Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşım telefonunla nasıl bir iletişim halindesin.
3 gündür mesajı nasıl görmüyorsun
Anlık mesajlaşmaya hiç geçmeseydik biz iyiydi.

annlatmak istiyorum kimseye anlatamadıklarımı. Beni 'dinler misiniz?
İlk olarak hayatımı mahveden kahreden babama..
Çocukluğuma dair hatırladığım ilk şeylerden birisi sürekli annemle olan kavgaların. hep bir bağırış hep bir çağırış. sonra gece olduğunda odama gelen sesleriniz. annemin seni istemeyeşi ve onu zorlaman. o zamanlar asla farkına varamadığım amma anlamaya başladığımda aklımdan çıkmayan anlar. Senin yüzünden defalarca intihar eden annem. ama defalarca senden kurtulamayan annem. ve yine sana dayanamayıp çareyi başka bir adamda arayan annem. ve yine bunu çocukken anlamayıp yıllar sonra hafızasında canlanan ben. Ben mecbur muydum bunlara şahit olmaya? Mecbur muydum iğrenç hayatlarınızı bilmeye? 3 kardeşin içinde en bahtsızı ben miydim de okumayı yeni sökerken annemin günlüğüne denk geldim. Senden bahsetmişti. senin onu kaç kez aldattığından.. bunları gelip onun yüzüne yüzüne anlatmandan. bu hayattan nefret etmemi hep başkalarına yönelmemi sağladınız. ömrümde bir kez eve huzurlu giremedim asla orayı kendi evim gibi görmedim hep o evden gideceğim günü bekledim. hiç unutmuyorum dişim ağrıyordu ben kıvranırken döndün arkanı yattın ne bir neyin var diye sordun ne de ilgilendin. yanında acı çektim göz ucuyla bile bakmadın. küçücük çocuktun bekle öğlende seni almaya gelicem dedin gelmedin. bekle deidiğin yerde saatlerce kımıldaman bekledim.. sen bu hayatta hep bizi yüzüstü bırakmak için varsın. senden nefret ediyorum. bunu belli etmek için elimden gelenide yapıyroum. ama salağa yatıyosun. yemin olsun bir gün bunları yüzüne ya da cesedine söylicem. senden nefret ediyorum baba keşke seni hiç tanımasaydım bilmeseydim. anne sende masum değilsin. el birliğiyle hayatımı mahvettiğiniz için ne kadar teşekkür etsem az !

sıra senden canımın köşesi..
çok büyük istek ve hevesle girmiştin hayatıma. çok dolandın peşimde sevdirdin kendini. 19 yaşımın baharıydın sen. hayatmımın en güzel günleriydin. kalbimde uçurduğun kelebekleri halaa hissedebiliyorum. ne hayallerimiz ne planlarımız vardı. sen mezun olup ben burda kalınca nişanlanıcaktık. 3 çocuğumuz olucaktı. senin için ne yalanlar söyledim kaç kez gece yarıları evden kaçtım. sen benim ilkimdin gözümün bebeğiydin. ama ikimizde çocuktukç kıymet bilemedik ve bittik. o acılarıda hatırlıyorum halaa. ilk defa kalbimin yerini hissetmiştim. sanki birisi kalbimi avucunun içine almış sıkıyorumuş gibi bir acıydı. hakkını yiyemem sende beni çok sevdin sende benim kadar acı çektin biliyorum. benim gibi hayaller kurdun sende hiç bitsin istemedin biliyorum. ama dedim ya çocuktuk ve gerçekten birbirimizden çok farklıydık.
ve sen bugün nişanlandın. evet evet bir başkasıyla. benle kud-rduğun hayalleri bir başkasıyla gerçekleştirmek için adım attın. yolun açık olsun hep mutlu ol ama her mutluluğunun tam ortasında beni hatırla istiyorum. sahi hi. aklına geliyor muyum? keşke bunu öğrenmenin bit yolu olsa. sen benim ilk aşkım ilk sevdamdın. sni asla ama asla unutamayacağım. şu an kahrolmuyorum ama içimde tarifsiz bir sancı var. evet evet yine birisi kalbimi sıkıyor. yine geçicek biliyorum ama esen benim gönlümden hiç geçmeyeceksin. beni her zaman yanında taşı ama çok mutlu ol. çünkü ben öyle yapıcam

İnşallah o aklıma gelen pis şeyleri yapmamissinizdir.
Sonunuza sebep olurum,sonuma sebep olmussaniz

Beni asla bu konuda denemeyecektin. Zaten herseyin boyle gitmesi uzun surmeyecekti biliyorum. Her istedigine ve her yaptigina he diyecek biri degilim ben. Defol git kiminle disari cikacaksan cik. Asla benim sevgilim olarak bu hareketleri yapamazsin. Senin icin herseyde uzlasacak degilim. Bu konuda onlardan biri. Sürün insallah

Ben problemlerimi hic bi zaman konusup anlasarak cozemedim. Her seferinde yakip yikarak, savasarak cozdum. Seninle denemeye calisicam ama bilmiyorum. Sadece tek tarafli olmaz bu emek dedigin.

Her gün farklı bir deneyim seninle...
Gelecek nasıl olacak diye arada düşünüyorum sonra diyorum kızım anı yaşa nasıl olsa vakit akıyor.
Aynısını sende yapmalısın bebeğim çünkü seni seviyorum.

Anne, ben sana en küçük sinirli anımda evlensem de kurtulsam desem çok mu hoşuna gider?
Hayır yani bana inat gidiyorsun, abartıyorsun sürekli kötüye yoruyorsun bazen çocuğun değil de düşmanınmışım gibi hissettiriyorsun(eskiden çok fazlaydı) sonra da vay ben huzurevine gideyim döveceksinler falan filan. En normal halimle söylediğim şeye bile kızıyorsun büyütüyorsun mana çıkarıyorsun. Hem gülüyorum hem sinirleniyorum... Ama benden pıtırcıklık bekleme, yıllar önce başlamadan öldü o.
Ya benden şikayetin olur yine anlarım, yatağını toplamıyor diye söylen mesela, ama sırf benimle alakalı, söylediğim bir sözü bir konuyu kardeşin de olsa millete anlatma isteği duyup dedikodum yapılsın gereksiz yere kötü konuşulsun hakkımda mı istiyorsun? Aramızda kalacağını öyle olması gerektiğini düşündüğüm şeyleri söylediğimde niye "ona öyle mi söyleyeyim" deyip gülüyorsun. Millet toz kondurmuyor çocuğuna yaptığını bile yapmadı diyor sen biliyorsun bunu sen anlatıyorsun bana bunları ve bu kişilere beni gereksiz yere yeriyorsun ama sonra başka zaman geldiğinde de ay benim kızım şöyle falan deyip de övüyorsun ben anlamıyorum bu çelişkiyi. Ya da abartarak anlatıyorsun bana her şeyi bilmiyorum.
Eskisinden iyiyiz çok şükür yoruldum çok, ama kendimi bildim bileli yaşadığım manevi güçlüklerin bir çoğunun sebebini sen olarak görüyorum arada maalesef. Öfken, kırıcılığın, bastırmaların, kişiliğime hiç saygı göstermemen, her şeyi kötüye yorman... Babam da hiç bir dur demedi... Belki daha rahat biri olacaktım belki daha atak olacaktım demeden duramıyorum.
Sen çok hassas olabilirsin anne, ne yaşadın onu da bilmiyorum ama ben de çook hassastım, hassasım... Bir kendin mi öylesin sanıyorsun anlamıyorum ki. Hiç açamadım kendimi sana bu yüzden kendime bile çok ağır açtım, açıyorum. Yeni yeni tanıyorsun beni çünkü fırsat vermedin.
Öyle çok kırıldım ki... Hiç farkında değilsin, ne var bunda modundasın.
Bazen geçiyor bunlar sanki düşünmüyorum, bazen böyle oldu işte napalım diyorum, yazdıklarımdan pişman oluyorum ama bir şey yapıyorsun ya da bir an düşüncelere dalıyorum ve maalesef oradalar. Çok iyi niyetlisin biliyorum ama öfke ah bu öfke... Bendeki sinir sendeki öfkenin karşılığı anne bunu bir görsen!
Psikologluk iş bu...
İleride çocuğuma nasıl olacağım diye düşünüyorum...

Sana yaşattiğim onca şeyden sonra benim güzel özelliklerimi sayarken 'sadık' dediğin için teşekkür ederim
Keşke becerebilsem de daha sadik olabilsem...

Sorun hangimizde inan cozemedim. Ya ben fazla ince ruhluyum yada sen odun. Ilgi alaka konusunda abartiyormuyum? Sen sahi ilgili oldugunumu dusunuyorsun? Benim hayallerim cok farkliydi. Benim kalbim oyle narin ki keske bir farketsen. Ben senin istedigin gibi olmaya calisirken senin degismemen ne kadar uzucu. Gonlumden gecenleri bana yasatamiyorsun. Daha duygusal olmak daha ilgili olmak cokmu zor Allah askina? Seviyorum demek yetmez. Gostereceksin hissettireceksin. Beni hayatina aldiginin farkina ne zaman varacaksin? Ellerinin arasindan kayip gittigim gunmu? Beni kaybedincemi duzeleceksin? Bunlari yuzune diyemiyorum. Desem birsey degismiyor. Bos yere kavga sikinti oluyor. Belki bir gun burayi okursun. Ah adam boyle olmak zorunda degil. Sevmek fedakarliktir. Bunu keske anlasan...

ayrılığımızın üzerinden tam iki yıl geçti. iki yıl önce bugünlerde ikimizde acıdan kıvranıp gecelerce ağladık. ama şimdi sen nişanlandın. sahi mutlu musun?

Anne ağırlığı çökerttin üstüme yine.
Babam da çok haksız tamam o konuda haklısın ama uzatmalarından büyütmelerinden çoook bunaldım ezelden beri.
Ona kızıp bana parlayacaksın şimdi.
Neye kime kızarsan kız bize parlıyorsun zaten.
Stres topu muyum ben, doldum taşıyorum.

Ayaklarimizi rahatlikla uzatabilecegimiz, yumusacik, rahat bi yerde, ustumusde battaniye, elimizde sicak cikolatamiz, seninle bir aksam ustu, uyuyakalana kadar birbirinden guzel filmler izleseydik, sarmas dolas, fena mi olurdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…