Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen hayatta kalma içgüdüsü için sadece bir omuza ihtiyaç duyar insan.. Gel agla, gel uyu, gel konuşalım, gel susalım.. Umarım herşey yolundadır adamım..

Kimlere neler söylemek isterdim ahh ahhh . Patronum , iş yerinde ki hain arkadan iş çeviren kızlara , sevgılı kocama neler neler demek isterdim

zweite
Okuyamazsin burayı biliyorum. Ama keşke sana şunları diyebilseydim: benim kalbim ikiye bölünmüs durumda. Ve senin parçan git gide büyüyor. Git getir ülkemden diğer yarimi.
Hadi
İstersen yapabilirsin.
Ne olur beni zor durumda bırakma.
Lütfen.
Sen ondan iyisin. Lütfen...
Du kannst mir helfen...

erste

Ulan varya bütün küfürleri yazabilirim. Ve o kadar gözyaşım varki buraya sığdıramam. Yağmur olsa gözyaşlarım başina yağsa bronşit olurdun. Zatürreye çevirirdi. Duygularımın yoğunluğundan ve geberip giderdin. Evet geberirdin. Ölmezdin. Çünkü sen insan gibi değilsin. Ve sonra ben ne olurdum ? Ben umutlu olurdum. Ve ben yitik olurdum. Ama beklerdim o günü.
Sonra sana hep kızmak istediğimde susmak zorunda kalırdım. Çünkü ölünün arkasından konuşulmazmis.

Ben hayatımı düzene sokmaya çalışırken, kendi ayaklarım üzerinde durma mücadelesi verirken, hayatıma girdin, destek olacagina söz verdin, beni çok sevdiğin için herşeyi yapacaktin, inanilmaya güvenilmeyen ihtiyacın vardı, bana söylenen tüm olumsuzluklara rağmen sadece sana evet dedim, ama tüm hayirlar nasıl da doğruymuş, nasıl da yanlış insanmissin, nasıl da sana kanmisim bu yasam savaşımda..simdi coookk pismanim İnankı, çok kahroluyorum, seninle girdigim bu yoldan, basa geri dönmek istiyorum..yarim kalan mücadeleme tek basıma devam etmek istiyorum..ben sana inanmistim sana guvenmistim senin için çok şeyden en basta ailemden vazgecmistim ama sen bunları anlamadım anlamak istemedin..çok Yoruldum artik..

Benim seni sevdğimin 1/10 u kadar sen de beni sevsen samanlık seyran olurdu..

Sen kolay unutabiliyorsun, alisabiliyorsun ama ben öyle biriyim ki unutamıyorum ışte.. Uclardayim demiştim, şimdi ben nasıl unutacağim

2 puan daha verseniz A gelicek keşke verseniz yani, ne olur ki verseniz

Senden nefret ediyorum . Öyleki daha önce yaşadıklarını başkalarından duydukları senden tiksiniyorum. Elini öperken tenim tenine degdiğinde içim ürperiyor seninle aynı ortamda bulunmak bile kendimi kötü hissetmeye yetiyor. Sana sırf eşimin hatırı için katlaniyorum. Çok iğrenç bir insansin. Sürekli kilolu kadınlar hakkında söylediğin o malum sözden dolayi senden ayrica tiksiniyorum.

Şubatın 12sini iple çekiyorum, seni çok özledim. Yanağındaki beni, minnak çekik gözlerini. Hiç mi umurunda değilim, hiç mi sevmiyorsun? Seninle bu zamana kadar hiç konuşmadık ama kalbim sana öyle şeyler anlattı ki sen duymadın. Korkarım bu gidişle hiç duymayacaksın. Çok özledim beni hiç mi sevmedin hiç mi sevmiyorsun hiç mi hiç mi hiç.....

Son düzenleme:
Hayal kuruyorum, bana aşkla baktığını. Yanaklarımın kızardığını, elimi tuttuğunu hayal ediyorum. Ama hep hayalde kalıyor, zorla güzellik olmuyor. Bir kadın olarak sana daha fazla nasıl adım atabilirim ben daha fazla nasıl kendimi rezil edebilirim. hiç mi sevmiyorsun hiç mi kalbinde bi kıpırdayış yok. çok mu çirkinim başkasını mı seviyorsun beni mi beğenmiyorsun benden nefret mi ediyorsun. seni insanlara anlatmayım insanların kafasını şişirmeyim diye buralara, bloglara yazıyorum not defterime anlatıyorum seni. Bir insan bu kadar sevilebilir mi?

Ne kadar ezik olduğunu gözüme sokmana gerek yok. Cümle alem biliyoruz artık. Yaptıklarına da kızmıyorum gram içim sızlamıyor. Içimde iki gram sevgin vardı yerini mide bulantısına bıraktı bile. O aptal bahanelerinle yıktığın hayatını mumla ara dilerim. Ve o garip tipli kızlarla boşluğumu doldurmaya çalışma komik oluyorsun. Ya da uğraş senin layığın o zaten

Bugün senin yaşadığın semte geldim hiç işim düşmezdi ama çok kötü oldum. Bir zamanlar seninle geçtiğimiz yerlerdi ama artık mazi oldu. Niyeyse başa döndüm o an. Bir iki güne toparlanırım nasıl olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…