Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duymuyorsun, bilmiyorsun
ölmek istiyorum. ne geçmiş ne gelecek ne arkamda bıraktıklarım hiçbir şey umrumda değil

Benden yazili özür dilemek için defter ararken , buhran donemlerimde yazdığım notları görüp "benden nefret mı ediyorsun ?" Diye sorarsan ne cevap verebilirim ben sana koca? Hayır nefret etmiyorum. Lakin kolay affedemiyorum da. Seninle benim farkımız sen olayları ve konuşmaları fil hafizanda tutuyorsun. Ben ise o olay ve konuşmaların sebep olduğu hissi unutamıyorum. Bu yüzden sen sözde kolay affeden, ben ise uzatan oluyorum.

Zihnim su an o kadar bulanık ki valla açıklama bile yapasim yok. İki deli bir araya gelmemeliydik ahshsjsj.

Kırıldım. Kırdılar. Allah affetsin..

Adi herif derslerine sürekli gittim,katildim.Reva miydi bana bu yaptigin 48den birakmak ne demek az kalsin senin yüzünden yarim donem yine uzayacakti.
Neyse allah senin eline birakmadi da ortalama olayi kalkti geçtim.Geber ben sana yaz okulunda gününü gostercem.Paragöz herif dangalak seni...

çok özledim. ama sen üzülmeyesin diye sık sık söylemiyorum.

hayranım sana azmine ve mesleğine verdiğin özene.. ben de sana benzemeye çalışıyorum, seni örnek alıyorum. benim arkadaşım dostum öğretmenim sevgilim, iyi ki varsın seni çok seviyorum..

Merdiven inip cikarken bile mi özler insan özlüyor iste...senden sonra kimseyi böyle sevmedim...

Seni seviyorum.. imkansız ama günün birinde birbirimiz için doğru kişi olmayı çok isterim. Dedim ya imkansız ama olsa güzel olmaz mı

Haftasonu nasıl geçecek bilmiyorum ama içimdeki heyecan da panik de inanılmaz yoğun...

Anne beni suçlamaktan vazgeç artık lütfen ya. Takip etmediğin bilmediğin konuda nasıl bu kadar emin bir şekilde suçlayabiliyorsun?

Geberiyorum.
Bu nasıl hastalık allahim.
El parmaklarım bile ağrıyor.
Şuan kaç dakikadır yazmaya çalışıyorum belli değil.

Rabbim sen oku kimseye ihtiyacım yok.
Şifa ver.

Arkadaşım çok özür dilerim. İyi günümde kötü günümde hep yanımdaydın. Ben kötü gününde vefalı davranamadım. Koşup gelmeyi çok istedim. Gelemedim. Sebeplerim çok geçerliydi. Sana dua etmediğim bir günüm yok inan ki.. Her şey düzelecek ve ben telafi edeceğim. Şimdilik ben kendimi kurtarma çabasındayım.

Kendimden emin değilim sadece, ne yapıyorum bilmiyorum. Hem çok istiyorum hem de sonuçlarından korkuyorum. Kumar oynamak gibi bir şey bu, ya kazanıcam ya kaybedicem. Ortası yok...

İçimi söndüren yağmur,gözyaşımı bastıran yağmur her gece sesi bastıran yağmur...

kapımı çalarmısın yüzün olsa??

Anne ne deyim bilmiyorum sana ya
Bu konuda kızma hakkın yok bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…