerini gerceklestirseydin boylece benim kaderimede ortak olmus olmazdin... ofkeliyim anama babama sana herkese herseye bitek sey vardi beni ben yapan omuzlarimi dik tutan yavrum onuda koruyamadim ... ben bi hicim degersizlestire degrsizlestire eze eze ustume basa basa beni tukettiniz ... yarin bugunude icime supurup unuturum... unutuyomus gb yaparim yada... ne yani onca seyden sonra sanene dedin diye cekip gidebilecek miyim! Hem nereye kimin yanina kiminle! Neyim var ki bu hayatta... yine kendim icin mi ofkem togbe estagfirullah... sana kiziyorum yine icim dunyevi duygularla ofke doluyo midem bulaniyo icime omzuma bogazima aci oturdu nefret oturdu icime ... simdi su evden cikip bombos sokaklarda yurumek istiyorum bagira cagira aglamak.... ruhum bu bedene hapsolmus gb ben baskasinin hayatini yasiyo gbyim ... ben yoruldum hayat gelme ustume gelme......

Bana herşeyi yap
Kız !
Bağır !
Kavga et benimle !
Bunalt beni !
Rahatsız et !

Ama ASLA görmezden gelemezsin eğer beni görmezden gelirsen seni uzaya fırlatırım, o iki gram kuş kadar aklınla bana trip yapamazsın beyfendi benim adım feraceliyse senin haddini öyle bir bildireceğim ki Neye uğradığına şaşıracaksın . .Sen beni ne sandın be !

Biliyorum hiç değiştirmeyeceksin tavrini... yanlis olsa bile kaybedecek olsan bile.... biz seninle iki yabanci gecinip gidecegiz bir yere kadar... düşsüz ve eksik

Evet sık sık aklıma geliyorsun, bazen özlüyorum bile ama seni değil yaşanan anları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…