Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha bugun ne yazdim. Aksam ne yaptin oyle. Soktayim. Senmiydin onlari diyen sahiden? Icimi nasil titrettin oyle. Ben seni Allah icin cok seviyorum. Gercekten cok seviyorum. Askim sen odunda olsan vazgecilmezimsin benim. Rabbim cennettede senle olmayi nasip etsin bana. Sen benim her iki dunyadada esim ol insallah. ❤❤❤

Hangimiz daha çok seviyoruz kavgaları gelsin aklına. Ve ne kadar sevmediğin. Ben tüm kötülüklerini yalanlarını da çamurunu da sevdim. Sen sadece rahat gidebilmek için sevgin kadar ucuz bi bahane ürettin. Garip bi galibiyetim var artık ben kazandım. Şüphesiz ki bu senin son mağlubiyetin değil. Geçen zaman sana daha korkunçlarını da gösterecek. Çünkü yaşattıklarını yaşamadan ölmez insan.

Anne kötü düşünürsen, sürekli bela falan okursan şanssız olursun. Şanssızsan bile daha beter olsun.
Bir şeyi düşürünce de tüm ev ahalisine kızman gerekmiyor ayrıca.

Içimde ölen biseyler var sevgili...
En mutlu anlarımda bile içimde hersey yarım.
Geçer mi bu?
Söylesene.
Ne zaman bitecek bu çile.
Bekliyorum sevgili.
Belki bir gün gerçek mutluluğu tadarım diye.
Gelmeyecek bir gemiyi beklemek gibi benimkisi.
Sessiz bir çığlık var içimde.
Kim duyar ki..
Soylesene sevgili...
Mululuk gelecek mi?
Sen bir gun gerćekten sevecek misin beni?

Korkuyorum sevgili.
Ya bir gün terk edersen beni.

Sen benim sessiz çığlıklarımsın.
Gözlerine bakıp bir umut dileniyorum.
Gözlerin ahh gözlerinn..
Gözlerinin ışıltısında boğuluyorum sevgili...

Yüreğim yanıyor, kalbim acıyor...

Öylesine ağlamak istiyorum ki hıçkırarak, avaz avazzzz ama kimsenin de hıçkırıklarımı duymasını istemiyorum..

Allah, derdimi yalnızca Sana söylüyorum, söylemesem de yüreğimden geçenleri bilen yine Sensin.. Derdimin dermanı Sen'de.. Yalvarıyorum herkese yardım et bana da yüce Allah'ım..

N'olursunuz yüreğimdeki dileğimin hayırlısıyla olması için dua edin arkadaşlar..

Allah hepinizden razı olsun..

Diyemiyorum diyemiyorum, kimselere diyemiyorum.
Sana hele hiç..
Kime anlatayım da kimi üzeyim şimdi.
Senin yüzünden kimin canını sıkayım.
Kendimi yiyeyim en iyisi

Her şeyde kendimi seni anlatırken buluyorum. Daha benimle bir merhabalığın bile yokken seni bu kadar sevmeme sebep neydi?

Seni sevmiyormuş,unutmuş gibi yapiyorum da aslinda bizden biz olmadiği için uzak duruyorum senden .

Gozumu bir aciyorum ozlemin dusuyor hemen icime. Aksama dek de suruyor bu durum. Aksam olsun diye saate bakiyorum her daim. Sen gibi aksami iple cekiyorum. Hadi artik aksam olsun kavusayim sana. Cok ozluyorum seni askim. Off.

Ne bu tavrin senin kizim? Mesajlarima cevap vermeyerek ne yapmayi amacliyorsun? Sende haklisin cok simarttim seni. Hak ettiginden fazla deger verdim! O halde bende seni umursamiyorum bundan sonra.

Sakalının her bir teli dudaklarıma batsın. Ellerin yanaklarımı sıkıştırsın. Gözlerin gözlerime kilitlensin. Başım göğsünde yer bulsun, saçlarım dudaklarında.

Bana sanki evlenecekmişsin gibi geliyor, öyle hissediyorum.

Çok yoruldum artık soylememekten sana
Beni o kadar üzdün ki yerı geldı agladım cekıp gıttın bazen kendımı cok degersız hıssettırdın gercekten cok kırdın benı senı ama hıc uzmedım ben hıc kalbını kırmadım dıyemem ama senı uzmedım hep yanındaydım her kosulda her olayda her sekılde hep yanındaydım hep bana ulastın elını kaldırdıgında ben elını tutmaya öyle hazırdım ki bunu sen de biliyordun sevgilim o kadar zor zamanlar geçirdim okulumu tamamlayamadım , çeşitli rahatsızlıklarım oldu bunlarda payın olduğu halde ben senden en önemlısi seni sevmekten hiç vazgecmedım bunları sana söylemek istiyorum bazen bazense bunlar için cesaretimi toplayamıyorum biliyorum bir daha senin gibi sevemeyecegım bırını tum kalbımı veremıyorum ıste baskasına sen bunu hak etmedın bu kadar sevgıyı belkı senı daha az sevsem belkı daha az yanına olsam sen de benı severdın ama sımdı sevmıyorsun beni bılmiyorum sana bunları soylemek istiyormuyum yenıden aynı acıları cekmek toparlanmısken çok kolay olmuyor o sırada işe girmişken hastalıgım hep aynı devam edıyor ve sen hala sormuyorsun hep sen hep hep ufak sorunların hala seni dusunuyorum hayattan bazen o kadar soguyorum ki gercekten intharı cok dusundum ben evet cok gunah ama acı cekıyorum ve hala cekıyorum bellı etmesem de sen ufak seylerde karsımda bahsederken ben acı cekıyorum ve bunu hıc bılmeyeceksın belkıde
Tek bılmenı ıatedıgım sey bana cok acı cektırdın gercekten cok canımı yaktın ama ben senı cok sevdım cok sevdım
Şaşkın
A.

Ben siz insanlara napsam acaba anlamıyorum.
Konuşuyorum kişiliğimi kalıplara sokuyorsunuz etiketliyorsunuz anlamaya çalışmak yerine, susuyorum daha beter kuruyor yanlış anlıyorsunuz. Napayım ben anlamadım? Cool davranamıyorum ben sizin gibi, çok pardon.

Sen, ara sıra hatıraların arasından çıkıp geliyorsun ya her şey daha masumlaşıyor,o tasasız kız oluveriyorum...

Seni o kadar saflığımla istedim ve sevdim ki herşey güzelken birden mafolmasi beni birkere öldürdü bidahada dönemiyorum eskime derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…