Beni bir şekilde az da olsa sevdi sevgisi bitti ama olsun çok güzel şeyler de yaşattı çok kırdı ama varlığının bana hissettirdiği şeyler için bile minmettarım diyordum. Bu saçma sebebine bu yüzden saygı duyabildim üzülsem de izin verdim gitmene. Meğer yıllarca ayakta uyumuşum. Artık hayatın hakkında bilmemem gereken şeyleri de biliyorum. Ve bana ne için bunca eziyet ettiğini kendini nasıl gizlediği aslında nasıl biri olduğunu her arkamı döndüğümde neler yaptığını tek tek anlattılar gözüme soktular. Sende yardım ettin farkında olmadan. Şu an kararından pişman olma diye dua ediyorum. Beni hayatından çıkarmadan gözüne kestirdiğin kişilerden birisi aklını çelsin diye dua ediyorum. Ailem çevrem nasıl bu kadar umursamaz olabildiğime hayret ederken bu tuhaf şeyleri anlatmaya midem yetmiyor. Kendi suçlarımı sayıp geçiyorum lazımdı diyorum haklıydı demek daha kolay geliyor. İçimdeki koca aşkı yok ettiren sebepler için teşekkür ederim
Anne çok yoruyorsun ya.
İstediğim şeyler hep istemem gereken istemeye hakkım olan şeyler.
Özel alanım ve karakterime saygı istiyorum. Benim adıma davranma, biraz düşün istiyorum.
İşine gelmediği için de ay yeter ay beni öldürcen ay bayıltcan ay sen o tvdeki yaşlı adama yapılandan beterlerini yaparsın bize ay yok evine sokmazsın sen bizi bilmem ne.
Ya kimse kusura bakmasın offf diyeceğim. Ne alakası var.
Anne her zaman haklı değildir.
Sesini hergun biraz daha az animsamak ne acı adinin yanina biriktirdigim tum hayalerimden vazgectim artik seni takip etmiyorum ...adin gecince aklima yaz geliyo o sicak yaz aksamlari konusmalarimiz yazlari sevmezdim artik daha cok sevmiyorum... bir insani unutmaya calismak cok kotu bunu ikinci kez yapmak zorundayim nisanli olabilirdik ozendigim sirf gormemek icin hesaplarimi kapatigim arkadaslarimin yerinde olabilirdim hayir aglamiyorum hergun biraz daha gucluyum ve seni hic affetmiycem