Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyilesiyorum. Altı gundur canım kiminle görüşmek istiyorsa görüşüyor, nereye gitmek istiyorsa gidiyorum. İyilesiyorum ben yahu. Hepsine , tüm o karanlık geçmişe rağmen. Çok sustum ben. O kadar çok sustum ki şimdi çatır çutur konuşuyorum iyileşmenin şerefine.

Hepinize inat iyilesiyorum lan. Pisliginizde bogulmuyor ve pes etmiyorum. Bir de canım oğlum, annen seni çok seviyor. Yüz bin milyon kez seviyor.

Kendini vazgeçilmez sanman yaptığın en büyük hata oldu..bak vazgeçildin..

En basindan senden kacmaliydim. Bile bile devam ettim. Bile bile engel olmadim kendime. Ama sen cok tatli bir adamsin. Nasil karsi koyabilirdim ki kendime. Bu zamanda bu kadar anlasabilecegim birini bulmusken nasil her seyi yok edebilirdim. Icim gidiyor artik. Bu saatten sonra zaten artik yapamam. Rabbim istiyorsa bizi bir arada gormek sonumuz insallah evlilik olsun. Belki de sana karsi koyamamam da vardir Allahin bir hikmeti. Yoksa ben sabirli falan degilim ki. Yaklasik 1 senedir cok farkli oldu hayatim sayende. Solmus gullerim cicek acti. Ben senle cok farkli oldum. Olgunlastim seninle. Ama simdi bu olay belkide aramizi acacak. Biliyorum buyuk sikintilar kapida. Ne ben ne de sen bu konuda bir sey yapamiyoruz. Bir gun belliydi bunun sorun olacagi. Sen demesende ben farkindayim. Artik ne yapacagimi sasirdim. Allaha biraktim her seyi sevgilim. O bilir bizim icin en iyi olani.

Sen 14 yaşımın hatırasıydın. Aşk değildi belki bir heyecan.. Küçüktüm sonuçta ben. Ama sen ilk heyecandın, anlamlı bir alışkanlıktın benim için. Faydalı bir alışkanlık.. Beni terk ettiğinde bunu unutamadım. Sebep ne sendin ne ben anlamsızca bir terk edişti. Neden nasıl bilmem ama sen benim 18 yaşımın kötü hatırasıydın. Unutamamak.. Bilmiyorum. Belki bu cevapsızlık engel oluyordu kendimi senden almama. Bir umut.. Tam 4 yıl olmuştu sensiz. Ağlamalar ve dualar.. Rabbime hep, bugün belki yıllar sonra ama mutlaka bir gün bana geri dönsün diye dua ederdim. Bilmezdim o zamanlar dua ederken hayırlısını istemeli, fazla diretmemeli bazen, kısmet demeli. Ama hayır ısrarla istiyordum. Karşılaştık o bahçenin yakınında. 2. Yardım çağrımdı sana ve reddettin.. Ben durmadan özledim. Belki de özlediğimi sandım. İmkansız olmanı sevmiştim belki, bağımlıydım buna.
Zaman geçti, yıllar geçti..
Biriyle tanıştım. O kadar harika biriydi ki.. Konuşması, bakışları, sevmesi nehir gibi içine akan bir adam.. Aşık oldum
Nişanlandık..
Sonra birgün telefonum çaldı. Açtığımda sesini duyduğum an kalakaldım. Beni hatırladın mı? Hep seni aradım. Seni görmek istiyorum. Sadece seni görmeliyim.
Çok soğuk kanlıydım. Telefonu kapattım. Ağlama krizine girdim. Yıllar sonra ve sonunda unutmayı başardığım, dualarımdan çıkardığım ve bir adamı gerçekten sevdiğim zamanın tam ortasında gelen kötü hatıra..
Bir an için nişanlım bu durumu hak etmiyor fikri beni alt üst etti. Ağlamak hiç bu kadar can sıkıcı olmamıştı. Onu gerçekten seviyordum ve beni gerçekten hakettiğinden emindim. Ama şoka girmiştim ve bir süre nişanlımın telefonlarını açmadım. Kendime çok kızıyorum bunun için. Ama zamana ihtiyacım vardı. Kafamı toplamalıydım. Onunla görüştüm. Yüzüne bakarak içimi dökmeli ve bu defteri kendi içimde kapatmalıydım. Titriyordum.. Onu gördüm. Hiç değişmemişti. Ama bende korktuğum etkiyi yaratmadı. Çok ilginç.. Onu gördüğüm zaman hiçbir şey hissetmedim. Yıllarca içimde büyütmüşüm onu. Kocaman yapmışım.. Bomboş duruyordum karşısında. Aşk kadınıymışım ben geç anladım. Bende sevmeyi sevenlerdenmişim aslında. Bana geri dönemeyişinin sebeplerini anlattı. Son derece saçma.. düşündüm de yaşadıklarıma karşı, hepsi bu mu.. Gülümsedim sadece. Beni özlediğini beni hep sevdiğini anlattı. Onu kabul edeceğimden o kadar emindi ki.. Tahsilini tamamlamak için 1 yılımız daha olduğundan bahsetti.. Tabi 4 koca yıl onu bekleyen sadık ve sevgili kadın, 1 yıl daha neden beklemesindi.. O birlikte yaşayacağımız hayat planlarını anlatırken ben nişanlımın bana ulaşamadıkça ne kadar merak edeceğini, üzüleceğini düşünüyordum. Acaba şuan da ne yapıyordu güzel adam..
Derken masadam kalktım. Çok geç kaldın. Belki bir kaç yaş erken dönseydin bana, aklım ermediği vakit kabul ederdim seni. Bir şekilde hayatımda olabilirdin. Ama sana karşı olan bütün hislerimin bittiğini gördüm bugün. Buraya asla gelmemeliydim ama seninle yüzleşmem gerekiyordu. Sana hayır demeliydim. Seni görmesemde psikolojimde emeğin çok.. Sıradan bir mesaj atamayacak kadar fazla büyüktün orada. Hoşçakal.
Eve döndüğümde o kadar rahattım ki.. yine de nişanlıma karşı suçluluk hissediyordum
Ona her şeyi anlattım.. Bir an sinirlenip erkeklik gururuna yediremeyip beni bırakabilirdi.. Bana güvenemeyebilirdi. Ama hepsini göze aldım ve bilmesini istedim. Çok üzüldüğünün farkındaydım.. biraz yalnız kalmak istediğimi söylediğim zaman iki adam arasında kaldığımı düşündü ve bunun acısı kim bilir neler düşünmesini sağladı.. Ona olan sevgimi sorguladı.. Üstümde geçen emeğini neye değişecektim kim için onu arafta bırakıyordum.. Eminim hepsi geçiyordu aklından. Ama beni anladı. Ya da benim öyle anlamamı sağladı. Benim netleşmem için bana zaman tanıdı. Bu hiç kolay bir şey değil.. Beni sevmekten asla vazgeçmedi. Ama gerçek şu ki, içinde düşünüp korkutuğu ne varsa hiçbiri doğru değildi. Ona deli gibi aşıktım.
Şimdi evliyim, bir bebeğimiz var.. Mutlu bir ailem var. Ne olursa olsun dua ederken hep hayırlısını isteyin, ısrarcı olmayın. Rabbim gönlünüze göre verecektir inşallah..

Canım cicim olamıyorum, bazı şeyleri sırf kibarlık olsun diye de yapamıyorum bu sefer kendi içimde çok rahatsız oluyorum. Arada bir gıcık olunuyorum bu sebepten.
Aman, siz bilirsiniz!
Ama gerçekten bu adaletsizliğe sinir oluyorum!

Ölsem de senin kokunu unutmam herhalde.
Yer yüzünde aşık olduğun erkeğin kokusundan daha mest edici bir koku yoktur sanırım.
Böyle bir büyüleniş yaşamadım ben ömrümde.
Benim için cennet, senin teninden yayılan kokuyu içime çektiğim anlarda saklı.
Daha ötesi yok!
Sıcacık bedenin yeryüzümün cennetidir.

Onca şeyden sonra, fotoğraflarına bakıyorum da, hala çok tatlısın, hala içimden sana doğru bir sıcaklık akıyor. Hala seviyorum seni.

Kalbimden siliniyorsun sanıyordum ama silinmiyormuşsun meğer. Silindiğin tek yer sosyal hayatımmış. Silinenler yalnızca kızgınlıklarımmış. Kalbime mühürledim seni, hep orada kal.

Allah'a emanet ol. Mutlu ol. Dikkat et kendine.

seni iyi tanıyorum, yazdıklarımı hiç ciddiye almayacaksın, cevap bile vermeyeceksin. laf olsun diye söylediğimi zannedeceksin. çünkü sen de beni iyi tanıyorsun. böyle bir kararı zor alacağımı biliyorsun. ama ciddiyim. zaten 10 gün sonra yüzyüze görüşmek için geldiğinde ciddiyetimi fark edersin. bir aramanla sözlerimi çiğnemeyeceğim bu sefer.

Biz seninle iki kardes gibiydik,neseli,candan iki kiz...Mektup arkadasimdin benim,bir araya geldigimizde ne guzel gecerdi zaman, bugunleri duslerdik,cocuklarimiz kiz mi olur,erkek mi ...Eslerimiz iyi anlasirmi...
Ruzgar nasilda esti,nasilda yaprak gibi savruldun,uzaklastin olmak istedigin yerden...
Halbuki nasilda mutevaziydi duslerin,nasilda sade bir hayatti istedigin...
En cokta pisman oldugun evliligin uzdu beni,keske herseye bastan baslayabilseydin

Az önce Gökhan Türkmen'den 'öyle güzelki' şarkısını dinleyip sebepsizce ağladım. Sanırım bunda öz önce senin fotolarına bakmamın payı var. Söyle beni ne zaman seveceksin ben sevilmeye değer biri değil miyim? Ben daha ne yapabilirim ayaklarına mı kapanıyım yalvarayımmı ben haketmiyor muyum seni ben çirkin miyim bakımsız mıyım birini mi seviyorsun kafamda soru işaretleri. Ben de mutlu olmak istiyorum ama seninle başkasıyla değil seninle. Seninle sevdiceğim seninle güzel gözlüm. Dostlarım diyor bırak boşver hayatına kimler kimler girer. ben başkasını istemiyorum ki, ben başkasını ben o 'kimler kimler'i istemiyorum seni istiyorum..Çok özledim seni, eli uzatsan sana koşarım. Ölüme çağırsan bir an düşünmem. Ben kötüye gidiyorum gözümde yaş kalmadı Allah kahretsin nerden gördüm ben seni. Senin kararına saygım var, istemedin beni o kadar. Peki benim mahvoluşum ne olacak ne yapmalıyım seni kazanmak için?
Işığın üstüne senin karalığın mı?
Avcumun içine senin kokun mu?

Umarim bunlari okuyup guldugum ve iyiki dedigim insan hemen karsima cikar senden nefret ediyorum mutlu olma

Her geçen gün yaklaşıyoruz o garip sona. Öyle kızgınım öyle öfkeliyim ki bilemezsin. Dünyaya haykırsam da geçmeyecek cinsten. Neden diyecek olursan herkesi haklı çıkarttın. Biz biliyorduk böyle olacağını dedirttiğin için, seni benden fazla anlayamazlardı hep böyle inanmıştım. Onlar anlamışlar ben kendi seraplarımda boğulmuşum.

Seviyormuş gibi yaptığın her gün plan mı yaptın ? Haklı olmaya mı çalıştın benim çevreme gelip beni kötüleyerek mi kazanmaya çalıştın kaybettiğin özgüvenini ? Gitmemi bile bekleyemedin iki gram daha saygı duyamadın rezil ettin kendini de ne oldu? Ne geçti ki eline içimdeki sevgiyi öldürdün saygını yitirdin, tüm yollara taş döşedin, tüm kapıları çarptın. Yine dönmezdim yemin ediyorum hiç dönmezdim, biliyorsun huyum değil mücadele. Ama arkama bakınca güzel görunseydi geçmiş, tertemiz kalsaydın içimde. O yaz akşamı gibi gözlerinde boğulduğum her gün gibi hatırlasaydım seni. Benden bir halt olmazdi her yolu da denedi hiç kaçmadı, ama adam haklıydı be deseydim. Herkesi haksız çıkartsaydım.
Yine de canın sağolsun. Denedin sevmeyi kıra döke de olsa döke saça da olsa denedin. Özür beklemiyorum da senden. Huyundu bu ben yanlış şeyler bekledim ben güzel görmek istedim. Hepsi bu.

Dilerim ki en mutlu olduğun anda kırılsın umudun...
Sana kıyamadığım kadar çok kırıl, incin... Benim gibi ol, eksik kal, hep biraz yarım, hep eksik...
Ağla sevgilim, ağla!
Sayamadığım o kadar çok ahım var ki sana, tırnağın kırılsa beni hatırla...

Ben sanmıştım sevilince tüm acılarım dinecek,Hiç acı çekmicem. . .
Ama anladım ki birbirimizi bu denli sevmemiz beni dahada korkutuyor daha cok canıma tuz basıyor ayrı yapamayız yapamayız Allahım sen bize yardım et nolursun. . .

Göğsümde o ilk gün ki titrek korkar kelebekler bir sözünle çiğniyorsun gönlümün alevlerini su serpip nane çekeri koyuyorsun gönlüme huzur buluyorum,aşk kazanıyorum,Sevda çekiyorum,Keder soluyorum Adam. .
Ben sana Aşık oldum sensiz olmaz bu saatten sonra canım oldun benim. .

Duygularimin ortasi yok. Her duyguyu cok yogun sekilde hissediyorum. Suanda cok yogun bi sekilde sana gicik olmam gibi

Seni sosyal medyada aktif gördüğümde bile elim ayağıma dolaşıyor.. Karnım ağrıyor başım dönüyor kalbim yerinden çıkmak için sanki göğsümü zorluyor. Ben neden bu kadar çok seviyorum seni. Allah'ım kurtarsın beni bu acıdan ben artık dayanamıyorum

Sonra kırmızi bir süzgeç gordum pazarda. İstemedim hatta hiç istemedim ama sesler saldırdı bana. Makarna mi suzuyordum bilmiyorum, o kısım bulanık. Sesler çok net ama...

-okuyup da ne olacak. Kız kısmı okusa ne olur ki.

Okudum ve seni affettim. Sana rağmen.

Bak yine bir şeyler suzuyorum. Mübarek, hep de süzme eyleminde saldiriyorsun bana. Gelecekte pazarları sevmeme nedenim olacaksın diye belki de.

-Evlenmeye niyeti yok bunun. Ancak bir şeyler okusun. Profesör olacak sanki başıma.

Okudum, buna rağmen seni affettim. Evlendim bir de. Yine de seni tatmin edemedim.

Ben seni affettim baba. Biraz delirdim belki ustune afiyet. Yine de affettim seni. Gunlerin aydın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…